kaskadaffik Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Fanti dobrze, że nic się nie pogarsza i wszystko z Toba dobrze :) Quote
terier Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Fancia jak tu u Ciebie cicho :( może nowe foteczki pomogą :) Quote
Luzia Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Widzę, że Fanta też jest ogromnym entuzjastą wodny :) A jak tam jej stosunek do obcych? Quote
agusiazet Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zaglądam, wystawiam Fancię na allegro, ale zainteresowanie zerowe! Quote
kaskadaffik Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Fant ato i tak jest szcęsciarą.... tyle psiaków takich "zwykłych" się teraz pląta, błąka i nie ma co z nimi zrobić ;( Quote
agusiazet Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Fanta, szczególnie jak się uśmiecha, jest piękna!!! Quote
hotelterier5 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Fanta od początku była moją ulubienicą ;) przez cały czas się uśmiecha,nawet podczas dzisiejszego deszczu biegała jak szalona i goniła za piłką;) miejmy nadzieję,że znajdzie dobry dom,bo będzie ona jeszcze szczęśliwsza z własną kochającą rodziną,a szczególnie ,w której są dzieci ,które zajmą się tą uroczą psiną;) Quote
lola06 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='hotelterier5']Fanta od początku była moją ulubienicą ;) przez cały czas się uśmiecha,nawet podczas dzisiejszego deszczu biegała jak szalona i goniła za piłką;) miejmy nadzieję,że znajdzie dobry dom,bo będzie ona jeszcze szczęśliwsza z własną kochającą rodziną,a szczególnie ,w której są dzieci ,które zajmą się tą uroczą psiną;)[/QUOTE] ups.. przepraszam wszystkich i hotelterier5 za pomyłkę,dopiero się zapoznaję z dogomanią,niechcący zalogowałam się nie tam gdzie trzeba.. a co do Fanty? znajdźmy jej dobry dom!:) Quote
Luzia Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='hotelterier5']Fanta od początku była moją ulubienicą ;) przez cały czas się uśmiecha,nawet podczas dzisiejszego deszczu biegała jak szalona i goniła za piłką;) miejmy nadzieję,że znajdzie dobry dom,bo będzie ona jeszcze szczęśliwsza z własną kochającą rodziną,a szczególnie ,w której są dzieci ,które zajmą się tą uroczą psiną;)[/QUOTE] O ile kiedyś w ogóle znajdzie dom, no ale pod Waszą opieką na pewno niczego jej nie będzie brakować ;) Jak z ogłoszeniami, dalej podawane są na Hotelik? Czy na TSPZ? Quote
hotelterier5 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Niestety wszyscy już dawno zapomnieli o Fantuli, szczególnie " Ogród św Franciszka" w Tarnobrzegu. Czekamy na opłacenie wystawionych faktur za utrzymanie psiakow i kociaków od lutego. Stowarzyszenie czeka natomiast na 1%. A Fantulę trzeba jakoś nakarmić, wyniańczyć i jeszcze opłacić podatek od wystawionych faktur. Quote
hotelterier5 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Koszt utrzymania Fanty w hotelu to 380zł miesięcznie ( zwykle miala spory rabat) plus ewent. szczepienia. Bez leczenia i szczepień to do końca czerwca 1900zl. A nie zapłacone faktury Stowarzyszenia, to : luty-808, marzec-790, kwiecień-505, maj-380, czerwiec- jeszcze nie wysłana faktura na 415zł. DŁUG św. Franciszka to zatem 2898zł Przepraszam wolontariuszy, ale moja nadal dziecinna naiwność nie pozwalała mi natretnie upominac się o splatę długów na forum. OBIECUJĘ POPRAWĘ, człowiek uczy sie całe zycie. myślałam chyba że ktoś doceni moje dobre serce, a teraz wychodzi na to, ze to zwykla głupota... Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Ja do TSPZtu od powodzi już nie należę ;) Z tego co się orientuję to na forum niema nikogo ze Stowarzyszenia. Co do długu to rzeczywiście mało zabawnie, ale 1% lada dzień powinien zacząć spływać większymi kwotami. A o telefon pytałam, bo jak skończę robić ogłoszenia "swoim" to mogła bym Fantę poogłaszać. Quote
Luzia Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 A jakiś opis mógł by ktoś "sklecić"? Będę wdzięczna. Quote
Recommended Posts