Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Tuptek jeszcze siedzi w kiciu :crazyeye:. Kurka wodna to co z Niego zostanie na tej tam ....cienkiej garkuchni ?
Chyba odbijać będzie trzeba, no ale .... strach przed Marlenką, jak da w klawiature :stormy-sad: to się dopiero porobi. Gdzie by tu Wreda wcisnąć, już wszystkim reklamuję, i nawet parę kotów za darmo chcę dorzucić, albo Wredzię Luśkę jako bonus - no i nic cholerka. Szukam dalej .....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies Wolny napisał(a):
To Tuptek jeszcze siedzi w kiciu :crazyeye:. Kurka wodna to co z Niego zostanie na tej tam ....cienkiej garkuchni ?
Chyba odbijać będzie trzeba, no ale .... strach przed Marlenką, jak da w klawiature :stormy-sad: to się dopiero porobi. Gdzie by tu Wreda wcisnąć, już wszystkim reklamuję, i nawet parę kotów za darmo chcę dorzucić, albo Wredzię Luśkę jako bonus - no i nic cholerka. Szukam dalej .....

Szukaj chętnych bo jest szansa że Talib koło 20 wyjdzie . W Wigiię dopiero Jamorowi nagada że pozwolił mi go zabrac.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak tuptadło zacznie w wigilie gadac, to sie będzie działo....

Poprosz,e Jamora zeby nagrał co on gada , póxniej sie powstawia pip pip .. tam gdzie będzie potrzebna cenzura i wrzuci na you tuba.

Posted

marlenka napisał(a):
Poprosz,e Jamora zeby nagrał co on gada , póxniej sie powstawia pip pip .. tam gdzie będzie potrzebna cenzura i wrzuci na you tuba.

Bedzie wiecej pip pip niz innych slow,to raczej pewne. Tupek bedzie mial bardzo duzo do powiedzenia.Pewnie zacznie jak go zaczepili na krowim lancuchu a zakonczy na siedzeniu w kiciu .

Posted

marlenka napisał(a):
No jeszcze troszke i go wypuszczą

No niech juz go wypuszcza,wystarczy tego siedzenia w kiciu. Biedny Tuptus-taki chudziutki teraz. Jamor bedzie musial go troche podtuczyc.

Posted

w klinice jest labek ktory ma do mnie trafic, przeziebiony. moze tuptus załapie sie na transport do niego. tylko nie wiem czy tuptus ma prawo jazdy, bo jak zeżre kierowce i labka to czym wróci

Posted

jamor napisał(a):
w klinice jest labek ktory ma do mnie trafic, przeziebiony. moze tuptus załapie sie na transport do niego. tylko nie wiem czy tuptus ma prawo jazdy, bo jak zeżre kierowce i labka to czym wróci

Tuptek wszedzie sobie poradzi,a jesli chodzi o kierowce to trzeba go uprzedzic kogo bedzie wiozl. Niech go nie zmyli rozmiar Tuptusia-to tylko taka przykrywka(w srodku Lew siedzi)

Czy ktos moze sprawdzic w czasopismie "Moj Pies" czy ukazalo sie ogloszenie Tuptusia. Do mnie gazeta dojdzie dopiero za 2 tygodnie.

Posted

Tuptulku, dawno mnie tu nie było - na co komu te ciągłe rewolucje na dogo :angryy:

Kochany, setna stronka ci stuknęła - wszystkiego naj! A najbadziej najlepszego domku pod słońcem

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Co slychac u Tuptusia ?

Czy jest jakis odzwew z ogloszenia w " Moj Pies " ?

Niestety , nikt o Tuptusia nie dzwoni . A Talib jeszcze do jutra zostaje w klinice , jutro przeglad " japy " i jak wszystko będzie oki to może juz w tym tygodniu wróci do Jamora .