Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tyle czasu u Majeczki nic się nie działo a od czasu jak weszłyście na wątek - hurrrra - MAJKA ma domek.
Pojechała do niego właśnie.
Otóż przyjechał szef - właściciel firmy, na której terenie siedziała sunia - Pan ze Śląska. Dobry człowiek. Zauroczyła go mała - i razem pojechali z powrotem.
Będzie miała dom, ogród. W domu mieszkają jeszcze Pana rodzice. Więc nie będzie się nudzic.

Słuchajcie, może wejdźcie jeszcze na inne moje wątki - przyniosłyście szczęście, i wpisy i banerki cudne.
Tak się cieszę że się udało!!!!!

Guest Elżbieta481
Posted

Ile czasu zajęło zapoznanie z psem?Widział ją wcześniej?
Żeby to nie była decyzja chwili..W każdym razie wszystkiego dobrego psino!
E

Posted

:multi::multi::multi:ciesze sie niesamowicie :multi::multi::multi:
dziekuje wszystkim ktorzy tu za moim wolaniem trafili :loveu::loveu::loveu: jestescie cudowni i wasze serca sa ogromne :loveu::loveu::loveu:
bardzo prosze o informacje na watku co dalej z sunia. gdyby sie Panstwo nowi rozmyslili to oferta domku w Gliwicach na tymczas aktualna. Nawet gdyby trzeba bylo mala odebrac to jest mozliwe.
zycze Majeczce jednak zeby dozyla w tym nowym domku poznej i szczesliwej starosci i dala nowym wlascicielom mnostwo radosci :multi::multi::multi:

Posted

supergoga napisał(a):
Tyle czasu u Majeczki nic się nie działo a od czasu jak weszłyście na wątek - hurrrra - MAJKA ma domek.
Pojechała do niego właśnie.
Otóż przyjechał szef - właściciel firmy, na której terenie siedziała sunia - Pan ze Śląska. Dobry człowiek. Zauroczyła go mała - i razem pojechali z powrotem.
Będzie miała dom, ogród. W domu mieszkają jeszcze Pana rodzice. Więc nie będzie się nudzic.

Słuchajcie, może wejdźcie jeszcze na inne moje wątki - przyniosłyście szczęście, i wpisy i banerki cudne.
Tak się cieszę że się udało!!!!!

:diabloti: ja tak sobie mysle dziewczyny ze my to czarownice jestesmy :razz: gdzie sie nie pojawimy to czarami pozytywnie dzialamy :diabloti:
moze jakis zlot na Lysej Gorze ? :cool3:

Posted

Oj zlatujcie się byle skutecznie!!!!

Sunia mieszka w Pszczynie. Napisałam do p. Aleksandry z prośbą o wieści, jeśli tylko je będzie miała.

Jeszcze raz dziękuję bardzo!!!:multi:

Posted

magda222 napisał(a):
Ale akcja :crazyeye: Jestem w szoku :crazyeye:

Majeczka miala nosa gdzie sie zakotwiczyc...czekamy pozniej na wiesci z nowego domku i moze zdjecia...jestem szczesliwa, ze tak fajnie i szybkjo trwala cala akcja..oby wiecej takich na Dogo.