Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jeśli wszyskim pasuje chociażby poniedziałek czy wtorek to moglibyśmy się już umówić na jakiś konkretny dzień i byłoby z głowy :wink: Jeśli chodzi o miejsce to wydaje mi się, że McDonald's byłby chyba najbardziej charakterystyczny :roll:
Pozdrawiam!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kati']Mnie poniedziałęk, wtorek i środa nie pasuje. :(
Bardziej pasowałoby mi bliżej centrum, ale to już najmniejszy problem.[/quote]

Hej!!

Kati-mozemy sie spotkac na centrum a potem dojsc/dojechac do Mc Donald'sa bo ja tez bede przechodzic przez centrum :wink:

Posted

No to teraz od Was zależy którego dnia się spotkamy :roll: Jedynie w piątek (w przyszłym tygodniu) nie będę mogła się z Wami spotkać, gdyż wybieram się na wystawę. Ale poza piątkiem jestem "wolna" :wink:
Pozdrawiam!

Posted

Jeśli to będzie weekend, to my też możemy się pokazać (w ten akurat tylko w niedzielę) ale od 13,30 do 15,30 mamy szkolenie. No i gdzie by to było?

Posted

Witam!
W niedzielę jak najbardziej mi odpowiada. Godzina też mi obojętna. Jeżeli gadzikowi też pasuje niedziela, to może zaraz po szkoleniu? :roll: Godzina wydaje mi się w sam raz na spacereq :lol: No ale o tym musimy zadecydować wszyscy :wink:
Pozdrawiam!

Posted

Moim zdaniem najlepiej byłoby gdybyśmy spotkali się pod McDonald'sem :roll: Charakterystyczny obiekt i długo tłumaczyć (chyba :wink: ) nie trzeba. A przecież niedaleko parku :) Napiszcie z jakimi psiakami będziecie... :roll:
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='ZaKrĘcOnA']Moim zdaniem najlepiej byłoby gdybyśmy spotkali się pod McDonald'sem :roll: Charakterystyczny obiekt i długo tłumaczyć (chyba :wink: ) nie trzeba. A przecież niedaleko parku :) Napiszcie z jakimi psiakami będziecie... :roll:
Pozdrawiam![/quote]
Hej!!
Wlasnie analizuje-chyba z rottka ona sie potrafi zachowac w przeciwienstwie do mojego aspolecznego teriera :roll:
Tak wiec bede z Rottweilerka Metka :D
Mnie Mc Donalds pasuje..15.45?

Posted

Mnie godzina również odpowiada.

A pytam z jakimi psami, bo ja mam husky'ego, który jak na swój wiek jest dosyć spory :wink: więc martwię się jak by to było z mniejszymi psiakami :roll:

Czekamy na odzew od Ciebie gadzik...
Pozdrawiam!

Posted

Mam nadzieję, że chodzi o tego Mc'Donalda koło Geanta jeśli nie to dajcie mi znać na komórkę, bo w weekendy nie mam dostępu do netu (dzisiaj przelotem wpadłam do pracy), mój numer to 604 790 283.
Ja będę z Bongiem[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=763486#763486[/url]

Posted

Asiunia gadzik nie ma w weekend dostępu do netu, więc napiszę jej sms :roll: Spotkamy się o 15:45 pod McDonaldem, a jeśli nawet gadzik miałaby się spóźnić to przecież zaczekamy chwilkę :wink:

Więc do zobaczonka jutro :lol:
Pozdrawiam!

Posted

Asiunia widziałam gdzieś na dogo Twoją fotkę :roll: Poza tym jeśli nie po wyglądzie to poznam po psiaku :wink: Gadzik pisała, że też będzie. Więc do zobaczonka jutro.
Pozdrawiam!

Posted

Hej!!

Bardzo przepraszam ale jednak sie nie pojawimy :cry: Meta wlasnie ma przyszywane ucho i bedzie pod wplywem srodków usypiajacych wiec spacer odpada :cry: Mam nadzieje ze kiedys uda nam sie spotkac
Pozdrawiam
Asik

Posted

Asiunia nie ma sprawy i nie ma za co przepraszać :roll: Jednak bardziej martwi mnie co się stało z Twoją rottką? :( Mam nadzieję, że wszystko już z nią wporządku... Pisałam do Gadzik i też jej coś wypadło więc pewnie spotkamy się wszyscy w innym terminie :wink:
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Spotkano zorganizowane bedzie w parku "Tysiaclecia"w Sosnowcu(zaraz przy Egzotarium) :wink: Czas jest mi obojetny :D[/quote]

:P Faaaaaaaaaaaaajny macie ten park. :P
Tyle miejsca, stawy a mało ludzi. czy to tak zawsze jest? Moja akita wybiegała sie tam do woli oczywiście juz po wystawie - bo przed nie bardzo mógł się brudzić.
A zające w parku to normalka?

Posted

Donya o tej porze roku zwykle jest tam mało ludzi, jednak latem wręcz przeciwnie: wszyscy przychodzą się poopalać i popływać. Co do zajęcy to jasne, że to normalka :wink: Ja mieszkam w bloku, a kiedy wychodzę wieczorem z psem to często je spotykam. Zresztą poza zającami można u nas spotkać jeże, a nawet nietoperze ukrywające się w szczelinach między blokami :lol: Brakuje nam tu jeszcze sarenek i dzików, ale kto wie... może niedługo i one nas zaskoczą :roll:
Pozdrawiam!

Posted

Hej!!

Sunke pogryzla bokserka-ucho trzymalo sie zaledwie na kilku sciegnach :-? Teraz jest juz przyszyte ale widac ze bardzo ja boli-dzisiaj jak jej zakladalam obroze zupelnie nie chcacy dotknelam ucha to biedactwo az sie posikalo :(