Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eloise']z tego Dyza to model jest pierwsza klasa :)[/QUOTE]
Oj jest :evil_lol: W dodatku wcale nie ustawianego i nie uczonego. Dyz ma pozowanie we krwi :diabloti:

Posted

[quote name='Gioco']Oj jest :evil_lol: W dodatku wcale nie ustawianego i nie uczonego. Dyz ma pozowanie we krwi :diabloti:[/QUOTE]

urodzony model ...trzeba by to gdzieś wykorzystać ;)

Posted

eloise napisał(a):
mój Ofkors do każdego zdjęcia zrobi tak głupią minę, że choćbym nie wiem jak prosiła i błagała, to na żadnym yntelygentnie nie wygląda :D

U nas tak ma Marianella. Zawsze na fotkach wygląda jak chimera :diabloti:
Alicja napisał(a):
urodzony model ...trzeba by to gdzieś wykorzystać ;)

Wykorzystuję na bierząco ;-) Tutaj -> na blogu :evil_lol:

Posted

eloise napisał(a):
mój Ofkors do każdego zdjęcia zrobi tak głupią minę, że choćbym nie wiem jak prosiła i błagała, to na żadnym yntelygentnie nie wygląda :D

To całkiem jak moja Byśka....:evil_lol:

Posted

eloise napisał(a):
to są lalki prawda? ;) a nie prawdziwe psy? Prawdziwe nie dałyby się tak ściskać ;)

Gdyby nie wyjątkowo żywy Dyz ;-) też mogłabym tak domniemywać :evil_lol: Zapewniam, że wszystkie są żywe i spełniają podstawowe funkcje życiowe tj. jedzą, szczekają i kochają Smerfę ;-)

Posted

Alicja napisał(a):
Opiekunka z yorczasami SUPER widać że się kochają :loveu:
http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/PB140059.jpg?t=1289855536

Tusia jest Agniechy przytulanką od urodzenia czyli od prawie czterech lat :loveu:

Agucha napisał(a):
http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/PB040026.jpg?t=1288900210
Zyzik kochany :loveu:
Gdzie on się tam wgramolił?
Widać, że wybrał jedynie słuszną ... skórzaną pufkę.
Tylko fury i komóry brak :lol:

Furkę posiada nie taką najgorszą do końca i też ze skórkowymi siedzeniami ;-) Jak trafi na welur pod kuper lub coś mniejszego niż nasze 5,20m to ogląda i używa bez zaufania. Komóry nie chce, ponieważ nie miałby już chwili spokoju od wielbicielek :evil_lol:

Posted

Gdy panicz wypoczywa Gi wcina kabanoski :evil_lol:
Jest w kubraczku różowo-koronkowym z uwagi na fakt odbywania kary za wytarzanie się ekskremencie o konsstencji bardzo luźnej i woni śmierdzącej okrutnie :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):

Kara musi być.
Na prawie 19 lat posiadania yorków, różnych rzeczy na nich - poczynając od ekskrementów, poprzez zdechłe szczury a na piasku na naoliwiony włos kończąc - pierwszy raz prałam piżma w papilotach.
Oczywiście Gi tłumaczyła się, że ma już 9 lat i szła po trawniku gdy dopadł ją globus i jakoś tak pechowo omdlała, że w ów ekskrement wpadła a Dyz bandyta miast ją - damę - ratować jeszcze wklęsłym nochalem niuchał i wydał ją od razu.