Seramis Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Staramy się aby pogłowie polskich podenków powiększyło się o dzieciaczka z hodowli NECROMICON z Finlandii. [IMG]http://img14.imageshack.us/img14/2966/p1030234qt2.jpg[/IMG] [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/3434/p1030267pi0.jpg[/IMG] [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/1328/p1030463resizeih3.jpg[/IMG] [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/2442/p1030519resizewn3.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&S Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Jaki fajny podenek, a czy można prosić o garść informacji o nim:p A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisay Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Chyba Necro[B]no[/B]micon :eviltong: Długo już się "staracie"? Ciężko jest? W Katowicach były zgłoszone 3 ibizany, niestety nie mogłam wpaść ich podziwiać :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seramis Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 Uppps. No właśnie. Necronomicon. :oops: [url=http://www.ibet.fi/]Kennel Necronomicon[/url] A co do starań to ciężko jest, bo nie chce się urodzić nasze małe suczysko :-( Ostatnio urodziło się dwóch panów. (Zobaczcie info na stronie) Na szczęście już na jesień planowany jest następny miot i jesteśmy zapisani w kolejce. :lol: Jesteśmy też umówieni na spotkanie w Bratysławie na wystawie światowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Teraz juz pozostaje tylko wyczekiwanie i zaciskanie palców, aby mała księżniczka się urodziła...:lol: Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisay Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Dawno nie byłam na tej stronie, zmienili wszystko :roll: i ani słowa po angielsku. Te maluchy to małe kloniki, mają identyczne kropki na głowach :evil_lol: a tatuś obłędny :loveu: Pochwalisz się rodowodem, czy jeszcze za wcześnie zapeszać? :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seramis Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 No pochwalę się, ale za kilka dni jak tylko ustalę z Sanną wszystkie szczegóły. Wkleję też fotki rodziców. Myślę że może się zreszta nie urodzić nasze maleństwo o hmmm..... zadanych parametrach (co za okropne wyrażenie) Chcemy w miarę białą sunię o dość poprawnej kondycji wystawowej (na tyle na ile się to da ocenić w tym wieku, ale wystawy to dla nas zabawa i nie traktujemy ich za śmiertelną powagą). Liczy się bardziej charakter. I na prawdę nam się nie spieszy! Także jak nie urodzi się nasz szczeniaczek jesienią to będziemy czekać dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&S Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 fajna mają stronkę, a maluszki cudowne:loveu::loveu::loveu:, a jacy piękni rodzice. Widzę, że macie bardzo konkretne oczekiwania;). Mi podobaja się trochę bardziej brązowe. A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&S Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 a tu jest link fajne zdjęcia [url=http://video.westminsterkennelclub.org/player/?id=1001562]IBIZAN HOUNDS > Videos > Westminster Kennel Club[/url] A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisay Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Ja też wolę bardziej białe :loveu: a mojego psa hodowczyni też ma na imię Sanna :evil_lol: Strasznie fajnie, że będzie w Polsce ibizanek! będziemy Wam kibicować :multi: Maks & Spark, dzięki za linka. Piekne... Tyko szkoda ze te baby wszystkie wystroiły się w spódniczki i biegac nie potrafią :shake: te psy całe swoje piękno pokazują w ruchu, a tutaj muszą drobić bo pańcie nie nadążają :lol: Marzy mi się taki ibizan ze Stanów, one już są trochę bardziej eksterierowo oszlifowane. Chociaż ten pierwotny, kościsty typ też ma swój urok :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&S Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 w Wilnie w grudniu był piękny podenlek, jak poszukasz w starych wystawach, to zobaczysz. A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paatrycja Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Rzeczywiście angielski na tej stronce zdecydowanie by się przydał. :razz: Szczeniaki wyglądają czarująco i cieszę się, że w końcu ktoś zainteresował się tą rasą, oby rozwinęła się i w Polsce! :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obama Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Miałam