Szarotka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Na Szerloka tez klikalam :):) a tych kotow to cala masa........... Quote
3 x Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Szarotka napisał(a):Na Szerloka tez klikalam :):) a tych kotow to cala masa........... podobno 12 :) ale ja rozróznilam tylko 4 były takie: Gratis, Puszek, Lilith i wszystkie pozostałe czarne ;) Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja mam dwa i chcialam trzeciego a moj TZ, mysli, ze to za duzo............. Quote
3 x Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Szarotka napisał(a):Ja mam dwa i chcialam trzeciego a moj TZ, mysli, ze to za duzo............. phi ;) jakby ktos śledził na bieżaco rozliczenia watku pomocowego to inf, ze wraz z przerzuceniem szczeniaków policyjnych dą watku wakacyjnych wyrzutków przeniosłam tez na tamten wątek pieniązki w kwocie 120 zł z bazarku, który był robiony z przeznaczeniem dla szczeniaków więc tutaj ubyło 120 zł a przybyło na watku szczeniaków Quote
sonikowa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Niemcy za resztę pieniędzy zebranych na rzecz Biafry podczas powodzi (ponad 200 euro) zamowili jedzonka dla kaukazow. Powinno dojsc w przyszlym tygodniu. Quote
3 x Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 sonikowa napisał(a):Niemcy za resztę pieniędzy zebranych na rzecz Biafry podczas powodzi (ponad 200 euro) zamowili jedzonka dla kaukazow. Powinno dojsc w przyszlym tygodniu. dziękujemy :) Quote
uzona Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Podnoszę wątek i informuję, że przelałam swoją deklaracje za wrzesień dla Freda. Quote
3 x Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='uzona']Podnoszę wątek i informuję, że przelałam swoją deklaracje za wrzesień dla Freda. dziekujemy :) wiem, ze Iza walczy z rozliczeniami poki co cierpliwie czekam :evil_lol: zamówione posłania są juz w Krakowie, jeszcze nie u Izy bo ona wciąz bez swojego auta i nawet jesliby udało jej się włożyć paczkę do auta zastepczego a podobno jakiś gigantycznych rozmiarów jest (w końcu posłania nierozbieralne i jedno miało ponad metr długości ;)) to i tak nie dojezdza tym autem pod sam dom i musiałaby tachac te posłania na plecach przez las śmiem twierdzić iż może to być watpliwa przyjemnośc ;) mam obiecane zdjęcia jak tylko Iza odbierze posłania znacie może kogoś kto będzie jechał w najbliższym czasie do Krakowa i zabrałby ze sobą 120 kg musli dla koni z Warszawy?? trafiło się w Warszawie taniej niż wszedzie indziej ale przesyłka zabija całą atrakcyjnośc ceny za 120 kg wychodzi 114 zł za samą wysyłkę toż to rozbój w biały dzień ale za to musli o 10 zł tańsze niz wszedzie indziej i tak sobie marzę, że ktoś wybiera się z Warszawy do Krakowa? Quote
3 x Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Szarotka']To czekamy na zdjecia :):) skoro o zdjęciach mowa ania z poznania zrobiła swietny bazarek - konkurs fotograficzny teraz odbywa się juz głosowanie im więcej osób zagłosuje tym ciekawsza i lepsza zabawa będzie zajrzyjcie prosze i głosujcie konkurs edit: n awatku kundelków (baner w podpisie) jest nowe zdjecie suni w typie sznaucera (już nie mopa ;)) Quote
3 x Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 u Biafry nowy nabytek - kociak z działek z urazem miednicy (chyba) coś ma z tylnimi łapkami miał być zabrany do kliniki ale nie mam jak na razie zadnych zdjęc czy nowych inf. tradycyjnie jak cos będe wiedzieć Quote
coronaaj Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 __Lara napisał(a):O tak :/ my nie powinniśmy pracować tylko mieć dietę państwową z tytułu pomocy bezdomnym zwierzętom:diabloti: To mi sie podoba...pensja taka jak u poslow, no senatorska bedzie OK!!!! Quote
__Lara Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 coronaaj napisał(a):To mi sie podoba...pensja taka jak u poslow, no senatorska bedzie OK!!!! Dokładnie coronaaj. Taka straż dla zwierząt powinna u nas istnieć, tak jak w USA (nie wiem czy u Ciebie też?). Quote
3 x Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 dziewczyny ktos miał wykupionu pakiet ogłoszeń miały byc dla Freda to jeszcze aktualne? Kaja i Aza to ty miałaś wykupiony na bazarku pakiet? btw ja tez się pisze na takie zarobki za taka prace ;) Quote
