Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fanta od początku była moją ulubienicą ;) przez cały czas się uśmiecha,nawet podczas dzisiejszego deszczu biegała jak szalona i goniła za piłką;) miejmy nadzieję,że znajdzie dobry dom,bo będzie ona jeszcze szczęśliwsza z własną kochającą rodziną,a szczególnie ,w której są dzieci ,które zajmą się tą uroczą psiną;)

Posted

[quote name='hotelterier5']Fanta od początku była moją ulubienicą ;) przez cały czas się uśmiecha,nawet podczas dzisiejszego deszczu biegała jak szalona i goniła za piłką;) miejmy nadzieję,że znajdzie dobry dom,bo będzie ona jeszcze szczęśliwsza z własną kochającą rodziną,a szczególnie ,w której są dzieci ,które zajmą się tą uroczą psiną;)[/QUOTE] ups.. przepraszam wszystkich i hotelterier5 za pomyłkę,dopiero się zapoznaję z dogomanią,niechcący zalogowałam się nie tam gdzie trzeba.. a co do Fanty? znajdźmy jej dobry dom!:)

Posted

[quote name='hotelterier5']Fanta od początku była moją ulubienicą ;) przez cały czas się uśmiecha,nawet podczas dzisiejszego deszczu biegała jak szalona i goniła za piłką;) miejmy nadzieję,że znajdzie dobry dom,bo będzie ona jeszcze szczęśliwsza z własną kochającą rodziną,a szczególnie ,w której są dzieci ,które zajmą się tą uroczą psiną;)[/QUOTE]

O ile kiedyś w ogóle znajdzie dom, no ale pod Waszą opieką na pewno niczego jej nie będzie brakować ;)

Jak z ogłoszeniami, dalej podawane są na Hotelik? Czy na TSPZ?

Posted

Niestety wszyscy już dawno zapomnieli o Fantuli, szczególnie " Ogród św Franciszka" w Tarnobrzegu. Czekamy na opłacenie wystawionych faktur za utrzymanie psiakow i kociaków od lutego. Stowarzyszenie czeka natomiast na 1%. A Fantulę trzeba jakoś nakarmić, wyniańczyć i jeszcze opłacić podatek od wystawionych faktur.

Posted

Koszt utrzymania Fanty w hotelu to 380zł miesięcznie ( zwykle miala spory rabat) plus ewent. szczepienia. Bez leczenia i szczepień to do końca czerwca 1900zl. A nie zapłacone faktury Stowarzyszenia, to : luty-808, marzec-790, kwiecień-505, maj-380, czerwiec- jeszcze nie wysłana faktura na 415zł. DŁUG św. Franciszka to zatem 2898zł Przepraszam wolontariuszy, ale moja nadal dziecinna naiwność nie pozwalała mi natretnie upominac się o splatę długów na forum. OBIECUJĘ POPRAWĘ, człowiek uczy sie całe zycie. myślałam chyba że ktoś doceni moje dobre serce, a teraz wychodzi na to, ze to zwykla głupota...

Posted

Ja do TSPZtu od powodzi już nie należę ;) Z tego co się orientuję to na forum niema nikogo ze Stowarzyszenia.
Co do długu to rzeczywiście mało zabawnie, ale 1% lada dzień powinien zacząć spływać większymi kwotami.

A o telefon pytałam, bo jak skończę robić ogłoszenia "swoim" to mogła bym Fantę poogłaszać.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...