Pies Wolny Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 To Tuptek jeszcze siedzi w kiciu :crazyeye:. Kurka wodna to co z Niego zostanie na tej tam ....cienkiej garkuchni ? Chyba odbijać będzie trzeba, no ale .... strach przed Marlenką, jak da w klawiature :stormy-sad: to się dopiero porobi. Gdzie by tu Wreda wcisnąć, już wszystkim reklamuję, i nawet parę kotów za darmo chcę dorzucić, albo Wredzię Luśkę jako bonus - no i nic cholerka. Szukam dalej ..... Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 marlenka, dogo mowi, z emasz zatkaną skrzynke. rzuć okiem ;-). czekamy tam na ciebie: http://www.dogomania.pl/threads/130496-Mini-Baraczki-BrzdAE-c-i-Bumel-majAE-juA-dom?p=13678417#post13678417 Quote
marlenka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Pies Wolny napisał(a):To Tuptek jeszcze siedzi w kiciu :crazyeye:. Kurka wodna to co z Niego zostanie na tej tam ....cienkiej garkuchni ? Chyba odbijać będzie trzeba, no ale .... strach przed Marlenką, jak da w klawiature :stormy-sad: to się dopiero porobi. Gdzie by tu Wreda wcisnąć, już wszystkim reklamuję, i nawet parę kotów za darmo chcę dorzucić, albo Wredzię Luśkę jako bonus - no i nic cholerka. Szukam dalej ..... Szukaj chętnych bo jest szansa że Talib koło 20 wyjdzie . W Wigiię dopiero Jamorowi nagada że pozwolił mi go zabrac. Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 jak tuptadło zacznie w wigilie gadac, to sie będzie działo.... Quote
marlenka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 sleepingbyday napisał(a):jak tuptadło zacznie w wigilie gadac, to sie będzie działo.... Poprosz,e Jamora zeby nagrał co on gada , póxniej sie powstawia pip pip .. tam gdzie będzie potrzebna cenzura i wrzuci na you tuba. Quote
Ingrid44 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 marlenka napisał(a):Poprosz,e Jamora zeby nagrał co on gada , póxniej sie powstawia pip pip .. tam gdzie będzie potrzebna cenzura i wrzuci na you tuba. Bedzie wiecej pip pip niz innych slow,to raczej pewne. Tupek bedzie mial bardzo duzo do powiedzenia.Pewnie zacznie jak go zaczepili na krowim lancuchu a zakonczy na siedzeniu w kiciu . Quote
Daga&Maks Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 koniecznie trzeba nagrać co Tuptek powie.Pewnie dużo pip pip będzie trzeba powstawiać ale warto posłuchać Quote
marlenka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Daga & Maks napisał(a):koniecznie trzeba nagrać co Tuptek powie.Pewnie dużo pip pip będzie trzeba powstawiać ale warto posłuchać No jeszcze troszke i go wypuszczą Quote
Ingrid44 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 marlenka napisał(a):No jeszcze troszke i go wypuszczą No niech juz go wypuszcza,wystarczy tego siedzenia w kiciu. Biedny Tuptus-taki chudziutki teraz. Jamor bedzie musial go troche podtuczyc. Quote
marlenka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Szarotka napisał(a):To kiedy on w koncu wraca ???? Może pod koniec tygodnia go wypuszczą Quote
jamor Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 w klinice jest labek ktory ma do mnie trafic, przeziebiony. moze tuptus załapie sie na transport do niego. tylko nie wiem czy tuptus ma prawo jazdy, bo jak zeżre kierowce i labka to czym wróci Quote
Szarotka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hm moze Tuptus go zna z kliniki i sie lubia :):) Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 jamor napisał(a):w klinice jest labek ktory ma do mnie trafic, przeziebiony. moze tuptus załapie sie na transport do niego. tylko nie wiem czy tuptus ma prawo jazdy, bo jak zeżre kierowce i labka to czym wróci Tuptek wszedzie sobie poradzi,a jesli chodzi o kierowce to trzeba go uprzedzic kogo bedzie wiozl. Niech go nie zmyli rozmiar Tuptusia-to tylko taka przykrywka(w srodku Lew siedzi) Czy ktos moze sprawdzic w czasopismie "Moj Pies" czy ukazalo sie ogloszenie Tuptusia. Do mnie gazeta dojdzie dopiero za 2 tygodnie. Quote
Szarotka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ja tez go widzialam w formie elektroniczenej :):) Tu jest adres:):): http://www.psy.pl/ogloszenia-psy/art16614,tuptus.html Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Szarotka']Ja tez go widzialam w formie elektroniczenej :):) Tu jest adres:):): http://www.psy.pl/ogloszenia-psy/art16614,tuptus.html Wielkie dzieki Szarotka,Ty to jestes komputerowy Geniusz.:razz: Teraz tylko trzeba trzymac kciuki zeby ktos zaoferowal domek . Quote
Szarotka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Tuptek ty siedzisz w klinice i nawet nie wiesz, ze twoje zdjecia po internecie kraza :):) Quote
agata51 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Tuptulku, dawno mnie tu nie było - na co komu te ciągłe rewolucje na dogo :angryy: Kochany, setna stronka ci stuknęła - wszystkiego naj! A najbadziej najlepszego domku pod słońcem Quote
Szarotka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 No Tuptek wpisze sie jeszcze raz na ta twoja setke :):) Wracaj do Jamora bo juz na to pora :):) Quote
Ingrid44 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Szarotka napisał(a):No Tuptek wpisze sie jeszcze raz na ta twoja setke :):) Wracaj do Jamora bo juz na to pora :):) Narazie do Jamora a potem do domku :) Quote
coronaaj Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ingrid44 napisał(a):Narazie do Jamora a potem do domku :) Oj zeby ten domek jak najszybciej sie znalazl dla Tuptusia...mizianki na swieta...dla Tuptusia i cioteczek.. Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Co slychac u Tuptusia ? Czy jest jakis odzwew z ogloszenia w " Moj Pies " ? Quote
marlenka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ingrid44 napisał(a):Co slychac u Tuptusia ? Czy jest jakis odzwew z ogloszenia w " Moj Pies " ? Niestety , nikt o Tuptusia nie dzwoni . A Talib jeszcze do jutra zostaje w klinice , jutro przeglad " japy " i jak wszystko będzie oki to może juz w tym tygodniu wróci do Jamora . Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Mam wielka nadzieje ze po Nowym Roku wszystko dojdzie do normy i ludziska beda dzwonic o Tuptusia. Zycze Tuptusiowi zeby juz mogl wyjsc z Kliniki, pewnie strasznie mu tam nudno. Quote
Recommended Posts