3 x Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Gratis Puszek Głaskany to Puszek lecący na głaski to Lilith Gratis i Lilith przychodzą wołane po iminiu :) Quote
3 x Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Puszek jakis kot ;) jeden z czarnych kotów ;) Quote
3 x Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 sonikowa - teraz psy :) od razu napisze, że kaukazy zmieniają sierść wychodzi im tabunami podszerstek, który nie do końca jest wyczesany wiec niektóre zdjęcia nie są ładne Zdjęcia Freda, Mojo i Dakoty są robione w kojcu tzn psy w kojcu my nie ;) raz, że nie było czasu do Freda to nie wiem czemu nie weszlismy natomiast Dakota chowa się przed obcymi wiec jej zdjęcia sa marne bo z daleka bo nie chcielismy jej stresowac ani też prowokowac Grandy przechadzając się koło niej ;) Mojo jako ten bradziej charakterny też nie zapraszał nas do kojca tzn nas jak nas - nie wiem czy pamietał (chiciałabym ale watpię ;)) akceptował bez zastrzeżeń wychodził na wołanie z budy czy tez kuszony parówkami gdy MiniGremlin był z nami tez było ok natomiast gdy sam poszedł w okolice Mojowego kojca po taczkę to podobno nie było wesoło Mojo chciał się do niego nagle i gwałtownie zbliżyc ;) znaczy Mojo nie przepada za nieletnimi chłopcami :shake: Baca nie lubi obcych ale nie atakuje, obserwuje i steresuje :shake: ale bardziej się niż tych obcych stresuje :shake: nawet nie wiedzieliśmy, ze Baca i Siwa jak byliśmy nie były uwązane Baca i Siwa urzęują w kozich domkach więc nie mają ogrodzonego kojca, więc jak Iza wyjeżdza do koni/sklepu itp to sa dla własnego bezpieczeństwa, zeby jakiś palant ich nie sprowokował czy nie zrobił im krzywdy uwiązywane więc jak my byliśmy to sobie chodziły samopas tak, ten Baca co kilka razy ugryzł co miał być uspiony bo ugryzł chodził nieuwiązany tak jak i my ;) Fred lokum Freda znajduje się, zeraz na wjezdzie a jeszcze przed Granda dlatego Fred załapał się jako pierwszy na zdjęcia poza tym bez problemu dał się głaskac wszystkim co prawda przez kraty bo nie wchodziliśmy do kojca Fred uwielbia dzieci Małe dziewczynki i nieletnich chłopców również ;) Quote
3 x Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 reszta zdjęc pozniej musze obfoocić jakies fanty na bazarek ;) Quote
3 x Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='3 x']reszta zdjęc pozniej musze obfoocić jakies fanty na bazarek ;) wspomniany bazarek - po częśći na rzecz zwierzaków u Biafry :) męskie ciuchy - klik i poźnonocny sms od Izy o treści mniej więcej : Wyadoptowałam szczeniaka - Papiszon zamieszkał w bloku :multi::multi::multi: Papiszon to ten środkowy czyli została jeszcze Karmelka ze szczeniaków - czyli pierwsza ze zdjęć no i Diuna ta mini wilczka :shake: ale ona ma pakiet ogłoszeń tylko cos jej nie idzie Quote
coronaaj Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 3 x napisał(a):reszta zdjęc pozniej musze obfoocić jakies fanty na bazarek ;) Zdjecia superowate...konie, koty, psy.... Wplacilam wczoraj na Bace 130zl (na fundacje) 2 miesiace zrobilam blad bo Baca 2 miesiace 90zl. Reszte 40zl dajcie na Freda bo jednak mam deklaracje 30zl miesiecznie....przeniescie 180zl z Brutusa co zostalo (2 miesiace u Biafry) co zostalo na Freda . Wtedy dojde ile wisze..... Quote
sleepingbyday Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 a ja jeszcze obiecany bazarek z biżuterią zrobię. biżuteria porządna, lite srebro i kamienie. Quote
3 x Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 dzięki sbd :) dalsza część zdjęć: Granda czuwa: Granda się cieszy bo przyjchała Pani ups, to jakaś inna baba wysiadła (czyli 3 x ;)) więc "uśmiechnięta" Granda czuwa nadal ;) Quote
3 x Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 aha, ważna uwaga Granda lubi obcych jak mają parówki ;) i jak Iza patrzy to zjada tylko parówki bez obcych ;) Siwa Siwa jest przeurocza, jeśt prześliczna, mega cudowna sam psi urok w mojej bardzo subiektywnej ocenie jest najpiekniej umaszczonym psiakiem u biafry jest przeurocza :loveu: i przy każdej próbie adopcji będę się upierała że jest nieadopcyjna tylko dlatego, żeby została u Izy i żebym ją mogła odwiedzac o ! :oops: Quote
3 x Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Baca nieufny strasznie go nasza obecnośc zestresowała nie chcial do nas wyjsc z budy w końcu na zaproszenie Izy wyszedł ale w naszej obecnosci nie chcial nawet zjesc parówek po powyzszym mozna się zorientować iz reka na zdjeciach jest ręką Izy nie moją czy Gremlina ;) Quote
