Jump to content
Dogomania

Galeria gończych polskich (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

pwlkpsnk napisał(a):
Kumpelko, wiedzę że sumienie Cię gryzie:lol: , ale nie przejmuj się, bo słyszałem, że w Poznaniu ogary wygrał pudel duży abricot;) ...:laugh2_2:

:placz: pudel duży...:mad: ;) no właśnie ... życie samo w sobie jest smutne, niesprawiedliwe i gorzkie :roll: więc dlaczego nie pośmiać się i pożartować tak dla odmiany :eviltong: w przyjacielskiej atmosferze, gdzie wszyscy tutaj jesteśmy jak jedna wielka rodzina :multi:

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja nie wiedzialam,ze jest forum "smieszne zdjecia naszych psow" i ze jest tam zdjecie,z zalotow Rozka do Hrabianki :loveu: OStatnio przegrzebalam zdjecia z tamtego dnia i nie bylo zadnego,na ktorym sa razem :placz:
Wrzucam na tamta galerie pare zdjec Brankowych,jakby ktos chcial zobaczyc to zapraszam :lol:

Posted

Wiem, że nie powinnam pokazywać fotek Puszora w nieciekawych pozach, ale...

czy jakiś inny pies tak obserwuje świat przez okno

(doopka na tapczanie, a reszta...)

Posted

a to wygodniś jeden :lol:

mam prośbę do wszystkich
może ktoś ma w swoich zbiorach zdjęcia Ruczaja i Kobzy Cnotliwy Nos

szukam wszędzie a chciałabym założyć foto rodowód mojej Smudze

no i troszkę mi psiaków brakuje :placz:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wiem, wiem , że Opus już tu był. Ale dzisiaj pstryknęłam kilka fot mego gończaka dla JinnyAl. Postanowiłam je i tutaj włożyć.
Psiur był wybudzony właśnie po leniuchowaniu w słoneczku.

Posted

musia widzę, że Opusowi też placzą oczka, tak jak Smudze

ja ostatnio zauważylam, że to po suchej karmie

a jak jest u Was??

tzn. nie chodzi o markę ale o twardość

Posted

musia napisał(a):
Wiem, wiem , że Opus już tu był. Ale dzisiaj pstryknęłam kilka fot mego gończaka dla JinnyAl. Postanowiłam je i tutaj włożyć.
Psiur był wybudzony właśnie po leniuchowaniu w słoneczku.

Nie wysłałam Ci musiu maila z podziękowaniem, więc podziekuję tu :*

A Opus leeeniuch się patrzy! :loveu: Na tym zdjęciu u góry po prawej wygląda jakby chciał powiedzieć "I co się gapisz? Piwo przynieś kobito..."
Ciepłe pozdrowienia dla musi i Opuszora :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jak pisałam w poście z fotami. Psisko smacznie spało, jak podeszłam z aparatem wtedy się ocknął a ja strzeliłam zdjęcia.
Płaczki sa raczej po spaniu. A Opus jest na BARFie, teraz nie je suchej karmy.

Posted

Opus jest sliczny :)
ma cudowną głowę, prosze o głaski dla niego ode mnie ;)
wybieracie sie gdzies na wystawy w tym roku? chciałabym go zobaczyc na zywo :)

Posted

[quote=]A to Salma wiosną :)
pozdrawiamy - Ania i Salma

Czy powinnam się przyznawać to cmoknięcie monitora w pysk Salmy...? chyba się nie przyznam :cool3: (a ślad zmażę szybko :P) Bo takie fajne ma tam, gdzie jej wąsiki wyrastają, sa sa sa... :diabloti:

Posted

Czy ktos moze mi napisac, jak zalacza sie zdjecia do wyppowiedzi? Bedzie to moj 1 raz, wiec prosze o szczegolwoe instrukcje. :-) Bardzo dziekuje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...