Pasavera Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 ano fotki z bliska jak widać :lol: Te sznaucerki mają 8 tygodni więc już takie maluteńkie to nie są :lol:
Pasavera Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Troche zdjątek Figusi tym razem na plaży :lol: Na przedostatnim zdjęciu ma taki fajny jęzorek :lol: I nawet na plaży dorwała jakiegoś patyka :wink: Ona poprostu kocha bawić się badylami!
Marta-m Posted August 8, 2004 Author Posted August 8, 2004 Piękne zdjątka na plaży...Widac że Fidze nie strażne morza i wody :wink: Jak zwylke znalazło sie tez ujecie z badylkiem... :D
malawaszka Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Jesoooo Pasavera - bosko się komponuje Figa z morzem i piaseczkiem - po prostu ślicznie, ale Ci zazdroszczę takich zdjęć :oops: :wink: Dawaj więcej :D
Pasavera Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Jesoooo Pasavera - bosko się komponuje Figa z morzem i piaseczkiem - po prostu ślicznie, ale Ci zazdroszczę takich zdjęć :oops: :wink: Dawaj więcej :D No nad mozem to juz chyba nie ma :( Była bardzo brzydka pogoda i nie zrobiłam dużo na plaży :-? Ale poszperam jeszcze to może cosik znajdę :wink: :lol:
alexandra Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Jej mam nadzieję że i moja Beska kiedyś będzie taką syrenką jak i Twoja Figusia!!! Super!!! No i jak zwykle zdjątka fajowe :wink:
Pasavera Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Dziękujemy slicznie :calus: Jeszcze rok temu Figa bała sie wejść do morza, a w tym roku normalnie mnie zamurowało :lol: Sama pobiegł do wody! Jak piesek jest w wodzie to tak fajnie stopkami macha :lol: Wyciagnęłam Fige z wody a ona dalej pływała łapkami w powietrzu :lol:
alexandra Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 No to mam nadziję że z moją bedzie podobnie i przekona się do wspólnego pływania :D To faktycznie musiało uroczo wyglądać takie "pedałowanie" w powietrzu :lol:
Pasavera Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Ale np. w jeziorze to od małego sie nie bała pływać. Myślę że dlatego w morzy bała sie troszke fal :lol: :D Ale pokonała strach biegnąc po patyczka do wody :D
alexandra Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Ja też zrzucam tą niechęć Beski do pływania na barki morza. Zobaczymy, co będzie jak zawitamy nad słodkowodny akwen :wink:
Pasavera Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Dzień dobry! Tak sobie pomyślałam, że podam linka do sznaucerkowych gadżetów. http://www.allegro.pl/search.php?string=sznaucerek&country=1 :D Miałam kupić ten obraz, ale zmnieniłam zdanie. Już niedługo bedzie wystawa we Wrocławiu więc napewno bedzie duży wybór takich gadzetów sznaucerkowych :wink: Może trafi mi się jakaś srebrna zawieszka :lol:
Olivka Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Cześć Kochani Dogomaniacy! Właśnie wróciliśmy z wczasów opaleni i wypoczęci . Pogoda była cudowna, mieszkaliśmy w lasku, bardzo blisko morza, więc dotlenialiśmy się nieustannie . Przeczytałam ,że Luna miała sterylkę.Dobrze,że szybciutko doszła do siebie, teraz będzie miała święty spokój z adoratorami. Oliwka niestety miała cieczkę na wczasach, więc byliśmy ciągle napastowani przez zakochane pieski . A co mnie zaskoczyło Oliwka, taka niedostępna kobitka ZAKOCHAŁA SIĘ we wczasowiczu kundelku i teraz po przyjeździe jeszcze tęskni . Ach te wczasy............. Wklejam Wam trochę zdjątek. To jest właśnie ukochany Oliwki oczywiście muszę obowiązkowo pokazać zachód słońca nad morzem kupujemy pamiątki A to są koleżanki Oliwki z sąsiedniego domku Oliwka odpoczywająca po plaży A to kolejna wczasowa miłośc Oliwki
Pasavera Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Witaj ! ! ! Super zdjątka! Widze że Olivka miała branie :lol: :wink:
malawaszka Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Kurka- w jakimś sznaucerkowym raju byłaś Olivka :o same sznaucerki dookoła, niesamowite :D chciałabym w takie miejsce pojechać z Lunką :P
Marta-m Posted August 10, 2004 Author Posted August 10, 2004 no własnie.....tyyyyyle sznaucerków... jak ci dobrze :wink:
Olivka Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Byłyśmy w Darłówku w ośrodku "Róża Wiatrów". Jeździmy tam co roku ,więc Olivka czuje się tam jak w domu. Ośrodek super zlokalizowany ,żarełko exstra ,no i co najważniejsze właściciel przyjazny pieskom . Zwierzaków jest tam zawsze pełno ( najwięcej szcaucerów ),ale był tam jeszcze Yorczek, Rottek i kotek Pers .
alexandra Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 No to gratulujemy wypoczynku!! A jak z pogodą?? Gdzie kolejna wystawa??
Olivka Posted August 12, 2004 Posted August 12, 2004 Hej Alexandro ! Z braku dogomanii przeglądałam sznaucerkowe stronki i naTwojej trochę pobuszowałam . Troszkę długo otwierają się zdjęcia. Pogoda była piękna ,wypoczęłyśmy i jakoś nie możemy się teraz pozbierać. Alexandro ,a gdzie zdjęcia Beski z wakacji? Proszę powklejać!!!!!!!!!! :wink:
alexandra Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Hej Olivko! Cieszę się że mieliście fajną pogodę i wypoczeliście. Za nie długo coś powinnam dodać ze zdjęć Beski na stronkę :wink: Wy w Rzeszowie też nie powinnyście mieć problemu :wink:
Justa Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 malawaszka widzę, że też dostałas komplecik Dogomaniacki już ;) My dostałyśmy obróżkę, ale jeszcze niewypróbowana... :roll: :-? Pas przygody Figusi z ostatnich stron są wspaniałe!!! Dopiero teraz sie do nich dokopałam, bo jak zauważyliście (przynajmniej mam nadzieje ze zauwazyliście mój brak...) nie było mnie przez jakiś czas. Jestem pełna uznania dla fotek Figi i Drucika ;) Co do szczeniorków to sa po prostu cudowne, a najbardziej cudowne są te długie ogonkiiii!!! Jakbym widziała małe stadko Galusiek :D 8) :wink: Jestem pewna, że szybko znajdą nowe domy. Sama bym takiego urwiska wzięła... ale niestety rodzice nigdy nie zgodza się na kolejnego psa :-? Co do tych gadżecików, to są so sweeeeeeeet!!!
Pasavera Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 :D Ciesze się że podobają Ci się zdjątka :D I tak po cichutku czekam na fotki Galusi :lol:
Justa Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Być może mój kochany tatus zakupi wreszcie kochany aparacik i będę robić zdjątka kochanemu pieskowi...
Justa Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Noooo - Justy nie ma to pokazzzuuuujjjjjjjj :evilbat: :evilbat: :lol: :evilbat: :evilbat: :cry: czy aż tak okrutnym/sadystycznym/rygorystycznym i złym modem jestem....???
Recommended Posts