Irviers Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Początek wystawy i mokre od rosy psy :) Zulus i Kiwi Kiwi tutaj juz bardzo zmeczona- koniec wystawy No i ocena na ringu od lewej : FENOMEN WDZIEKU Piwowar , JEMINA GRAND Hajan polonia, KRUSZYNA Mengo Celebration, ZONTANA KIWI NOrthumberland
Aisa Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Moje i Marty zdjęcia z Wrocławskiej wystawy - sobota - www.wroclaw2006.jpg.pl/ niedziela - www.cacibwroclaw.jpg.pl (co chwilę wrzucam zdjęcia) Kto ma czas i chęci niech podpisuje fotki ;) :razz:
orsini Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='mieszko2000']a o to i jeden sznaucer miniaturowy z mojej hodowli, muszę się pochwalić, że ostatnio znowu wygrał klubówkę :razz:. Proszę o oceny- zarówno pochwały jak i krytykę, wkrótce nowe zdjęcia. http://www.fm99.com/EventImages/uglydog1.jpg hahahahahhaa juz Cie lubie Mieszko:)))))))
Mek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='mieszko2000']a o to i jeden sznaucer miniaturowy z mojej hodowli, muszę się pochwalić, że ostatnio znowu wygrał klubówkę :razz:. Proszę o oceny- zarówno pochwały jak i krytykę, wkrótce nowe zdjęcia. http://www.fm99.com/EventImages/uglydog1.jpg Nie no Mieszko super jest wreszcie plecy proste , uszy leżą jak należy i nie kopiowane co na pewno wielu kolezankom sie spodoba, szkoda ,ze nie widac ogonka bo jak tez nie kopiowany no to już pełnia szczęscia :evil_lol:. Mam nadzieje , ze bedziesz tu czesciej zagladac a nie tylko po to by od czasu do czasu sie pochwalić ( bo tak część sznauceromaniaków niestety robi ). Aha a avator jest rewelacyjny :cool3:
Czarne Gwiazdy Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 a jaka piękna, szlachetna głowa... :loveu:
eria Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Matko jedyna......:crazyeye: co to jest za zwierzę...:crazyeye: Normalnie nie mam pomysłów co to jest...:shake:
Meggy Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 http://img56.imageshack.us/img56/2770/img7301axw9.jpg PRIMO SEMPRE SUBARU Hajan Polonia FCI I jeszcze jedno ;) http://img77.imageshack.us/img77/435/img7314ct5azz3.jpg ROZMIAR !!!
Doginka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='mieszko2000']A, i jeszcze- zdjęcie mego 2-krotnego CACIBA, znanego reproduktora, tutaj jest jeszcze przed trymowaniem, więc proszę zbytnio nie krytykować. Jego następna wystawa dopiero wiosną- postanowiłem dać mistrzowi trochę odpocząć.http://blog.kyoto-u.com/usr/tat/archives/100_0217.jpg wygląda jak zmutowany szczur z kotem:diabloti:
orsini Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 opos?czy szop pracz albinos????? Meggy no no ladnie Ci rosnie szczenk!!
malawaszka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Czarne Gwiazdy - to Twoja ściana?? :-o ja miałam plakaty z pieskami jak byłam mała :eviltong: sesja śpiąca - taka jak ja dzisiaj :cool1:
eria Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Malawaszka - boskie te fotki :loveu: :loveu: Czarne Gwiazdy - fajnie to wygląda :cool3:
Czarne Gwiazdy Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ja miałam plakaty z pieskami jak byłam mała kiedy ja jestem mały
Gonia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Te rude w dolnym,lewym rogu to moje jamniory:evil_lol:
Czarne Gwiazdy Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gonia napisał(a):Te rude w dolnym,lewym rogu to moje jamniory:evil_lol: wiem :loveu:
Aisa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Moja olbrzymka na zdjęciach tydzień po operacji. Szwy wczoraj zdjęte i już może biegać. Nie widać po niej, że ma 11 lat i 3 operacje za sobą... ale tak niestety jest. Wyniki nie są dobre ale trzymamy kciuki, żeby była z nami jak najdłużej... Pozdrawiam Asia
malawaszka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Aisa napisał(a): Moja olbrzymka na zdjęciach tydzień po operacji. Szwy wczoraj zdjęte i już może biegać. Nie widać po niej, że ma 11 lat i 3 operacje za sobą... ale tak niestety jest. Wyniki nie są dobre ale trzymamy kciuki, żeby była z nami jak najdłużej... Pozdrawiam Asia :multi: to tak jajk my z Bolusiem - trzymam kciuki!!! psiaki sliczne :loveu:
kasia124 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no mordki przepiekne!!! szczegolnie to pierwsze zdjecie taka minka smieszna!! a to sznaucery nie siwieja na starosc???????????
Różyczka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Piękna olbrzymka a trzyma się faktycznie świetnie. Nie widać po niej że po operacji a napewno już nie widać żeby miała tyle lat. Modelka z niej. Trzymam kciuki żeby jeszcze dłuuuuuuuuuugi czas była z Tobą. Słodkie z niej maleństwo;)
Doginka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 malawaszka napisał(a):Czarne Gwiazdy - to Twoja ściana?? :-o ja miałam plakaty z pieskami jak byłam mała :eviltong: sesja śpiąca - taka jak ja dzisiaj :cool1: Waszko te foty są rewelacyjne. Masz talent:lol: jak dodałaś tło?
malawaszka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 z tym talentem to może nie przesadzajmy :lol: ale cieszę sieże się podobają :multi: mam jeszcze kilka :grins: foch :evil_lol: i załamka dłuuugo jeszczeee?? :roll: zapatrzę się jakiś punkcik to może mi szybciej minie :shake:
eria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 No wreszcie się jakiegoś olbrzymka doczekałam :multi: Trzymamy kciuki za sunię ;)
Aisa Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: to tak jajk my z Bolusiem - trzymam kciuki!!! psiaki sliczne :loveu: Dziękuję! Ja również trzymam kciuki za Bolusia :) :multi: kasia124 napisał(a):no mordki przepiekne!!! szczegolnie to pierwsze zdjecie taka minka smieszna!! a to sznaucery nie siwieja na starosc??????????? Dorka właśnie nie siwieje. Występują u niej tylko pojedyncze siwe włoski :) Szczeniaczek kochany :loveu: Różyczka napisał(a):Piękna olbrzymka a trzyma się faktycznie świetnie. Nie widać po niej że po operacji a napewno już nie widać żeby miała tyle lat. Modelka z niej. Trzymam kciuki żeby jeszcze dłuuuuuuuuuugi czas była z Tobą. Słodkie z niej maleństwo;) eria napisał(a):No wreszcie się jakiegoś olbrzymka doczekałam :multi: Trzymamy kciuki za sunię ;) Dziękuję również i przekaże komplement Doris :) Malawaszka super fotki! Jak pozują ładnie :)
eria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Mój dziadziuś też ma tylko pojedyncze siwe włoski na głowie :lol:
Recommended Posts