Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

izzie1983 napisał(a):
Już Ci pisałam, ale masz strasznie szczęśliwą rękę do tych psiaków! Kto będzie następny? :razz:

E tam, mojej zasługi w tym niewiele.

Kto następny? Hm, jeszcze nie wiem na 100%.
Izzie, Ty wiesz kochana, że jak cos będę miała na DT, to Ciebie linkiem uszczęśliwie:cool3:?

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to macie cioteczki foteczki :loveu:
Lisia w drodze do nowego domku

Nowy kolega Lisi z ciocią Elmirką

Chyba dobrze Lisi co ? :cool3: :loveu: (pani się zgodziła na umieszczenie swojego zdjęcia)

Weź mnie na rączki :mad:

Nawet mam swój własny fotel :multi:

Posted

luka1 napisał(a):
wspaniele - A Pani Ela i Andrzej płaczą , niewiedzieć czego- ze szczęścia czy z żalu :evil_lol:

Mi sie udało dzisiaj nie płakać...

:siara:

:evil_lol:

Posted

Witam serdecznie
Lisia vel Figa ma się dobrze (taką mam nadzieję, bo ogon już podniosła do góry) Niestety z Kryzysem (kolega) na początku były trudności z dogadywaniem się.
Właśnie wróciłam ze spaceru i chyba to poprawiło relacje, bo nawet były z jej strony do Kryzysa nieśmiałe zaczepki zabawowe. Na szczęście Kryzys nie jest tak bardzo zazdrosny jak myślałam.
Bardzo jest słodka i podbiła całkowicie serce cioci, moje zresztą też.
Jutro zdam relację z postępów
Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Posted

haber23 napisał(a):
Witam serdecznie
Lisia vel Figa ma się dobrze (taką mam nadzieję, bo ogon już podniosła do góry) Niestety z Kryzysem (kolega) na początku były trudności z dogadywaniem się.
Właśnie wróciłam ze spaceru i chyba to poprawiło relacje, bo nawet były z jej strony do Kryzysa nieśmiałe zaczepki zabawowe. Na szczęście Kryzys nie jest tak bardzo zazdrosny jak myślałam.
Bardzo jest słodka i podbiła całkowicie serce cioci, moje zresztą też.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Witam serdecznie na forum Panią Figi :)
Bardzo się cieszę, że Pani napisała.

Figa z Kryzysem na pewno sie dogadają. Sa praktycznie w równym wieku. Figa zaczynała juz u mnie nieśmiało sie bawić. Myslę, że to kwestia niedługiego czasu, a będą we dwoje brykac po podwórku.

Pozdrawiam serdecznie.

Posted

haber23 napisał(a):

Witamy na dogo :multi: no i z niecierpliwością czekamy na nowe wieści jak się miewa Lisia :loveu: i fotki też mile widziane ;)

Posted

Witam serdecznie
bardzo przepraszam, że nic nie napisałam o Fidze (de domo Lisia:) ale brak czasu :oops:
U Figusi chyba wszystko w porządku, ma u cioci swój pokój, biedny Kryzys ma zakaz wstępu - warczy na niego. Coraz rzadziej ma ogon opuszczony, bardzo ładnie się wita i bardzo cieszy, gdy wracam z pracy. Ciocia przyjechała dziś, by Figa nie była sama, ale wszystko było w porządku, po prostu w tym czasie śpi.
Psy się akceptują, trochę jest zazdrości w pieszczotach, ale powoli Figa rozrusza Kryzysa, sama go prowokuje do biegania po podwórku. Jak szczekają to razem, więc znacznie skrócił się Kryzysowi odpoczynek dzienny :)
Z jedzeniem jest śmiesznie, Kryzys wykorzystuje wyjście Figi na dwór by wyjeść z jej miski. Ona po powrocie robi to samo z jego miską i nawet warczy, gdy stanie obok.
Zaakceptowała też dochodzącego kota białasa, drugiego niestety nie, goni za nim, ale nie agresywnie. W ogóle to bardzo miła sunia, taka przytulanka.
Bardzo fajna jest
Pozdrawiam serdecznie
Hanka

Posted

Biedna Lisia - Figunia. Tam gdzie była nie miała okazji poganiać za kotkiem, tam goniono za nią :evil_lol:. Nareszcie może się poczuć duża i grożna.:lol:

Posted

Super, ze Pani opisuje nam jak Fidze sie powodzi. U nas spała przy łóżku i jak kotka włazila oknem, to Liska szczekała.

Ja byłam czujna. W razie co broniła bym suńki ;)

Posted

U Figi wszystko w porządku, rozszczekała się już na całego, śpi na wszystkich fotelach i goni za kotem wraz z Kryzysem. Nawet zaczyna się bawić, widać, jak podchwytuje zabawy Kryzysa, razem gonią się po domu. Zaczyna ją interesować otoczenie, odkryła kocią dziurę w płocie i dziś "wybrała się na miasto". Zaraz ją zasłoniłam, więc ma znowu szlaban :lol: Mam tylko problem z wyprowadzaniem na smyczy, nadal się rzuca i nie chce.
Nie wiem jak dołączyć zdjęcia do postu, poproszę o pomoc.

Posted

Fajnie, że Figa ma się dobrze :multi: Co do zdjęć chwilowo nie wytłumaczę, bo to grubsza sprawa a w pracy jestem, ale jeśli chcesz wyślij mi na maila izzie1983 (at) gmail.com i szybko wstawię, jeśli jest ich kilka, a instrukcję wstawiania zdjęć obiecuję po pracy :lol:

Posted

izzie1983 napisał(a):
Fajnie, że Figa ma się dobrze :multi: Co do zdjęć chwilowo nie wytłumaczę, bo to grubsza sprawa a w pracy jestem, ale jeśli chcesz wyślij mi na maila izzie1983 (at) gmail.com i szybko wstawię, jeśli jest ich kilka, a instrukcję wstawiania zdjęć obiecuję po pracy :lol:

:)

To haber23 ma juz dwie chętne do pomocy.

Posted

[quote name='Ziutka']Izzie nie widać nic :placz:

No niestety, ale Izzie mówila, że jutro bedzie wstawiała. Tez próbowałam wstawic, ale nic z tego:shake:

edit: chyba się udało. Mam nadzieje, ze tak, bo foty SUPER!!! :):):)