Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Troche zdjątek Figusi tym razem na plaży :lol:

000_0175.jpg

000_0590.jpg

000_0601.jpg

000_0602.jpg

000_0599.jpg

Na przedostatnim zdjęciu ma taki fajny jęzorek :lol:

I nawet na plaży dorwała jakiegoś patyka :wink:

Ona poprostu kocha bawić się badylami!

Posted
Jesoooo Pasavera - bosko się komponuje Figa z morzem i piaseczkiem - po prostu ślicznie, ale Ci zazdroszczę takich zdjęć :oops: :wink:

Dawaj więcej :D

No nad mozem to juz chyba nie ma :(

Była bardzo brzydka pogoda i nie zrobiłam dużo na plaży :-?

Ale poszperam jeszcze to może cosik znajdę :wink: :lol:

Posted

Dziękujemy slicznie :calus:

Jeszcze rok temu Figa bała sie wejść do morza, a w tym roku normalnie mnie zamurowało :lol: Sama pobiegł do wody! Jak piesek jest w wodzie to tak fajnie stopkami macha :lol: Wyciagnęłam Fige z wody a ona dalej pływała łapkami w powietrzu :lol:

Posted

No to mam nadziję że z moją bedzie podobnie i przekona się do wspólnego pływania :D

To faktycznie musiało uroczo wyglądać takie "pedałowanie" w powietrzu :lol:

Posted

Ale np. w jeziorze to od małego sie nie bała pływać. Myślę że dlatego w morzy bała sie troszke fal :lol: :D Ale pokonała strach biegnąc po patyczka do wody :D

Posted

Cześć Kochani Dogomaniacy!

Właśnie wróciliśmy z wczasów opaleni i wypoczęci . Pogoda była cudowna, mieszkaliśmy w lasku, bardzo blisko morza, więc dotlenialiśmy się nieustannie .

Przeczytałam ,że Luna miała sterylkę.Dobrze,że szybciutko doszła do siebie, teraz będzie miała święty spokój z adoratorami.

Oliwka niestety miała cieczkę na wczasach, więc byliśmy ciągle napastowani przez zakochane pieski .

A co mnie zaskoczyło Oliwka, taka niedostępna kobitka ZAKOCHAŁA SIĘ we wczasowiczu kundelku i teraz po przyjeździe jeszcze tęskni .

Ach te wczasy.............

Wklejam Wam trochę zdjątek.

1.jpg

To jest właśnie ukochany Oliwki

2.jpg

oczywiście muszę obowiązkowo pokazać zachód słońca nad morzem

3.jpg

kupujemy pamiątki

4.jpg

A to są koleżanki Oliwki z sąsiedniego domku

5.jpg

Oliwka odpoczywająca po plaży

6.jpg

A to kolejna wczasowa miłośc Oliwki

Posted

Byłyśmy w Darłówku w ośrodku "Róża Wiatrów".

Jeździmy tam co roku ,więc Olivka czuje się tam jak w domu.

Ośrodek super zlokalizowany ,żarełko exstra ,no i co najważniejsze właściciel przyjazny pieskom .

Zwierzaków jest tam zawsze pełno ( najwięcej szcaucerów ),ale był tam jeszcze Yorczek, Rottek i kotek Pers .

Posted

Hej Alexandro !

Z braku dogomanii przeglądałam sznaucerkowe stronki i naTwojej trochę pobuszowałam . Troszkę długo otwierają się zdjęcia.

Pogoda była piękna ,wypoczęłyśmy i jakoś nie możemy się teraz pozbierać.

Alexandro ,a gdzie zdjęcia Beski z wakacji?

Proszę powklejać!!!!!!!!!! :wink:

Posted

Hej Olivko! Cieszę się że mieliście fajną pogodę i wypoczeliście.

Za nie długo coś powinnam dodać ze zdjęć Beski na stronkę :wink:

Wy w Rzeszowie też nie powinnyście mieć problemu :wink:

Posted

malawaszka widzę, że też dostałas komplecik Dogomaniacki już ;) My dostałyśmy obróżkę, ale jeszcze niewypróbowana... :roll: :-?

Pas przygody Figusi z ostatnich stron są wspaniałe!!! Dopiero teraz sie do nich dokopałam, bo jak zauważyliście (przynajmniej mam nadzieje ze zauwazyliście mój brak...) nie było mnie przez jakiś czas. Jestem pełna uznania dla fotek Figi i Drucika ;)

Co do szczeniorków to sa po prostu cudowne, a najbardziej cudowne są te długie ogonkiiii!!! Jakbym widziała małe stadko Galusiek :D 8) :wink: Jestem pewna, że szybko znajdą nowe domy. Sama bym takiego urwiska wzięła... ale niestety rodzice nigdy nie zgodza się na kolejnego psa :-?

Co do tych gadżecików, to są so sweeeeeeeet!!!

Posted
Noooo - Justy nie ma to pokazzzuuuujjjjjjjj :evilbat: :evilbat: :lol: :evilbat: :evilbat:

:cry: czy aż tak okrutnym/sadystycznym/rygorystycznym i złym modem jestem....???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...