dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No właśnie co tam robią moim kochanym chłopakom w psim spa :D Quote
mgie Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 To będzie ich pierwszy raz ;) jakaś kąpiel upiększająca pewnie no i wspominany już manicure. W tym momencie zajadają się śmierdzącymi gryzakami od Soemy. Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 O właśnie też miałam zamówić te gryzaki i jakoś wypadło z głowy :( Quote
mgie Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='dzasta']O właśnie też miałam zamówić te gryzaki i jakoś wypadło z głowy :( Tutaj masz linka do bazarku jak chcesz ; http://www.dogomania.pl/threads/181733-A-mierdzAE-cy-bazar-dla-Twojego-psiaka-Na-dA-ugi-boksiowe-do-koA-ca-marca Fajna sprawa te gryzaki. Dajesz im i masz chwile dla siebie ;) ale odgłosy jakie przy tym wydają to .. to trzeba usłyszeć :crazyeye: Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A myślałam że się ten bazarek skończył... No moje codziennie coś takiego dostają i fakt jest chwila spokoju :D Quote
mgie Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Pokaże wam trochę zdjęć z wczoraj. Dzisiaj już jest zimno,pochmurno i wieje wiatr. Brr Quote
mgie Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Crazy frog :grins: Myśliciel Karmel :grins: i bulwiaczki razem :grins: Quote
dzasta Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Oj tak dzisiaj już jest obleśnie chociaż w Warszawie już się przejaśnia na tyle że wzięliśmy się za okna wreszcie :D Ehhh chłopaki takie szczęśliwe mam nadzieję że moje już nst wiosnę spędza też w swoim ogródku bo wszystko na to wskazuje :) Quote
mgie Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='dzasta']Oj tak dzisiaj już jest obleśnie chociaż w Warszawie już się przejaśnia na tyle że wzięliśmy się za okna wreszcie :D Dzisiaj już pogoda była cudowna. Karmel pojechał na wycieczkę. Buszował w złotych trawach ... bardzo mu się podobało :cool3: Quote
mgie Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ostatnie zdjęcia Muszę poczekać aż przyjdzie zamówiona taśma treningowa i następnym razem Ozzi będzie już szalał razem z Karmelem. :multi: Quote
ockhama Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mgie'] http://img339.imageshack.us/img339/4728/img1220c.jpg Widać że podobało mu się bardzo ;) a Ozzi to gdzie? :mad: życzę miłych Świąt :lol: edit: [quote name='mgie'] Muszę poczekać aż przyjdzie zamówiona taśma treningowa i następnym razem Ozzi będzie już szalał razem z Karmelem. :multi: ok. juz doczytałam ;) Quote
mgie Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='ockhama']Widać że podobało mu się bardzo ;) a Ozzi to gdzie? :mad: życzę miłych Świąt :lol:[/QUOTE] Wiem,wiem jak to wygląda. Karmel jeździ na wycieczki na Ozzy w domu. Zależało mi żeby Karmel się wybiegał ... Ozzi to taki narwaniec,że bez smyczy ani rusz. Później szukaj wiatru w polu :shake: Czekam aż dojdzie taśma treningowa i uczę Ozziego przywołania. Ja również Tobie i twoim Czterołapom życzę radosnych i smacznych Świąt. :) Quote
FredziaFredzia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jak tam nauka przywołania na taśmie? ;) Quote
mgie Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='Viris']O mamulu jaka sesja w sianku ;) Rewelacja ;) O kurczę, kiedy to było hehe. Teraz w miejscu sianka urosły chaszcze większe ode mnie. [quote name='FredziaFredzia']Jak tam nauka przywołania na taśmie? ;) Ozzi jak to Ozzi :evil_lol: swoje zdanie ma. Jak się uprze to nic nie odciągnie go od myśli pobiegnięcia przed siebie. Nie to co Karmelek, który nie ruszy się o krok od mojej nogi. Dlatego też Ozzi jeszcze z taśmą pomyka ale jest już znacznie lepiej. Jak ja im dawno zdjęć nie robiłam. Jakieś tylko takie znalazłam Ozzi na placu manewrowym Ma to po pańci; buch w pachołeczek :loveu: Uciekamyyyy Quote
dzasta Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 O wreszcie jakieś nowe zdjęcia ale tylko 3 buuuu :( Quote
mgie Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Viris napisał(a):Jak tam koperta wychodzi Ozinkowi? ;> Największy problem ma z cofaniem po łuku ;) dzasta napisał(a):O wreszcie jakieś nowe zdjęcia ale tylko 3 buuuu :( Pisałam, że dawno nie zrobiłam żadnych zdjęć. Może dzisiaj spróbuje jak tylko ich odgrzebie z kocyków. Pogoda jest fatalna, wszędzie tylko kałuże i powrócił problem z jedzeniem ślimaków. :diabloti::evil_lol: Quote
dzasta Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 No to czekamy czekamy ale nie wiem czy uda Ci się ich odgrzebać :evil_lol: Ach te ślimaki wczoraj wieczorem musiałam na spacer latarkę zabrać żeby patrzeć czy Berta czegoś nie konsumuje wszak nie wiem czy takie delicje nie zaszkodzą maluchom :D hahaha Quote
mgie Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 dzasta napisał(a):No to czekamy czekamy ale nie wiem czy uda Ci się ich odgrzebać :evil_lol: Ach te ślimaki wczoraj wieczorem musiałam na spacer latarkę zabrać żeby patrzeć czy Berta czegoś nie konsumuje wszak nie wiem czy takie delicje nie zaszkodzą maluchom :D hahaha Odgrzebałam <jupi> coś się nawet udało nakręcić. No tak, Bercia mamusia musi na siebie uważać. Czesiu widział już maluchy ? Bercia z chęcią zaglądała do malucha Gabi, ciekawe czy sama pozwala na oglądanie. Przy Ozzim nie potrzeba latarki, delektowanie się ślimakiem słychać na kilometr Quote
Recommended Posts