3 x Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Granda czuwa ;) Dakota Dakota ma tylko kilka zdjęci i to niewyraźnych po pierwsze dlatego ze przy obcych znika do budy po drugie że przy próbie zbliżenia się do kojca Dakoty trzeba prześć koło Grandy ;) Quote
3 x Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 kojec w którym jest Dakta z Lackym to ten najbliżej studni i przy okazji najbliżej zbocza jest w bardzo kiepskim stanie ma popękane fundamenty ma pokrzywione panele na niego osunęło się błocko błocko przesuneło dwie duze budy o ponad poł metra tzn wyjścia z bud nie zgrywały sie z otworami w panelach mam zdjęcie studni i kawałka kojca - tej "skrajnej" sciany tej od zbocza ale niewiem czy będzie widac to o chciałabym aby było widoczne ale te zdjecia później z psich zostało mi jeszcze kilka zdjęć Moj, Bacy i chyba Siwej ale to już pewnie jutro chyba ze mnei znw przetrzymają w robcocie ale będa, obiecuję :) Quote
uzona Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kaukazy cudne :loveu: te psiska zawsze łapią nie za serce Quote
coronaaj Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 __Lara napisał(a):Cudowne zdjęcia :D :D :D dziękujemy :D :D Jestem tez zauroczona tymi zdjeciami...Brawo!!!!! Quote
3 x Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 śliczne sa :) zwłaszcza Siwa :) wiecie co? doszłam z Izą do wniosku, ze trzeba przeprowadzic zmasowaną akcję ogłoszeniową Freda on jest najbardziej adopcyjny wraz z Siwa, ale Siwa ma ogłoszenia, Fred nie zna brac stamtad tekst o Fredzie Fred potrzebuje swojegu ludzia jak kazdy psiak, ale Fred ma tez mase energii której nie może spozytkowac w kojcu on najbardziej ze wszystkich tam kaukazików potrzebuje przestrzeni - swojej przestrzeni prosze jesli ktos moze aby poogłaszał Freda, zdjecia ma jakies na poczatku ew wieczorem wstawie te co wykorzystywałam w allegro ((dostep do netu mam tylko rano i poznym wieczorem) tekst jesli ktos ma jakis mozna smiało uzyc, poprosze Gremlina zeby wrzucił likn do artykułu w Cao i kuzyki tam jest kilka słów o kazdym z psiaków i śmiało mozna brac inf o Fredzie Quote
3 x Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Gremlin']Artykuł w "CAO i kuzyni" artykuł w PDF łoj w rzeczywistosci wyglada on lepiej strasznie "ziarnisty" mi ten pdf wyszedł :oops: Quote
sonikowa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Super, ze udalo sie o psiakach napisac!! Quote
magda222 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='3 x'] wiecie co? doszłam z Izą do wniosku, ze trzeba przeprowadzic zmasowaną akcję ogłoszeniową Freda on jest najbardziej adopcyjny wraz z Siwa, ale Siwa ma ogłoszenia, Fred nie zna brac stamtad tekst o Fredzie Fred potrzebuje swojegu ludzia jak kazdy psiak, ale Fred ma tez mase energii której nie może spozytkowac w kojcu on najbardziej ze wszystkich tam kaukazików potrzebuje przestrzeni - swojej przestrzeni prosze jesli ktos moze aby poogłaszał Freda, zdjecia ma jakies na poczatku ew wieczorem wstawie te co wykorzystywałam w allegro ((dostep do netu mam tylko rano i poznym wieczorem) tekst jesli ktos ma jakis mozna smiało uzyc, poprosze Gremlina zeby wrzucił likn do artykułu w Cao i kuzyki tam jest kilka słów o kazdym z psiaków i śmiało mozna brac inf o Fredzie Czy ruszyła już akcja ogłoszeniowa Freda? Bo chciałabym mu zasponsorować pakiet ogłoszeń na bazarku. Quote
3 x Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 magda222 napisał(a):Czy ruszyła już akcja ogłoszeniowa Freda? Bo chciałabym mu zasponsorować pakiet ogłoszeń na bazarku. jeszcze nie ale juz jedna osoba chetna zgłosiła się na pw po zdjecia Freda zeby .... wykupić mu pakiet ogłoszeniowy :) Quote
Kaja i Aza Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ja mam pakiet wykupiony, dzisiaj dostalam zdjecia i niedlugo sie tym zajme; jesli ktos ma pomysl na tekst do ogloszen to prosze sie nie krepowac. Mam tez pytanie; swego czasu Biafra pisala, ze Fred jest lekko niezrownowazony i nie nadaje sie do dzieci, czy cos sie zmienilo w tej kwestii? Quote
Wisełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Zaglądam i podnoszę w miarę możliwości ;) Quote
Recommended Posts