KUMPELka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 pwlkpsnk napisał(a):Kumpelko, wiedzę że sumienie Cię gryzie:lol: , ale nie przejmuj się, bo słyszałem, że w Poznaniu ogary wygrał pudel duży abricot;) ...:laugh2_2: :placz: pudel duży...:mad: ;) no właśnie ... życie samo w sobie jest smutne, niesprawiedliwe i gorzkie :roll: więc dlaczego nie pośmiać się i pożartować tak dla odmiany :eviltong: w przyjacielskiej atmosferze, gdzie wszyscy tutaj jesteśmy jak jedna wielka rodzina :multi:
Ziółkowa Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Płacz tęsknoty.... za Rożkiem :placz: :placz: :placz:
Ziółkowa Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 To ja nie wiedzialam,ze jest forum "smieszne zdjecia naszych psow" i ze jest tam zdjecie,z zalotow Rozka do Hrabianki :loveu: OStatnio przegrzebalam zdjecia z tamtego dnia i nie bylo zadnego,na ktorym sa razem :placz: Wrzucam na tamta galerie pare zdjec Brankowych,jakby ktos chcial zobaczyc to zapraszam :lol:
Ziółkowa Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Może i ja się doczekam kiedyś księcia z bajki...
musia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Wiem, że nie powinnam pokazywać fotek Puszora w nieciekawych pozach, ale... czy jakiś inny pies tak obserwuje świat przez okno (doopka na tapczanie, a reszta...)
weszynoska Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 a to wygodniś jeden :lol: mam prośbę do wszystkich może ktoś ma w swoich zbiorach zdjęcia Ruczaja i Kobzy Cnotliwy Nos szukam wszędzie a chciałabym założyć foto rodowód mojej Smudze no i troszkę mi psiaków brakuje :placz:
weszynoska Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Haniu pytanie , pewnie że chcę poszukaj prooooszę
musia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Wiem, wiem , że Opus już tu był. Ale dzisiaj pstryknęłam kilka fot mego gończaka dla JinnyAl. Postanowiłam je i tutaj włożyć. Psiur był wybudzony właśnie po leniuchowaniu w słoneczku.
weszynoska Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 musia widzę, że Opusowi też placzą oczka, tak jak Smudze ja ostatnio zauważylam, że to po suchej karmie a jak jest u Was?? tzn. nie chodzi o markę ale o twardość
JinnyAl Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 musia napisał(a):Wiem, wiem , że Opus już tu był. Ale dzisiaj pstryknęłam kilka fot mego gończaka dla JinnyAl. Postanowiłam je i tutaj włożyć. Psiur był wybudzony właśnie po leniuchowaniu w słoneczku. Nie wysłałam Ci musiu maila z podziękowaniem, więc podziekuję tu :* A Opus leeeniuch się patrzy! :loveu: Na tym zdjęciu u góry po prawej wygląda jakby chciał powiedzieć "I co się gapisz? Piwo przynieś kobito..." Ciepłe pozdrowienia dla musi i Opuszora :loveu: :loveu: :loveu:
musia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Jak pisałam w poście z fotami. Psisko smacznie spało, jak podeszłam z aparatem wtedy się ocknął a ja strzeliłam zdjęcia. Płaczki sa raczej po spaniu. A Opus jest na BARFie, teraz nie je suchej karmy.
Kajka_777 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 A to Salma wiosną :) pozdrawiamy - Ania i Salma
Katasia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Opus jest sliczny :) ma cudowną głowę, prosze o głaski dla niego ode mnie ;) wybieracie sie gdzies na wystawy w tym roku? chciałabym go zobaczyc na zywo :)
JinnyAl Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote=]A to Salma wiosną :) pozdrawiamy - Ania i Salma Czy powinnam się przyznawać to cmoknięcie monitora w pysk Salmy...? chyba się nie przyznam :cool3: (a ślad zmażę szybko :P) Bo takie fajne ma tam, gdzie jej wąsiki wyrastają, sa sa sa... :diabloti:
Kajka_777 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 pochwalę się: dziś w Opolu Zwycięstwo Młodzieży :multi:
nel Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Czy ktos moze mi napisac, jak zalacza sie zdjecia do wyppowiedzi? Bedzie to moj 1 raz, wiec prosze o szczegolwoe instrukcje. :-) Bardzo dziekuje!
Recommended Posts