Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do naszej Fundacji zwróciła się Pani Aleksandra - o pomoc.
Nie będę się rozpisywac, wstawiam meila:

[FONT=Arial]Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Piszę z Działdowa(woj. warmińsko-mazurskie). [/FONT][FONT=Arial]Ktoś podrzucił na teren stacji uzdatniania wody w Działdowie około trzy miesięczną suczkę. Biega tutaj u nas od około 4 tygodni, ale cierpliwość kierownika SUW niestety się skończyła. W przyszłą środę ma trafić do schroniska. Chciałabym zapytać , czy nie moglibyście pomóc w znalezieniu domu dla naszej suni. Gdybyście zechcieli zająć się sprawą może przekonałabym kierownika, żeby jeszcze została z nami parę dni. Sama mam już psa i nie mogę pozwolić sobie na jeszcze jednego. [/FONT]
[FONT=Arial]Pytałam już wszystkich znajomych i nieznajomych też. Nikt jej nie chce. [/FONT]
[FONT=Arial]Jak sobie pomyślę że trafi do schroniska to mi się żyć nie chce. Jest taka kochana. [/FONT]

[FONT=Arial]Jeszcze raz proszę o pomoc, chociaż jakoś radę co można by jeszcze zrobić w sprawie suczki. Ze swojej strony mogę obiecać załatwienie wszystkich spraw weterynaryjnych.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Sunia dostała imię Maja.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]I mamy 2 tygodnie czasu na zapewnienie jej choćby tymczasu. Tyle dał kierownik. Po tym terminie biedactwo trafi do schroniska a co dalej, z sunią w jej wieku - można się domyślać.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Proszę - to tak daleko od nas - pomóżcie Mai.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Transport zresztą tez myślę, że skombinujemy.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Byle domek, nawet tymczasowy.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]To Maja[/FONT]

Posted

Dzięki. Wstawiłam sunię na:
allegro
alegratke
kupsprzedaj.
Jest też na stronie naszej Fundacji.

Mamy 2 tygodnie czasu - tyle dał kierownik suni. Po tym terminie - schronisko.

Mam nowe foty

Namiary kontaktowe do ogłoszeń:

[FONT=Arial]Tel.[/FONT][FONT=Arial] 0 787 79 68 18[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Meil: [email protected][/FONT]

Pomóżcie proszę, choćby tymczas dla suni!!!

Posted

no patrzcie,mi też przypomina jakiegoś psa,tak jak bym widziała ją w naszym schronisku w Iławie kiedyś.Wyaje m się ze to suczka z 2 miesięcznego rodzeństwa,ale nie jestem na 100% pewna.

Posted

:placz: Ja się pytam znajomych, no ale przecież kto by teraz psa chciał... :mad:
Będę miała więcej czasu to więcej ogłoszeń porobię. Jakbym zapomniała, to proszę przypomnieć :oops:

Posted

Isadora7 napisał(a):
O mateńko zaraz banerek jej jakiś wyrzeźbię.

Isadora :loveu::loveu::loveu: ja Cie normalnie kocham :loveu::loveu::loveu: zawsze mozna na Ciebie liczyc:multi::multi::multi: DZIEKI DZIEKI DZIEKI :multi::multi::multi:

Guest Elżbieta481
Posted

A ten hotel w Niepołomicach?Może Jamor?
A na Krotoszyńskiej w Poznaniu ?
E/W

Posted

magda222 napisał(a):
Korzystam z zaproszenia Nanhoo i zaznaczam wątek.

:loveu::loveu::loveu: magda222 dziekuje za przybycie :loveu::loveu::loveu:

Posted

waldi481 napisał(a):
A ten hotel w Niepołomicach?Może Jamor?
A na Krotoszyńskiej w Poznaniu ?
E/W

Jamor ma miejsca, chyba za nia 15zl z karma , a moze mozna utargowac bo ona
nie jest ogromna. Hotelu w Niepolomicach nie znam sa jakies banerki do hoteliku, no i ile za dobe?

Zaznaczam i podnosze....

Guest Elżbieta481
Posted

,,Pensjonat Pupila,, ul.Wałowa 11 Niepołomice,telefon 0122812162.
Z informatora znalezionego wnecie a dot.hoteli dla zwierząt wynika,że ceny kształtują się wszędzie jednakowo od 15-20zł za dobę.Pytanie tylko czy to jest aktualne,pewnie Gonia zadzwoni.
No i Jamor-naprawdę warunki superowe i facet też komunikatywny no i mam wrażenie,że tam są miejsca...
E/W

Posted

W hotelu może by się gdzieś miejsce znalazło tylko mam niestety 1 problem, za to spory.
Nie mam już kasy na hotel. I Pani która zgłosiła do mnie sunie tez nie.
Mam 2 psiaki w hotelu i 1 na tymczasie, gdzie kupuję karmę i opłacam weta.
Poza tym - całe rzesze innych zwierzaków fundacyjnych.
A obawiam się, że nawet jak uzbieramy w dogo na 1 m-c to później przybędą inne psiaki w potrzebie a Maja pójdzie w niebyt.

Dlatego tak się boję hotelu.
Wolałabym tymczas - np. za karmę.

Posted

mialabym moze tymczas tylko za karme i ewent. koszty weta, a moze nawet calkiem za fryko ale bylby jeden warunek : poszukiwanie domu. w tym tymczasie jest juz 6-letnia suka, bardzo przyjacielska, ale jak ta mala by dorosla to by byla gwarantowana wojna. wiec nie moglaby zostac na stale w zadnym wypadku. dodatkowo ten domek bylby w Gliwicach u mojego TZ.