3 x Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 uzona napisał(a):Pięknie napisane allegro :p 3x, a Twój wyjazd to 31 sierpnia czy lipca? łoj lipca wahalam sie pomiedzy pierwszym sierpnia a ostatnim lipca dzieki juz wszedzie zmieniam Quote
3 x Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='3 x']bazarek: krwawica gremlina :) i po bazarku ;) własnie przyszła do mnie przesyłka do pracy a w niej kilka egzemplarzy kwartalnika CAO i kuzyni w którym na całej stronie A4 jest notka informacyjna o Fundacji co robi inf o potrzebie pomocy i informacje adopcyjne o kaukazikach ale się ciesze :multi::multi::multi: uzona - dziękuję :loveu::loveu: Quote
uzona Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='3 x'] własnie przyszła do mnie przesyłka do pracy a w niej kilka egzemplarzy kwartalnika CAO i kuzyni w którym na całej stronie A4 jest notka informacyjna o Fundacji co robi inf o potrzebie pomocy i informacje adopcyjne o kaukazikach ale się ciesze :multi::multi::multi: uzona - dziękuję :loveu::loveu: I ja się cieszę bardzo :multi::multi: Gosiu, jeśli masz na zbyciu jakiś egzemplarz "Cao i kuzyni" to może wystaw na sprzedaż, ja chętnie kupię 1 szt, właśnie miałam zamawiać, a tak pieniądze byłyby na Biafrę. Quote
3 x Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 uzona napisał(a):I ja się cieszę bardzo :multi::multi: Gosiu, jeśli masz na zbyciu jakiś egzemplarz "Cao i kuzyni" to może wystaw na sprzedaż, ja chętnie kupię 1 szt, właśnie miałam zamawiać, a tak pieniądze byłyby na Biafrę. zaraz zrobię bazarek :) mamy tez poprzedni numer ;) Roksana zgodziła się nieodpłatnie przekazac je na bazarek :multi::multi: Quote
3 x Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 link do bazarku z Cao i kuzyni: bazarek Cao i kuzyni uzona i Jo37 zapisalam was na rezerwację najnpowszego numeru dajcie znac czy chcecie przemienic rezerwację w zakup ;) Quote
3 x Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 kur**a mac! u Izy znów wylewają rzeki :shake: zaraz wkleję wam zdjęcia dzisiaj rano z nią smsowałam - mówiła ze od 3 dni leje i ogólnie pogoda kiepska ale nie wiedzialam że jest aż tak źle dobrze, że Iza ma naprawiona auto - własnie jedzie zrobić zapasy jedzenia prądu już nie ma (ale ma generator) 1. pół metra brakuje, żeby woda zalała most 2. tak wygląda droga zalana przez wodę 3. i droga całkowicie zalana - dalej juz chyba tylko łodzią czy to się kiedyś skończy ? myślalam, ze najgorsze już mineło ale widac nie miałam racji bo najgorsze może w każdej chwili znów nadejść :( Quote
uzona Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='3 x']link do bazarku z Cao i kuzyni: bazarek Cao i kuzyni uzona i Jo37 zapisalam was na rezerwację najnpowszego numeru dajcie znac czy chcecie przemienic rezerwację w zakup ;) Ja oczywiście kupuję :) Quote
uzona Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 3 x napisał(a):kur**a mac! u Izy znów wylwają rzeki :shake: zaraz wkleję wam zdjęcia dzisiaj rano z nią sms - mówiła ze od 3 dni leje i ogólnei pogoda kiepska ale nie wiedzialam że jest aż tak źle dobrze, że Iza ma naprawiona auto - własnie jedzie zrobić zapasy jedzenia prądu już nie ma (ale ma generator) Dzisiaj myślałam co tam słychać u Biafry, bo u nas też od wczoraj leje i woda zaczyna się podnosić, więc u Niej musi by o wiele wiele gorzej :( Quote
3 x Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 powyżej wstawiłam zdjęcia wiecie co? kontaktujemy sie z Iza co kilka dni wszyscy wiemy ze wszedzie pada ale naprawde nie przypuszczałam ze jest az tak zle Quote
__Lara Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Powtorka z rozrywki.... jak nie upaly to powodz.... Quote
ciapuś Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Kiedy to sie skończy :-( A najgorsze że nikt nie może tego powstrzymać Quote
Szarotka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Jestem w Krakowie i mam wrazenie, ze jutro juz bedzie lepiej, bo opady beda mniejsze. Quote
magda222 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Szarotka napisał(a):Jestem w Krakowie i mam wrazenie, ze jutro juz bedzie lepiej, bo opady beda mniejsze. Dzisiaj mówili w wiadomościach, że woda szybko opada. Ciekawe jak jest w rzeczywistości... Quote
Szarotka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 magda222 napisał(a):Dzisiaj mówili w wiadomościach, że woda szybko opada. Ciekawe jak jest w rzeczywistości... U nas na Debnikach jak by jest lepiej........a w trakcie powodzi mielismy dwa razy po metr wody w piwnicy, ktora dalej susze ........ Quote
3 x Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='magda222']Dzisiaj mówili w wiadomościach, że woda szybko opada. Ciekawe jak jest w rzeczywistości... może deszcze nei sa az tak ulewne jak wczesniej były? woda miejscami stoi i pewnei stac bedzie bo nic nie zostało zrobione od maja :( [SIZE="4"]pamiętacie aukcję Kuby Wojewódzkiego? na rzecz Fundacji Biafry? szukamy osoby dzięki którym aukcje zostały wystawione! jeśli to ktoś z dogo - bardzo prosze o kontakt z Izą Iza nie może się z nimi skontaktowac żeby sfinalizowac aucję stukamy pukamy róznymi kanałami a tam cisza Quote
Aska7 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Deklaracja moich rodziców (55,00) z uwagi na dobrą sytuację chłopaków przechodzi w całości na Siwą i Dakotę. Sierpniowa deklaracja z takim tytułem poszła na konto Fundacji. Quote
3 x Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Aska7 napisał(a):Deklaracja moich rodziców (55,00) z uwagi na dobrą sytuację chłopaków przechodzi w całości na Siwą i Dakotę. Sierpniowa deklaracja z takim tytułem poszła na konto Fundacji. dziękujemy :) kurcze kto by się spodziewał poł roku temy ze chłopaki będa na plusie szok :) Asior napisał(a):a dzis w krakowie pięknie świeci słoneczko ;) i oby tak zostało :) mam zdjęcia nowych piesków pod opieką Izy zaraz wam pokaże :) ale imion nie zdradzę ;) Quote
3 x Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 oto przeurocze szczeniaki: szczeniak pierwszy: dziewczynka szczeniak drugi: chłopczyk szczeniak trzeci: dziewczynka Quote
3 x Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Szarotka napisał(a):Ale fajne :):) Rudasek i Pregasek :):) nie zgadłas ;) ale nie powiem, jak sie nazywają bo moze wykorzystam do bazarku ;) i one sa trzy :) dwa pierwsze zdjęcia to jeden szczeniak dwa kolejne to następny i ostatnie zdjęcie to jeszcze inny szczeniak Quote
uzona Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Maluchy śliczne :), a skąd się wzieły u Biafry? Quote
Recommended Posts