Isadora7 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 danka1234 napisał(a):zatem w góre Pinesiu skoro mozna liczyc juz tylko na to ze Cie tutaj ktos wypatrzy. kasiu Twoje banery nie działaja po nowej dogomani,pobierz ode mnie ,mam na nowo podlinkowany. Tylko ten na jamniki działa. Kasiu a zrobiłabyś trochę nowych zdjęć Pinesi i Zabka? Takich bardzo domowych, kanapowych. I chętnie bym przyjeła je na maila nieobcinane nie pomniejszane. Quote
Kasia77 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Isadora7']Tylko ten na jamniki działa. Kasiu a zrobiłabyś trochę nowych zdjęć Pinesi i Zabka? Takich bardzo domowych, kanapowych. I chętnie bym przyjeła je na maila nieobcinane nie pomniejszane. Krucho ostatnio ze zdjęciami,bo moje "dziurawe" ręce upuściły aparat,poszła lampa a bez niej,zdjęcia strasznie rozmazane,chyba,że jest super jasno.Tylko jak już bywa,że dzień odpowiednio widny,to Pineska nie w nastroju do pozowania(panna,zwykle się chowa albo głowę odwraca jak aparat widzi). Postaram się porobić trochę przyzwoitych a póki co wkleje te, które Pineska pozwoliła zrobić sobie ostatnio Quote
Isadora7 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Booooskie: http://images37.fotosik.pl/235/28f2d25d5c18b115.jpg mozesz mi podesłać te na maila póki co? Quote
Pinesk@ Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Jeju, jak ona ślicznie wyglada! I pomyśleć, że teraz siedziałaby w to zimno przy budzie na łańuchu :shake: Quote
danka1234 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 kasiu zamień swoje banery,Ząbka i Pinesi na moje bo Twoje nie działają. taka śliczna i grzeczna dziewczynka a chetnych do adopcji brak.:-( Quote
Isadora7 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A ja zrobiłam nowe banerki dla Pinesi. Jamnisia się zmienia, na lepsze oczywiście, może i banerki się zmieni, aby się nie opatrzyły. Decyzja należy do każdego z Was. Ja daję banerki. Podlinkowane. :cool3: Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 u mnie podmieniony, banerki prześliczne :) Quote
danka1234 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jasne ze podmienimy,śliczne sa te nowe banerk,moze przyniosa jej szczeście w postaci domku. Quote
Isadora7 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dzięki ale w banerkach nic nie trzeba było robić samo się zrobiło bo psiak jest śliczny. To naprawdę ładniusia sunieczka. Quote
danka1234 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Pinesia ślicznie wygląda ,trzeba podmienic w ogłoszeniach na te nowe fotki,może wreszcie kogoś zauroczy. Wierzyc sie nie chce ze taka ślicznotka tak długo na domek czeka. Quote
Kasia77 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pineska,Pineska....... Pineska była na wizycie kontrolnej u weterynarza. Przytyło się psinie trochę i weterynarz się Pinesce odchudzać kazał,a poza tym zęby obejrzał zniszczone i te, które są przydałoby się wyczyścić-kamień straszny a zapachem Pinka powala. Quote
Isadora7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kasia77 napisał(a):Pineska,Pineska....... Pineska była na wizycie kontrolnej u weterynarza. Przytyło się psinie trochę i weterynarz się Pinesce odchudzać kazał,a poza tym zęby obejrzał zniszczone i te, które są przydałoby się wyczyścić-kamień straszny a zapachem Pinka powala. No to czas może zasilić Pinesie. U mnie są jamnicze obróżki od taks. . Quote
danka1234 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Kasiu kiedy planujesz wizyte Pinesi u weterynarza? Quote
Kasia77 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 danka1234 napisał(a):Kasiu kiedy planujesz wizyte Pinesi u weterynarza? Nie wiem Danusiu. wystawiłam na tymczasy bazarek,jak coś się uzbiera,to dopiero wtedy. Moja jamniczka ma poważnie chorą wątrobę,jest na ścisłej weterynaryjnej diecie dla wątrobowców a to duże wydatki, więc musimy najpierw uzbierać jakieś pieniążki,i wtedy umówimy się na wizytę. Quote