Kaja i Aza Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tak, wyslalam co mialam, ale jeszcze nie ma ogloszen, pytalam wczoraj jak dlugo to zajmie, ale nie dostalam jeszcze odpowiedzi. Zdaje sie, ze bylo pare osob przede mna w kolejce. Te ogloszenia napewno beda tylko nie wiem kiedy, bo to zupelnie ode mnie nie zalezy. Quote
3 x Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Kaja i Aza napisał(a):Tak, wyslalam co mialam, ale jeszcze nie ma ogloszen, pytalam wczoraj jak dlugo to zajmie, ale nie dostalam jeszcze odpowiedzi. Zdaje sie, ze bylo pare osob przede mna w kolejce. Te ogloszenia napewno beda tylko nie wiem kiedy, bo to zupelnie ode mnie nie zalezy. aha, dziękuję , ze trzymasz rękę na pulsie fajnie by było jakby chłopak miał dom :) Quote
irenaka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 3X, mam prośbę. Gdybyś rozmawiała z Biafrą, to poproś o więcej zdjęć tej "Czekoladki" którą ma pod opieką, wyślę ją do jednej Pani z Krakowa. Jak jeszcze parę zdań Iza powie na temat jej charakteru i np. czy chodzi na smyczy, to będzie super:-). coronaaj napisał(a):To mi sie podoba...pensja taka jak u poslow, no senatorska bedzie OK!!!! Coronaaj, ja bym tej pensji nie chciała, ludzie ich nazywają darmozjadami. To by dopiero było, gdybym coś takiego pod swoim adresem usłyszała:evil_lol:. Quote
3 x Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 irenaka napisał(a):3X, mam prośbę. Gdybyś rozmawiała z Biafrą, to poproś o więcej zdjęć tej "Czekoladki" którą ma pod opieką, wyślę ją do jednej Pani z Krakowa. Jak jeszcze parę zdań Iza powie na temat jej charakteru i np. czy chodzi na smyczy, to będzie super:-). bede dzisiaj wydzwaniac Ize wiem ze sunie była bardzo przestraszona i chcila uciekac ale to chyba dlatego ze niedawno miala szczeniaki i to do nich sie wyrywała nieduza jest podobno taka jamnikowata więcej zdjęc jest na watku wakacyjnych wyrzutków - baner w moim podpisie, na 7 stronie ale i tak pomecze Ize o nowe (Iza znalazła sama wyrzuconą suczke, szczeniaków się ktoś pewnie pozbył w inny sposob) Quote
irenaka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 3 x napisał(a): (Iza znalazła sama wyrzuconą suczke, szczeniaków się ktoś pewnie pozbył w inny sposob) Ty to potrafisz człowieka zdołować:-( Jak są zdjęcia, to nie proś o następne. Wskoczę w Twój podpis;) Tylko zachowanie mnie interesuje. Gdyby babka się zdecydowała, mała poszłaby do bloku. I może o wagę zapytaj. Quote
uzona Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 irenaka napisał(a):T Tylko zachowanie mnie interesuje. Gdyby babka się zdecydowała, mała poszłaby do bloku. I może o wagę zapytaj. To ja z całej siły trzymam kciuki by mała spodobała się kobiecie i znalazła dom. Quote
3 x Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 irenaka napisał(a):Ty to potrafisz człowieka zdołować:-( Jak są zdjęcia, to nie proś o następne. Wskoczę w Twój podpis;) Tylko zachowanie mnie interesuje. Gdyby babka się zdecydowała, mała poszłaby do bloku. I może o wagę zapytaj. suczka cały czas jest przerazona podejrzewam ze jest wogole nie zsocjalizowana nie umie chodzić na smyczy boi się nie jest puszczana luzem boby najpewniej nawiala nie wiem jak reaguje na inne psy bo kaukaziki nie sa do niej dopuszczane pewnei pani się nie zdecyduje na przerażoną nicnieumiejąca sunię ale ona bardzo potrzebuje domu który zapewni jej stabilnośc i poswieci swój czas wiekościowo to taki trochę jamnik na wysokośc nie wiecej niz do pół łydki o wagę nie zapytalam, zapomnialam :oops: natomiast sunia w typie mop okazala sie bardzo kontaktowa i towarzyska jej poczatkowa agresja musiala byc zwiazana ze stresem wiecej napisalam na watku kundelkow tzn to samo co tutaj tylko bardziej sie rozpisalam ;) Quote
marlenka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ciotki pomózcie w głosowaniu na Krakvecie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 w ankiecie dogo wygraliśmy ale dalej inne schronnisko walczy potrzebujemy głosów na przytulisko Ali Quote
3 x Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Kaja i Aza - ruszyły ogłoszenia Freda Dziękuję :) oby dzieki nim chłopak znalazł dom :kciuki: Quote
Recommended Posts