Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Początek wystawy i mokre od rosy psy :) Zulus i Kiwi

Kiwi tutaj juz bardzo zmeczona- koniec wystawy

No i ocena na ringu

od lewej : FENOMEN WDZIEKU Piwowar , JEMINA GRAND Hajan polonia, KRUSZYNA Mengo Celebration, ZONTANA KIWI NOrthumberland

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mieszko2000']a o to i jeden sznaucer miniaturowy z mojej hodowli, muszę się pochwalić, że ostatnio znowu wygrał klubówkę :razz:. Proszę o oceny- zarówno pochwały jak i krytykę, wkrótce nowe zdjęcia. http://www.fm99.com/EventImages/uglydog1.jpg

Nie no Mieszko super jest wreszcie plecy proste , uszy leżą jak należy i nie kopiowane co na pewno wielu kolezankom sie spodoba, szkoda ,ze nie widac ogonka bo jak tez nie kopiowany no to już pełnia szczęscia :evil_lol:.

Mam nadzieje , ze bedziesz tu czesciej zagladac a nie tylko po to by od czasu do czasu sie pochwalić ( bo tak część sznauceromaniaków niestety robi ).

Aha a avator jest rewelacyjny :cool3:

Posted

Moja olbrzymka na zdjęciach tydzień po operacji. Szwy wczoraj zdjęte i już może biegać. Nie widać po niej, że ma 11 lat i 3 operacje za sobą... ale tak niestety jest. Wyniki nie są dobre ale trzymamy kciuki, żeby była z nami jak najdłużej...
Pozdrawiam
Asia

Posted

Aisa napisał(a):

Moja olbrzymka na zdjęciach tydzień po operacji. Szwy wczoraj zdjęte i już może biegać. Nie widać po niej, że ma 11 lat i 3 operacje za sobą... ale tak niestety jest. Wyniki nie są dobre ale trzymamy kciuki, żeby była z nami jak najdłużej...
Pozdrawiam
Asia

:multi: to tak jajk my z Bolusiem - trzymam kciuki!!! psiaki sliczne :loveu:

Posted

Piękna olbrzymka a trzyma się faktycznie świetnie. Nie widać po niej że po operacji a napewno już nie widać żeby miała tyle lat. Modelka z niej. Trzymam kciuki żeby jeszcze dłuuuuuuuuuugi czas była z Tobą. Słodkie z niej maleństwo;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Czarne Gwiazdy - to Twoja ściana?? :-o ja miałam plakaty z pieskami jak byłam mała :eviltong:

sesja śpiąca - taka jak ja dzisiaj :cool1:

Waszko te foty są rewelacyjne. Masz talent:lol: jak dodałaś tło?

Posted

z tym talentem to może nie przesadzajmy :lol: ale cieszę sieże się podobają :multi: mam jeszcze kilka :grins:

foch :evil_lol:

i załamka

dłuuugo jeszczeee?? :roll:

zapatrzę się jakiś punkcik to może mi szybciej minie :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi: to tak jajk my z Bolusiem - trzymam kciuki!!! psiaki sliczne :loveu:

Dziękuję! Ja również trzymam kciuki za Bolusia :) :multi:

kasia124 napisał(a):
no mordki przepiekne!!! szczegolnie to pierwsze zdjecie taka minka smieszna!! a to sznaucery nie siwieja na starosc???????????

Dorka właśnie nie siwieje. Występują u niej tylko pojedyncze siwe włoski :) Szczeniaczek kochany :loveu:

Różyczka napisał(a):
Piękna olbrzymka a trzyma się faktycznie świetnie. Nie widać po niej że po operacji a napewno już nie widać żeby miała tyle lat. Modelka z niej. Trzymam kciuki żeby jeszcze dłuuuuuuuuuugi czas była z Tobą. Słodkie z niej maleństwo;)

eria napisał(a):
No wreszcie się jakiegoś olbrzymka doczekałam :multi: Trzymamy kciuki za sunię ;)

Dziękuję również i przekaże komplement Doris :)

Malawaszka super fotki! Jak pozują ładnie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...