Jump to content
Dogomania

''Ozzy Osbourne & Jimmy'' czyli z bloga buldoga

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio na spacerze spotkałam bardzo miłą Panią,która była Ozzinkiem zachwycona.Wycałowała go,biegała z nim jak szalona. Ozzy ze szczęscia zostawił jej śliczne łapki na kurtce:lol:. Pani była aż z Łodzi miała kiedyś buldoga angielskiego i zapowiedziała,że następnym psem będzie tylko buldożek francuski.

edit
Właśnie zauważyłam,że podpisu nie mam ...:icon_roc::nonono2:

Posted

Wiem, że nie kazdemu się podobają. W domu jestem w mniejszości;) Mąż mowi, ze brzydaki, a corka, ze chrumczą jak swinki :)

Ja bardzo lubię buldogi, boksery, mopsy.

Posted

elmira napisał(a):
Wiem, że nie kazdemu się podobają. W domu jestem w mniejszości;) Mąż mowi, ze brzydaki, a corka, ze chrumczą jak swinki :)

Ja bardzo lubię buldogi, boksery, mopsy.

Myślę,że zmienili by zdanie gdyby trochę z buldożkami pobyli. W moim mieście buldogi uważane są chyba za jakąś egzotyczną rasę.Na spacerach wymijamy zazwyczaj Onki.:lol:

Alle widzę,że gust mamy podobny. :loveu:

Posted

A ja tam lubię wszystkie rasy bull :D Właśnie mnie moje atakują znaczy się na kolana się pchają :D

A jak oglądam te foteczki to zatęskniło mi się do lata :placz:
A jak Twoje chłopaki lubią zimę bo u mnie Czesio nie a Berta jej jest wszystko jedno :P

Posted

Z zimą to u nas różnie bywa. Zazwyczaj wychodzimy na szybkie kooo i do domciu. Ozziemu to nie przeszkadza zbytnio w końcu on góral z krwi i kości.:diabloti:
Już od małego po zaspach śmigał. A Karmelek panicz malutki łapek sobie brudzić nie lubi.
Wszelkie kubraczki,sweterki odpadają. :lol: Już widzę jak jeden drugiemu pomaga to ściągać.

Posted

Witamy się po krótkiej przerwie.

Mam ogromnego doła! Polska wieś mnie załamała!Przez dwa dni napatrzyłam się na takie cierpienia psów,że nie mogę myśleć o niczym innym. Szczeniaki 4-5 miesięczne przypięte na krowich łańcuchach do 'bud',sfory psów biegające za suką. To się nigdy nie skończy!
Dla tych ludzi psy nie znaczą NIC. :-(:-(

Posted

Mam ogromnego doła! Polska wieś mnie załamała!Przez dwa dni napatrzyłam się na takie cierpienia psów,że nie mogę myśleć o niczym innym. Szczeniaki 4-5 miesięczne przypięte na krowich łańcuchach do 'bud',sfory psów biegające za suką. To się nigdy nie skończy!
Dla tych ludzi psy nie znaczą NIC

no tak polska rzeczywistosc .... zacofanie i ludzka głupota :diabloti:

Posted

Mgie jakoś wiecznie brak czasu i nie wpadałam do chłopaków ale za to przesyłam im gorące buziaki w nosy :loveu:
Kokka ale masz boski duet :loveu: Taki jak Mgie tylko w wydaniu żeńskim:evil_lol: