Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Kurcze! ja też nie wiem dlaczego ten koleś jest czekoladowy , może jakaś wada genetyczna ( albinos) bo oko chyba taż ma jasne .

A taki cudny w budowie .

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Pas tez kiedyś robiła kamerą i bardzo symaptycznie się oglądało, więc czemu nie ;) ;) ;)

JusT@ & GAL

No tak, ale to nie było robione kamerą internetową tylko taką zwykłą :wink: I do takiej zwykłej trzeba miec do kompa karte telewizyjna czy cos takiego, bo inaczej sie nie da. No i potem wybiera się poszczególne klatki, więc trochę z tym roboty :( ale czego się nie robi dla sznaucerków :D

Ciekawe dlaczego ten sznaucio taki rudy :D

Może tak wypłowiał :lol:

Posted

Chyba nigdy ro tego nie dojdziemy skąd ta maść, ale dzięki Pas za te zdjecie!!!!! może umieszczajmy wiecej takich zdjec "zagadek" (oczywiscie wiem że trudno takie znaleśc... :( ) bo tak fajnie pooglądac "nietypowe odmiany" sznaucerków :wink:

Posted

Macie czego chcieliście...

Pozwólcie, że się rozkręcę i na początek starsze zdjątka z - jeszcze zarośniętym Abim :lol: Później zdjątka bardziej aktualne.

Tu bardzo ładne zdjątko :lol: Abi w samochodzie :D

abi17.jpg

Nad jeziorkiem - pierwsze próby moczenia łapek :lol:

abi19.jpg

:P :P :P

abi20.jpg

A tu już zagląda do kurnika (jeszcze starsze zdjęcie)

abi22.jpg

Z piłką - pogryzł ją zupełnie :lol:

abi23.jpg

abi24.jpg

abi25.jpg

A tu KUBA - kundelek, który nie ma zbyt dobrych stosunków z Abim :-?

abi26.jpg

c.d.n.

Posted

Nio Matt jestem w cięzkim szoku!!! Wreszcie Cię pogoniłam, żebyś umieścił te zdjęcia!!!

Troszkie przeterminowane, ale i tak się cieszę, że znalazłeś dla nas wreszcie chwilę, żebyśmy mogli podziwiać!!!

I ja z GALĄ podziwiamy!!!

Posted

Buuuuuuuuuuuuuuuuuu........a ja własnie narobiłam sobie nadzieji że to jakaś mega porcja zdjęc......... :(

No ale lepsze to niz nic :D

Aczkolwiek czekam na ten cięg dalszy.................... 8)

Posted

O ile pamięc mnie ie myli to jest jednak miniaturka ( ale głowy iciąc nie dam bo zawsze nie jestm włsanie pewna............... :roll: )

Posted

No abi jest wspaniały :wink: :wink: Matt ciesz się że masz takiego psa :fadein:

Matt zamienisz się psami :roll: :roll: (żartowałam)

Posted

No co Justa przecierz napisałam ze zartowałam :roll: :roll:

:roll: O kurcze takie małe literki a wy sie rozczytacie

Posted
No co Justa przecierz napisałam ze zartowałam :roll: :roll:

Wiem, ale takie dziwne te żarty.... ja bym nawet o tym nie pomyślała... :roll:

:roll: O kurcze takie małe literki a wy sie rozczytacie

Trzeba sposobem ;)

Posted

Justa ! przecież moszesz popstrykać na zwykłym aparacie ,a potem przy wywołaniu filmu poprosić o wgranie na CD i będziesz miała zdjącia w komputerze , ja tak zrobiłam ,żeby Wam pokazać Oliwkę ,bo też jeszcze nie dorobiłam się cyfrówki .

Ja bym bardzo chętnie obejrzała sunię ( wiesz pod jakim kątem? :wink: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...