Olivka Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Kurcze! ja też nie wiem dlaczego ten koleś jest czekoladowy , może jakaś wada genetyczna ( albinos) bo oko chyba taż ma jasne . A taki cudny w budowie .
Pasavera Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Pas tez kiedyś robiła kamerą i bardzo symaptycznie się oglądało, więc czemu nie ;) ;) ;)JusT@ & GAL No tak, ale to nie było robione kamerą internetową tylko taką zwykłą :wink: I do takiej zwykłej trzeba miec do kompa karte telewizyjna czy cos takiego, bo inaczej sie nie da. No i potem wybiera się poszczególne klatki, więc trochę z tym roboty :( ale czego się nie robi dla sznaucerków :D Ciekawe dlaczego ten sznaucio taki rudy :D Może tak wypłowiał :lol:
Marta-m Posted June 20, 2004 Author Posted June 20, 2004 Chyba nigdy ro tego nie dojdziemy skąd ta maść, ale dzięki Pas za te zdjecie!!!!! może umieszczajmy wiecej takich zdjec "zagadek" (oczywiscie wiem że trudno takie znaleśc... :( ) bo tak fajnie pooglądac "nietypowe odmiany" sznaucerków :wink:
Pasavera Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 To jest chyba mieszanka czarnego sznaucia z p&s, no albo już ma swoje lata :wink:
Marta-m Posted June 20, 2004 Author Posted June 20, 2004 hehe może i tak :wink: Ale ma tez fajne wyciętą brode, a raczej bródke bo jest krótko obcięta...........
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Nio wyglada jak... taki dziadek mróz :lol: Takie wąsy dłuuugie i jeszcze bródka ;) ;) ;)
Matt Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Macie czego chcieliście... Pozwólcie, że się rozkręcę i na początek starsze zdjątka z - jeszcze zarośniętym Abim :lol: Później zdjątka bardziej aktualne. Tu bardzo ładne zdjątko :lol: Abi w samochodzie :D Nad jeziorkiem - pierwsze próby moczenia łapek :lol: :P :P :P A tu już zagląda do kurnika (jeszcze starsze zdjęcie) Z piłką - pogryzł ją zupełnie :lol: A tu KUBA - kundelek, który nie ma zbyt dobrych stosunków z Abim :-? c.d.n.
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Nio Matt jestem w cięzkim szoku!!! Wreszcie Cię pogoniłam, żebyś umieścił te zdjęcia!!! Troszkie przeterminowane, ale i tak się cieszę, że znalazłeś dla nas wreszcie chwilę, żebyśmy mogli podziwiać!!! I ja z GALĄ podziwiamy!!!
Marta-m Posted June 20, 2004 Author Posted June 20, 2004 Buuuuuuuuuuuuuuuuuu........a ja własnie narobiłam sobie nadzieji że to jakaś mega porcja zdjęc......... :( No ale lepsze to niz nic :D Aczkolwiek czekam na ten cięg dalszy.................... 8)
Olivka Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 O wreszcie wiem jakiego psa ma Matt i o ile mnie wzrok nie myli to średniaczek, tak?
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Olivka Abi to takie cus pośredniego między średniakiem a miniaturą ;) Wspaniały nie?
Marta-m Posted June 20, 2004 Author Posted June 20, 2004 O ile pamięc mnie ie myli to jest jednak miniaturka ( ale głowy iciąc nie dam bo zawsze nie jestm włsanie pewna............... :roll: )
Kora- Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No abi jest wspaniały :wink: :wink: Matt ciesz się że masz takiego psa :fadein: Matt zamienisz się psami :roll: :roll: (żartowałam)
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Matt zamienisz się psami :roll: :roll: (żartowałam) :o :o :o :o :o
Kora- Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No co Justa przecierz napisałam ze zartowałam :roll: :roll: :roll: O kurcze takie małe literki a wy sie rozczytacie
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No co Justa przecierz napisałam ze zartowałam :roll: :roll: Wiem, ale takie dziwne te żarty.... ja bym nawet o tym nie pomyślała... :roll: :roll: O kurcze takie małe literki a wy sie rozczytacie Trzeba sposobem ;)
Marta-m Posted June 20, 2004 Author Posted June 20, 2004 A propo to ile kosztuje taki najtanszy,ale lepszy aparat cyfrowy??????????
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Trudno powiedzieć, co rozumiesz przez "najtańszy" i "lepszy"... zajrzyj sobie do Galerii, tam mówili o aparatach!
Olivka Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Justa ! przecież moszesz popstrykać na zwykłym aparacie ,a potem przy wywołaniu filmu poprosić o wgranie na CD i będziesz miała zdjącia w komputerze , ja tak zrobiłam ,żeby Wam pokazać Oliwkę ,bo też jeszcze nie dorobiłam się cyfrówki . Ja bym bardzo chętnie obejrzała sunię ( wiesz pod jakim kątem? :wink: )
Recommended Posts