Kasia77 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178052-Borys-taki-zwykA-y-pies?p=13943991 # post13943991 -to kolega Pineski ,Borys. Nie Miał dotychczas wątku na dogomani, bo szczerze mówiąc nie spacjalnie ma to sens. Ot, taki zwykły pies - kto wśród tylu różnych psich dramatów ,zwróci na niego uwage?...:sad: Quote
danka1234 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Kasiu przypytaj ile bedzie kosztowało to leczenie zębów,przeciez ona ma tak zdarte ze tylko korzenie widac to nie mozna czekać zbyt długo bo jakies zapalenie sie wda.Pinesia jest u Ciebie na darmowym tymczasie wiec na inne wydatki a tymbardziej leczenie wsparcie powinno byc dla Pinesi z zewnątrz tymbardziej ze masz 3 psy na tymczasie i wszystkie na darmowym a sam koszt ich wyzywienia to juz jest duzy wydatek a Tobie tez sie nie przelawa i do tego Misienka chora. Ucałuj kochaną Misienke,oby sie malutkiej polepszyło. Quote
Kasia77 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 danka1234 napisał(a):Kasiu przypytaj ile bedzie kosztowało to leczenie zębów,przeciez ona ma tak zdarte ze tylko korzenie widac to nie mozna czekać zbyt długo bo jakies zapalenie sie wda.Pinesia jest u Ciebie na darmowym tymczasie wiec na inne wydatki a tymbardziej leczenie wsparcie powinno byc dla Pinesi z zewnątrz tymbardziej ze masz 3 psy na tymczasie i wszystkie na darmowym a sam koszt ich wyzywienia to juz jest duzy wydatek a Tobie tez sie nie przelawa i do tego Misienka chora. Ucałuj kochaną Misienke,oby sie malutkiej polepszyło. Dzięki Danusiu. Straszne są te zęby Pineski,a właściwie tak jak piszesz -same korzenie i zapach od nich koszmarny. Dzwoniłam do lecznicy-czyszczenie około 150ciu zł. Jeśli miałaby pieniądze,mogłaby już w poniedziałek mieć zabieg. Ja na razie nie mogę nic wyłożyć . Misia z "rozsypaną" wątrobą, wyżywienie całej "bandy" to nie mały koszt a styczeń akurat z tych "chudszych" m-cy Quote
Isadora7 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kasiu u mnie cały czas obróżki dla Pinesi. Może wreszcie w ten weekend wyrzeźbie bazarek sie pilne zrobiło. Styczeń cieżki niestety dla wszystkich chyba. Quote
Kasia77 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Isadora7 napisał(a):Kasiu u mnie cały czas obróżki dla Pinesi. Może wreszcie w ten weekend wyrzeźbie bazarek sie pilne zrobiło. Styczeń cieżki niestety dla wszystkich chyba. Dziękuję.Pinesce bardzo przyda się każdy grosz. Quote
2010 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Wtrącam sie z pytankie czy poziom mocznika ( we krwi )był u psinki przebadany. Stan zapalny dziąseł może być symptomem choroby nerek lub podwyższony mocznik. Ale ważne jest usunięcie tego kamienia nazębnego ,bo gromadzą sie bakterie szkodliwe dla zdrowia. Pozdrwiam Quote
Kasia77 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='ick']Wtrącam sie z pytankie czy poziom mocznika ( we krwi )był u psinki przebadany. Stan zapalny dziąseł może być symptomem choroby nerek lub podwyższony mocznik. Ale ważne jest usunięcie tego kamienia nazębnego ,bo gromadzą sie bakterie szkodliwe dla zdrowia. Pozdrwiam Pineska miała robione szczegółowe badania z krwi przez wycinaniem guzów. Zęby miała od początku w fatalnym stanie,zdarte do dziąseł ,prawdopodobnie od gryzienia łańcucha na którym wisiała całe życie. Zainteresowanie Pineską jest jakie jest,dlatego Pineska jest już po czyszczeniu i zęby są doprowadzone do porządku. Pieniądze zebrane na bazarku (Boni-Bobo,dziękuje za fanty) posłuży do opłacenia zabiegu: http://www.dogomania.pl/threads/178923-Ubrania-ksiAE-A-ki-inne-drobiazgi-Dla-Pineski-Do-5go-lutego-Kup-Teraz Quote
Isadora7 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 A bazarek ode mnie tez jest aktualny dla Pinesi. Nie mogę sie od kilku dni dostać sensownie na dogo, mam bazarki i 2 wątki jamnicze do założenia. Quote
2010 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Oj biedaczek ... To dobrze ,że ma badania i ząbki juz zrobione.... Moze zrobimy razem bazarek dla Pineskę... Quote
Recommended Posts