Kati Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 to ja też czekam na konkretne propozycje. Najlepiej w czwartek, piątek, sobota lub niedziela. Quote
Guest bernulka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ja nie będe mogła przychodzić na spotkania :cry: pytałam się rodziców i odpowiedzieli... jesteś za mała by chodzić do Sosnowca... w żadnym wypadku :cry: paździoszki :cry: Quote
asiunia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Hej!! Meta narazie ma cieczke..my za jakis 2 tyg dopiero mozemy sie spotkac :cry: Quote
malawaszka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 no to nawet dobrze się składa, bo Boluś jest po kastracji i narazie musi na spokojne spacerki chodzić i nie za długie - poza tym takie upały go wykańczają :( Quote
Guest bernulka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 A nie byłby ktoś chętny na spacerek na Dąbrowską Pogorie? paździoszki :lol: Quote
asiunia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Hej!! Ja bardzo chetnie ale niech Metłuk skończy "cieczkowac" :wink: [size=1]Jutro wybieram sie(bez psa)na male spotkanko dogomaniackie-napewno beda relacje i zdiecia :D [/size] Quote
Kati Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 ja mogłabym się wybrać na Zieloną, ale jak jest gorąco to bez psa. Quote
Guest bernulka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Wiem że to może troche nie na temat, ale czy wybiera się ktoś na dni Dąbrowy? paździoszki :lol: Quote
Kati Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A kiedy są? ja się nie wybieram. A może wybiera się kroś na zawody Strong Dog do będzina? więcej szczegółów w Terierach typu Bull. Quote
Guest bernulka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 4 i 5 czerwiec na zielonej. paździoszki :lol: Quote
Kati Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 odpada, na ten weekend mam juz i tak za dużo planów. :wink: Quote
Guest bernulka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='Kati']odpada, na ten weekend mam juz i tak za dużo planów. :wink:[/quote] Szkoda :( paździoszki :lol: Quote
Guest bernulka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 [quote name='Kati']A kiedy są? ja się nie wybieram. A może wybiera się kroś na zawody Strong Dog do będzina? więcej szczegółów w Terierach typu Bull.[/quote] Kiedy one są ?? Może ja się wybiore?! Chętnie! Tylko nie wiem zbytnio gdzie to bedzie. Zaraz wchodze na terriery! :D paździoszki :lol: Quote
sheltomaniak Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Co do spotkania to ja takze bardzo chetnie:) Melduje sie z 1 szetlandem(z dwoma nie dałabym rady chyba;) ) Ale ten temat chyba umarł smiercią naturalną.... O dniach Dabrowy tez nic nie wiedzialam (az wstyd :P ) Ale o Strong Dog'u tak i jade ogladac:) Moze ruszymy wkoncu ten temat spotkania?:) Ja proponuje pogorie 3-a dokladniej moja działke :) Quote
Guest bernulka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Kasia nie umarł nie umarł :evilbat: Ostatnio obchodziłąm pogorie 3 dookoła... no zmordowałam się okropnie. Dodam że byłam z Herą i nowofunlandem koleżanki :D JA bardzi chętnie. Pogoria 3 to fajne miejsce. Może umówilibyśmy się pod PKZ i przeszli... taki spacerek... byłoby supcio! paździoszki :lol: Quote
sheltomaniak Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Wiem wiem.... Najwazniejsza to pogoda! Zeby psy w upałe sie nie męczyły ale zebyśmy my sie tez nie męczyli przy zimnie czy deszczu :wink: Quote
Guest bernulka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 nom prawda prawda. Shelti to co wpadniesz na dni Dąbrowy? Wieczorem główna gwiazda MICHAŁ WIŚNIEWSKI Z ZESPOŁEM RED HEAD :lol: trzeba pomidory i jajka naszykować hehehe paździoszki :lol: Quote
sheltomaniak Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Szczerze to ja nic nie wiem o tegorocznych dniach dabrowy:))) Quote
Guest bernulka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='sheltomaniak']Szczerze to ja nic nie wiem o tegorocznych dniach dabrowy:)))[/quote] Już wiesz bo ci powiedziałam, więc jak będzie? paździoszki :lol: Quote
Guest bernulka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ja dzisiaj po 19 jestem na zielonej na dniach Dąbrowy! Może ktoś jeszcze? paździoszki :lol: Quote
malawaszka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ja będę ale wcześniej i raczej nie sądzę żebym tam wytrzymała do 19 - po 16 gra mój TZ z zespołem a potem się raczej zmywamy :lol: Quote
Guest bernulka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 jaki to zespół? Mój brat też miał grać, ale ze swoimi, ale cos sie stało i nie gra. bo wiesz... Ja na Wiśniewskiego ide hehehehe :evilbat: paździoszki :lol: Quote
Recommended Posts