Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajne te foty!!!! Pasavera weź podaj mi adres strony...no ale nie możesz przecież (reklama :-? ) to wez mi prześlij adres na gg jak możesz :D

witamy madzior_ka :D dawno cie nie było. Zastanawiałam sie właśnie kiedy zawitasz :D

Posted

Miło tak popatrzeć na sznauceraki!

Ja dzisiaj wywołałam zdjęcia GALI, ale nie mam skanera więc nie mam jak ich tutaj umieścić :( Szkoad, bo taka metamorfoze mam : przed i po strzyżeniu... ale cóż, nic na to nie poradzę!

JusT@ & GALA

Posted

No zlocik fajowy.

Szkoda że wszyscy Sznauceromniacy nie mieszkają w jednym miejscu bo byśmy se taki zlocik zrobili :D Więcej osób jest z Wawy, a ja z Wrocka :( Może jednak jest ktoś z Wrocka?

Posted

Pozmniejszałam już fotki z dzisiejszej wycieczki na rubieże mojego miasta - nad rzekę. Było super gorąco i musiałyśmy w końcu z tamtąd uciekać bo zaczęło się nieładnie chmurzyć.

Bardzo fajne minki i pozy Luna dzisiaj wyczyniała:

plener1.jpg

plener2.jpg

Pokazała mi język bo już miała dosyć tego ciągłego fotografowania :wink:

plener4.jpg

Biegała jak zając:

plener6.jpg

...jak koń galopem...

plener7.jpg

i jak kozica:

plener10.jpg

To moje ulubione z dzisiaj

Posted

Słuchajcie...my tu soie gadu-gadu a tam Justa się nad testem mat-przyr produkuje:( więc ja trzymam za nią kciuki ale muszę tpo napisać bo sie strasznie ciesze. Denis nauczył się schodzić ze schodów w naszym domku!!!! Już małam co do tego wątpliwości bo wyjść umiał a nasze schody są takei drewniane z dziurami miedzy sobą i się ślizgał i mu się łapki platały a jednak chwilkę "pochodziłam" z nim po nich i się nauczył i już chasa po całym domu jak zajączek:)) słodki jest... a ja o 12:45 piszę próbne testy:( uch...najgorsze jest to ze nawet nei wiem z jakiej czesto bo powiezieli ze jedne lasy z innej a drugie z innej i to neispodzianka....bee ja nie chce;( no ..moze jakos pójdzie. Ale ten wczorajwszy human to wg. mnie trudny był w tamtym roku tez sobie robiłam i próbne i wogóle to jakeis łatwiejsze takei jest moje odczucie. Niedługo wywołam fotki Deniska już z taką fajną ciut odrosnieta sierścią i wogóle już takiego większego niż sczeniaczka i zeskanuje mi kolega to wam dam. A justa nikt z twoich znajiomych czy rodzinki nie ma skanera zebys mogła nam galę pokazać? ja też łaże od osby do osoby i prosze o zeskanowanie wiec juz nawet nikt sie nei dziwi jak daje same fotki psów i koni. :)) zrobie sobie jakąś fotkę przy koniku to też wam wysle. to sie rozpisałam:) idę teraz kupić Deniskowi eukanubę, która mu bardzo smakuje i potemna test lece...

Ps. jak myslicie denis jest za pulchniutki czy w sam raz? Ma ok. 32 cm i wazy troszke ponad 5 kg pozdrówka

Posted

madzior_ka co so zdjęć to ja nie bardzo mam kogo poprosić, niestety:( Ale może jakoś mi się uda gdzieś wkręcić i zeskanowac, ale nic nie obiecuję! Tez lubisz konie? JA normalnie koffam konie, ale jakoś nie miałam czasu ostatnio jeździć, ale teraz już po examinach, więc może będzie trochę czasu :wink:

malawaszka Lunka przepiękna! Naprawdę śliczny sznaucio!!! Zazdroszczę cyfrówki ;] Może kiedyś i ja się dorobię... ;)

JusT@ & GALA

Posted

To ja tu powklejam kilka zdjęć figi (w końcu mojego piecha :wink: tyle sie męczyłam żeby z kamery ściągnąć i je zrobić, więc podziwiajcie :D )

Figa jest w chuście. poczytajcie tutaj. Na zdjęciu chusta nie jest cała bo na Figę za duża :wink:

figa_laka8-kopia.jpg

figa_laka5-kopia.jpg

figa_laka14-kopia.jpg

Widok z balkonu :D

figa_balkon2-kopia.jpg

figa_30-kopia.jpg

figa_33-kopia.jpg

figa_37-kopia.jpg

figa_1-kopia.jpg

figa_15-kopia.jpg

figa_10-kopia.jpg

Posted

Pasavero - super fotasy - figa boska, to na prawdę wielka sztuka sfotografować czarne psisko tak, żeby było widać więcej niż czarną plamę na zdjęciu :wink: Wiem coś o tym, bo próbowałam robić fotki czarnej kocicy mojej siostry i niezbyt wiele wyszło.

Jak długo czekałaś na hustę dogomanii? Też chcę sobie taką zamówić - widzę na Twoich fotkach, że jest fajowa :lol:

Posted

Aha i jeszcze miałam się zapytać: Figa na tych fotkach wygląda na większą od Luny - czy ona jest tak mocno zbudowana, czy lubi sobie poszamać? Bo Lunka to troszkę niejadek jest i dlatego pytam. Ile waży?

Posted

Nio Figusia ślicznie wyszła (jak zawsze zresztą) ;)

Pasavera: wiesz, że jak kiedys miałam mieć sznaucera to sie miał Figa nazywać??

JusT@ & GALA

Posted

Figa waży ok. 6,5kg a w kłębie na 30cm :D lubi sobie pojeść psie i nie psie pyszności :wink:

Justa :o u mnie na osiedlu są jeszcze 2 Figi (bokserka i kundelek)

Posted

A Gala to waży 7 kg i ma około 34-35 w kłębie... A pojeść to sobie lubi, owszem, owszem!!! Ale my ją stopujemy i nie pozwalamy wcinać, kiedy tylko chce ;)

JusT@ & GAL

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...