okazję pogłaskać jednego psiura w Katowicach.Cudne psy.czytam ten watek od poczatku,czy zmienilo się cos i jakaś hodowla w PL ma te psy? mogę prosić o adres forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paatrycja Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Dziś rozglądając się po hodowlach w Europie, natrafiłam na "hot news" związany z planowanym miotem na lato 2010 w hodowli van Oxymoron! Niestety, hodowla jeżeli nie będzie miała pewnych kupców na szczenięta, nie zrealizuje tego krycia i szczeniąt nie będzie. A szkoda, bo do Holandii aż tak daleko nie ma... ;) Może mi udałoby się w końcu pójść do przodu i zrealizować swoje marzenia.. :razz: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 [quote name='Seramis']Uppps. No właśnie. Necronomicon. :oops: [URL="http://www.ibet.fi/"]Kennel Necronomicon[/URL] A co do starań to ciężko jest, bo nie chce się urodzić nasze małe suczysko :-( Ostatnio urodziło się dwóch panów. (Zobaczcie info na stronie) Na szczęście już na jesień planowany jest następny miot i jesteśmy zapisani w kolejce. :lol: Jesteśmy też umówieni na spotkanie w Bratysławie na wystawie światowej.[/QUOTE] No i spotkałyscie się na Światówce? pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&S Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 [quote name='Paatrycja'] Może mi udałoby się w końcu pójść do przodu i zrealizować swoje marzenia.. :razz: :roll:[/QUOTE] Trzymam kciuki za spełnienie marzenia :lol: A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paatrycja Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Dzięki wielkie, ale patrząc "żywym" wzrokiem w przyszłość się, wiem, że to wszystko totalnie nie wypali.. Cóż, próbować zawsze można. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&S Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 [quote name='Paatrycja']Cóż, próbować zawsze można. ;)[/QUOTE] Nawet trzeba i czasami trochę iść na żywioł nie zaszkodzi ;) A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incunabula Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Paatrycja, trzymam kciuki za spełnienie marzeń! Czasem niemożliwe staje się możliwe, ja bym nigdy nie uwierzyła, że będę miała drugie podengo, a tymczasem już myślę o czwartym :evil_lol: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 [quote name='Incunabula']Paatrycja, trzymam kciuki za spełnienie marzeń! Czasem niemożliwe staje się możliwe, ja bym nigdy nie uwierzyła, że będę miała drugie podengo, a tymczasem już myślę o czwartym :evil_lol: .[/QUOTE] Hahaha, dobre! Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&S Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 [quote name='Incunabula']Paatrycja, trzymam kciuki za spełnienie marzeń! Czasem niemożliwe staje się możliwe, ja bym nigdy nie uwierzyła, że będę miała drugie podengo, a tymczasem już myślę o czwartym :evil_lol: .[/QUOTE] ....coś w tym jest :evil_lol:;) A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paatrycja Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Och, fajnie by było. Życie nabrałoby całkiem innych kolorów. Na wiadomość o możliwości (100%) posiadania podenca chyba bym się posikała! :lol::lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&S Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 [quote name='Paatrycja']Och, fajnie by było. Życie nabrałoby całkiem innych kolorów. Na wiadomość o możliwości (100%) posiadania podenca chyba bym się posikała! :lol::lol:[/QUOTE] Całkiem fajna opcja ;):evil_lol: A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saskja Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Paatrycja, a Ty wpisałśs się na waitinglist w tym Oxymoronie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paatrycja Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Nie. Niestety jestem pod "kontrolą" rodziców, po za tym w moim przypadku sprowadzenie psa do Irlandii (gdzie aktualnie mieszkam) jest dość skomplikowane. Po za tym byłoby to na dzień dzisiejszy drugi pies w domu, który fakt faktem nie jest duży a mieszka w nim spora rodzinka. :roll: Także to nie takie hop-siup i szczerze wątpię, że jakikolwiek plan wypali. Jedyne co to muszę czekać na usamodzielnienie się i to jedynie rozwiąże te wszystkie "problemy". ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts