Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
a drinki z palemka też mu serwuje ;)

Drinki niekoniecznie ale przekąski regeneracyjne, w postaci końskich kabanosików owszem :p

Posted

Gioco napisał(a):
Drinki niekoniecznie ale przekąski regeneracyjne, w postaci końskich kabanosików owszem :p

oj myślę że za taką przekąske i Ozzy zakopał by zezwłoki ;)

Posted

[quote name='Alicja']oj myślę że za taką przekąske i Ozzy zakopał by zezwłoki ;-)

Toteż i Dyzu się nie obcyndala i zakopuje :diabloti:
Ale dzisiaj był bardzo grzeczny, miły i uprzejmy. Beam6 miała się wypowiedzieć w temacie ale widocznie zapomniała :-(

[quote name='eloise']a propos pięknych inaczej... :D to nasz najpierwszy z naszej gromadki- koszmarny Kapselek-psychopata i brzydal z krzywą szczeną :)
http://img149.imageshack.us/img149/6715/obraz292tg5.jpg

Kapselek jest śliczny. Jest jeden jedyny i niemożliwy do podrobienia. I właśnie to jest w tych pojedyńczych egzemplarzach najpiękniejsze. Ja tam kocham indywidua :loveu:

Posted

[quote name='Gioco']
Ale dzisiaj był bardzo grzeczny, miły i uprzejmy. Beam6 miała się wypowiedzieć w temacie ale widocznie zapomniała :-(

Beam6 bardzo przeprasza ale nie zapomniała tylko dostępu do netu nie miała :oops:

Już się poprawiam:
[SIZE="2"]ogłaszam wszystkim i każdemy z osobna oraz całej dogomanii,

że Dionizy pokazał się od najlepszej strony:

był jako ten dżentelmen :gent:,
uprzejmy :iloveyou: ,
grzeczny :lilangel:,
kawą i sernikiem częstował :kaffee_2: :eating:

uśmiechał się :lol: cały czas

i w ogóle był przeuroczy :loveu:.

Sama nie wiem co o tym sądzić - czy Dyzmin aby nie chory :evil_lol: ?

Posted

[quote name='beam6']Beam6 bardzo przeprasza ale nie zapomniała tylko dostępu do netu nie miała :oops:

Już się poprawiam:
ogłaszam wszystkim i każdemy z osobna oraz całej dogomanii,

że Dionizy pokazał się od najlepszej strony:

był jako ten dżentelmen :gent:,
uprzejmy :iloveyou: ,
grzeczny :lilangel:,
kawą i sernikiem częstował :kaffee_2: :eating:

uśmiechał się :lol: cały czas

i w ogóle był przeuroczy :loveu:.

Sama nie wiem co o tym sądzić - czy Dyzmin aby nie chory :evil_lol: ?
Dyzio jest dżentelmenem. Jest uprzejmy, grzeczny, głodnego nakarmi, spragnionego napoi, uśmiecha się ślicznie i tylko do człowieka, wcale nie był a zawsze jest przeuroczy - szczególnie gdy wywali dolną szczękę na wierzch i zrobi maksi-zeza :diabloti:
i jest w 100% zdrowy.
Mówiąc krótko - Dyz to Super Dyz :evil_lol:

Posted

[quote name='Gioco']Dyzio jest dżentelmenem. Jest uprzejmy, grzeczny, głodnego nakarmi, spragnionego napoi, uśmiecha się ślicznie i tylko do człowieka, wcale nie był a zawsze jest przeuroczy - szczególnie gdy wywali dolną szczękę na wierzch i zrobi maksi-zeza :diabloti:
i jest w 100% zdrowy.
Mówiąc krótko - Dyz to Super Dyz :evil_lol:[/
to tak jak nasz Kapsiasty :) super pies :) a że psychol to inna inszość ;) wiele osób pyta jak bardzo stary jest :D i tak mniej więcej od momentu jak skończył 2 lata, a teraz ma 7 :D

Posted

eloise napisał(a):

to tak jak nasz Kapsiasty :) super pies :) a że psychol to inna inszość ;) wiele osób pyta jak bardzo stary jest :D i tak mniej więcej od momentu jak skończył 2 lata, a teraz ma 7 :D

Coś w typie podobnym reprezentowała sobą moja ukochana GIOCONDA. Nie biegała, nie skakała, nie bawiła się. W wieku szczenięcym przegryzła dwie nitki w kojcu i to były jej wszystkie chuliganerskie osiągnięcia. BUBI odpoczywała całe życie, ożywając w momencie wejścia na ring. Psy jak ludzie - każde jest inne i ma inny charakter.

Posted

[quote name='Alicja']:lol::lol::lol: te ząbuchy wystawione

http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/20101127011.jpg?t=1290938570
To takie pocztówkowe zdjątko dla Beam6 ;-) Z pozdrowieniami oczywiście :diabloti:

[quote name='Alicja']no tak nie ma to jak w pieleszach poleżeć ...jak taka pogoda za oknem ;)
Zdjęcia książątko miało robione wczoraj wieczorem :evil_lol: teraz to ma dyżur w kuchni, przy gęsi, która siedzi w solarium i szykuje się do obiadu :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']czy ta gęś nie ma się za dobrze ;) :roflt:
Wyglądała znakomicie :cool1: Co do smakowitości - nie wiem, ponieważ nie jadam :diabloti:

[quote name='Alicja']czy mogę prosić o głos na Sandomierz ??

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756

[quote name='beam6']Wg mojej najlepszej wiedzy już oddane :smile:
I wszystkie "znajome" tez.

Beam6 posiada dobrze zabezpieczoną wiedzę :p

Posted

Jak samopoczucie przed jutrem ??

Ja mam nadal mega siniaka i nadal jem małą łyżeczka :diabloti: ..bez charakteryzacji mogę grać chomika .Idę jutro do lekarza , przecież sie tak dzieciom nie pokażę :roll:

Posted

Spoko przed jutrem. Mam zęby jakie mam i lojalnie dentystów z zapędami do rwania uprzedzam. Jakoś nie chcą mi wierzyć, że wszystkie korzonki posiadam przyrośnięte do szczęki :evil_lol: Obecny był na tyle w porządku, że odpuścił jak stwierdził, że bez odpowiednich narzędzi nie da rady i dlatego jutro dokończy dzieło. Poprzedni rwał na siłę, uszkodził mi któryś tam splot nerwowy i do dzisiaj czuję miejsce po zębie jak się zdenerwuję. O suchym zębodole i codzinnych zmianach opatrunków nie wspomnę :diabloti: Obecny ząb będzie drugim, który straciłam. A reszta trzyma się dobrze :p
Wcale się Tobie nie dziwię, że dzieciom nie chcesz się pokazać. Dzieci to jeszcze by zrozumiały, nawet pożałowały ale gorsza sprawa z nawiedzonymi rodzicami :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
zaciskam za jutro :kciuki:

:p

A propos gęsi.
Dionizy oczywiście trochę jej opchnął. Musiała być znamienita bo zrobił bardzo zdrową kupkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pieszczochy jedynie kimnęły sobie po porannym spacerku ;-) Po południu śniegu już było bardzo dużo, jednakże mniej niż w chwili obecnej, dzieciaki wtedy sobie pobiegały i nie raz zaspę zaliczyły: