Alicja Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 masakra takie dzieciaki ... na pewnym forum kiedy napisałam , ze zaczęłam urlop i niech się do mnie bachory nie zbliżaja z wyjątkiem wielbicieli Ozzulka to mnie od czci i wiary gawiedź wyzwała :lol: Quote
Gioco Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Moje psy twierdzą, że jedynie Smerfy domowe mogą się do nich zbliżać :diabloti: Reszta lepiej, jak się będzie trzymać w odpowiednim oddaleniu. Są na tyle dobrze ustawione, że zębów nie pokazują. Natomiast dla komfortu psychicznego psów, gdy dopadają nas namolne, słodkie i obrzydliwe rozlazłe, zachwycone "yoreczkami" gówniary już i Smerfa ma odpowiedź, że gryzą a dzisiaj od świtu są głodne, więc i rękę mogą skonsumować... Beam6 jest najlepszym przykładem, że już i Dyziek się zyorczył, gdyż gdy był głodną to Ją pociamkał :evil_lol: Szkoda mi Rodziców TZta, którzy tę dwójkę rodem z kryminału mają jeszcze przez dwa tygodnie na głowie. Moje Smerfy są wychowywane w miarę normalnie. Jak trzeba to się wydrę, przemocy nie używamy ale podstępami uderzamy do głowizny i Aga uczy się myśleć. Wczoraj wieczorem mieliśmy radochę, gdy zamknęła się u siebie stwierdzając, że spać nie idzie. My poszliśmy. Wygasiliśmy wszystko, położyliśmy siebie i psy do łóżka i czekaliśmy. Wylazła po kwadransie. Z przerażeniem stwierdziła: "ojej, zostałam sama! Mamusiu śpisz?". W przeciągu kolejnego kwadransa już umyta smacznie zasypiała w swoim łóżku. I wystarczy. Więcej nie będę musiała uczyć Smerfy, że czas się położyć. Quote
Litterka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Osz, cholera! Genialne w swojej prostocie. A 99% rodziców robiłoby dziecku wielką awanturę... Brawo! Quote
Gioco Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Litterka']Osz, cholera! Genialne w swojej prostocie. A 99% rodziców robiłoby dziecku wielką awanturę... Brawo![/QUOTE] Dawno już miałam ochotę Jej to zrobić ale czekałam spokojnie, do czasu żeby zrozumiała na czym nauczka polegała ;-) Quote
Asiaczek Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Czy mnie się wydaje, czy Smerfa zeszczuplała...? http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy%202011/DSC00877.jpg pzdr. Quote
Gioco Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Asiaczek napisał(a):Czy mnie się wydaje, czy Smerfa zeszczuplała...? http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2011/DSC00877.jpg pzdr. Owszem ;-) Smerfa skoczyła w górę i to czego nabrała na szerokość poszło właśnie w wysokość. Ponieważ futruje niczym Dionizy, przypuszczam, że znowu przytyje i skoczy w górę :-) Izabela124. napisał(a):Fajne krasnale i te duże i te małe :) A jakie te duże, kolorowe kłótliwe :diabloti: Mam już następne ale ze względu na nasze wzmożone wyprawy eksploracyjne w teren i późne powroty przypuszczam, że zdjęcia zamieszczę po powrocie do domu :-) Quote
Asiaczek Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Poczekamy na foteczki. Jak obiecane, to kiedys je wstawisz:) pzdr. Quote
Gioco Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Właśnie wróciliśmy do Warszawy ;-) Zdjęcia będę zamieszczać sukcesywnie... na początek: Teplicko - Adrszpaskie Skały: Quote
Gioco Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Alicja napisał(a):wróciłam :) My też :hand: Alicja napisał(a):fajne te krasnoludy ;) Jeszcze kilka będzie. Ale mam trochę tych fotek :wallbash: Dużo zobaczyliśmy i dużo zrobiliśmy a za nami masa km :-) Quote
Gioco Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Ale super miejsca zwiedziliście! To jeszcze nie wszystko ;-) Złoty Stok. W którym byliśmy już kolejny raz ale z roku na rok są coraz nowsze i coraz ciekawsze atrakcje. W tym roku np. Smerfa dorosła na tyle, że mogliśmy sobie pozwolić na wycieczkę do zalanego szybu: Quote
Gioco Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Nieczynna kopalnia uranu w Kletnie. Przed uranem w kopalni wydobywano rudy żelaza i fluoryt. W chwili obecnej uranu w kopalni już nie ma. Pozostały natomiast przepiękne żyły fluorytu, ametystu, chryzoprazu, kwarcu, etc. : Quote
Recommended Posts