supergoga Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Do naszej Fundacji zwróciła się Pani Aleksandra - o pomoc. Nie będę się rozpisywac, wstawiam meila: [FONT=Arial]Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Piszę z Działdowa(woj. warmińsko-mazurskie). [/FONT][FONT=Arial]Ktoś podrzucił na teren stacji uzdatniania wody w Działdowie około trzy miesięczną suczkę. Biega tutaj u nas od około 4 tygodni, ale cierpliwość kierownika SUW niestety się skończyła. W przyszłą środę ma trafić do schroniska. Chciałabym zapytać , czy nie moglibyście pomóc w znalezieniu domu dla naszej suni. Gdybyście zechcieli zająć się sprawą może przekonałabym kierownika, żeby jeszcze została z nami parę dni. Sama mam już psa i nie mogę pozwolić sobie na jeszcze jednego. [/FONT] [FONT=Arial]Pytałam już wszystkich znajomych i nieznajomych też. Nikt jej nie chce. [/FONT] [FONT=Arial]Jak sobie pomyślę że trafi do schroniska to mi się żyć nie chce. Jest taka kochana. [/FONT] [FONT=Arial]Jeszcze raz proszę o pomoc, chociaż jakoś radę co można by jeszcze zrobić w sprawie suczki. Ze swojej strony mogę obiecać załatwienie wszystkich spraw weterynaryjnych.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Sunia dostała imię Maja.[/FONT] [FONT=Times New Roman]I mamy 2 tygodnie czasu na zapewnienie jej choćby tymczasu. Tyle dał kierownik. Po tym terminie biedactwo trafi do schroniska a co dalej, z sunią w jej wieku - można się domyślać.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Proszę - to tak daleko od nas - pomóżcie Mai.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Transport zresztą tez myślę, że skombinujemy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Byle domek, nawet tymczasowy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]To Maja[/FONT] Quote
kamilawa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Działdowo jest blisko mnie... A mi sunia z pyszczka kogoś przypomina... Jakbym ją już gdzieś widziała. Później porobię jej ogłoszenia. Quote
supergoga Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Dzięki. Wstawiłam sunię na: allegro alegratke kupsprzedaj. Jest też na stronie naszej Fundacji. Mamy 2 tygodnie czasu - tyle dał kierownik suni. Po tym terminie - schronisko. Mam nowe foty Namiary kontaktowe do ogłoszeń: [FONT=Arial]Tel.[/FONT][FONT=Arial] 0 787 79 68 18[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Meil: [email protected][/FONT] Pomóżcie proszę, choćby tymczas dla suni!!! Quote
kamilawa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Moje ogłoszenia będą niestety dopiero jutro... :-( Super sunia, piękna... Musi być szybko domek :oops: Quote
asiailawa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 no patrzcie,mi też przypomina jakiegoś psa,tak jak bym widziała ją w naszym schronisku w Iławie kiedyś.Wyaje m się ze to suczka z 2 miesięcznego rodzeństwa,ale nie jestem na 100% pewna. Quote
supergoga Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Biedna mała. Oby wreszcie znalazła dom na zawsze. Quote
supergoga Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Nikt nie zagląda do Mai. Zupełnie nikt?:placz: Quote
supergoga Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Dlaczego nikt nie zagląda do małej. Ona pilnie szuka domu. Za tydzień - schronisko!!! Quote
kamilawa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :placz: Ja się pytam znajomych, no ale przecież kto by teraz psa chciał... :mad: Będę miała więcej czasu to więcej ogłoszeń porobię. Jakbym zapomniała, to proszę przypomnieć :oops: Quote
gibon301 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 śliczna! a DT t pewnie ze świeczką szukać... kiedy się kończą te 2 tygodnie? czy ona ma w ogóle jakieś ogłoszenia? Quote
supergoga Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 W zasadzie ma czas do końca tygodnia i później schronisko. Nie mamy nic dla niej a to piekna psica. Nie wiem co robić. Nie mam grama miejsca nigdzie., Quote
Nanhoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Isadora7 napisał(a):O mateńko zaraz banerek jej jakiś wyrzeźbię. Isadora :loveu::loveu::loveu: ja Cie normalnie kocham :loveu::loveu::loveu: zawsze mozna na Ciebie liczyc:multi::multi::multi: DZIEKI DZIEKI DZIEKI :multi::multi::multi: Quote
magda222 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Korzystam z zaproszenia Nanhoo i zaznaczam wątek. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A ten hotel w Niepołomicach?Może Jamor? A na Krotoszyńskiej w Poznaniu ? E/W Quote
Nanhoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 magda222 napisał(a):Korzystam z zaproszenia Nanhoo i zaznaczam wątek. :loveu::loveu::loveu: magda222 dziekuje za przybycie :loveu::loveu::loveu: Quote
coronaaj Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 waldi481 napisał(a):A ten hotel w Niepołomicach?Może Jamor? A na Krotoszyńskiej w Poznaniu ? E/W Jamor ma miejsca, chyba za nia 15zl z karma , a moze mozna utargowac bo ona nie jest ogromna. Hotelu w Niepolomicach nie znam sa jakies banerki do hoteliku, no i ile za dobe? Zaznaczam i podnosze.... Quote
2010 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 to rzeczywiście mało czasu.... WIOSNA z dogo w Kluczborgu ma napewno też miejsca popytam dalej Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ,,Pensjonat Pupila,, ul.Wałowa 11 Niepołomice,telefon 0122812162. Z informatora znalezionego wnecie a dot.hoteli dla zwierząt wynika,że ceny kształtują się wszędzie jednakowo od 15-20zł za dobę.Pytanie tylko czy to jest aktualne,pewnie Gonia zadzwoni. No i Jamor-naprawdę warunki superowe i facet też komunikatywny no i mam wrażenie,że tam są miejsca... E/W Quote
supergoga Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 W hotelu może by się gdzieś miejsce znalazło tylko mam niestety 1 problem, za to spory. Nie mam już kasy na hotel. I Pani która zgłosiła do mnie sunie tez nie. Mam 2 psiaki w hotelu i 1 na tymczasie, gdzie kupuję karmę i opłacam weta. Poza tym - całe rzesze innych zwierzaków fundacyjnych. A obawiam się, że nawet jak uzbieramy w dogo na 1 m-c to później przybędą inne psiaki w potrzebie a Maja pójdzie w niebyt. Dlatego tak się boję hotelu. Wolałabym tymczas - np. za karmę. Quote
2010 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 tO ZMIEŃCIE W TYTULE,że szczeniaczek szuka pilnie DT Quote
Nanhoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mialabym moze tymczas tylko za karme i ewent. koszty weta, a moze nawet calkiem za fryko ale bylby jeden warunek : poszukiwanie domu. w tym tymczasie jest juz 6-letnia suka, bardzo przyjacielska, ale jak ta mala by dorosla to by byla gwarantowana wojna. wiec nie moglaby zostac na stale w zadnym wypadku. dodatkowo ten domek bylby w Gliwicach u mojego TZ. Quote
Recommended Posts