Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
spoko chodzi republika, ale jest bardzo mała pojemność darmowego konta i wątpię, żeby się Twoja bogata strona zmieściła :-? innych nie znam niestety

nie mi chodzi tylko o zdjęcia, bo na swoją stronę mam osobny serwer :wink: a ile jest na republice miejsca?

Posted

Pas Figa jest pięęęęęęęękna!!! Fajnie, że masz skąd wziąść aparat i mam nadzieje, że od czasu do czasu dostaniemy jakieś nowe foty... ;)

Tylko tak sie ucieszyłam na wieść o "zdechł pies" a akurat mi tego zdjęcia nie wyświetliło :-?

Just@ & GAL

Posted

Tak jak obiecałam, przedstawiam Wam szanowni sznauceromaniacy moją ukochaną Oliwkę ( zdjęcia z ogródka u babci )

W przyszłym tygodniu następna tura ( wreszcie z cyfrówki)

zdjecia_oliwka1.jpg

zdjecia_oliwka2.jpg

Posted

Olivka jest przepiękna... taki prawdziwy wystawowy pies... od razu widać :D I to kolejny dowód na to, że GAL się na wystawy nie nadaje... Ale i taj jesteśmy happy 8) :D

Just@ & GAL

Posted

Justa !

Nie doceniasz swojego psa . Nadaje się ,przecież widzę . Musiałabyś tylko przestać ją obcinać maszynką ( tylko trymowanie) i nauka wystawiania .

Uprawnienia hodowlane masz już prawie w kieszeni. :P

Posted

Pasavera :multi: nio nareszcie widzę Figusię koffaną - fajowe to "zdechł pies" :D (już o tym zapomniałam bo mój poprzedni piechol umiał tak leżeć) i chyba pomęczę teraz Lunę. Chociaż ostatnio ćwiczyłyśmy aporcik i trochę uparta jest na to - jak już dostanie patyk to za żadne skarby nie chce oddać, ale myślę, że jeszcze trochę poćwiczymy i będzie ok - w domu jej to łatwiej przychodzi.

Olivka -ta Twoja Oliwka to takie dostojne pisko, że hej, śliczniusia panna - jak posążek stoi. Ja to za nic nie mogę Luny namówić, żeby stała spokojnie do zdjęcia - jak tylko widzi że celuję w nią aparatem od razu leeeeci do pańci zadowolona :roll: Czy na tych zdjęciach ma jakoś specjalnie ułożone włosy na nogach czy ma takie zawsze??

Posted
Justa !

Nie doceniasz swojego psa . Nadaje się ,przecież widzę . Musiałabyś tylko przestać ją obcinać maszynką ( tylko trymowanie) i nauka wystawiania .

Uprawnienia hodowlane masz już prawie w kieszeni. :P

Nie wiem sama... ale chciałbym, żeby ktos ją ocenił... czy nie ma kogoś w ZK kto mógłby to zrobić? Tak dla mojej informacji...?

Nie wiem co mnie ostatnio z tymi wystawami wzięło :roll:

Just@ & GAL

Posted
Justa- to pewnie taka sama epidemia zaraźliwa jak DGM :D

Całkiem prawdopodobne, tylko KTO mnie tym zaraził?! :wink: 8) :roll:

Just@ & GAL

Posted

No jak to kto?? A kto tu od jakiegoś czasu ciągle owystawie w Krakowie opowiada i chętkę robi??? Nikt inny, jak tylko nasze nowe koleżanki - Olivka, alexandra i Agatka :fadein:

Posted

Ja też Justę namawiam!! Bo wystawy to naprawdę fajna impreza. Po pierwsze właśnie można uzyskać profesjonalną ocenę/opis swojego psa, a poza tym to okazja by spotkać znajomych, poznać nowych interesujących ludzi, porozmawiać oczywiście o psach, pooglądać piękne psy, zawody acha no i poszperać po straganach z psimi akcesoriami i coś fajnego kupić, po dobrej cenie :wink:

Olivko, jeszcze raz: Olivka jest śliczna, fajne fotki!! Ojej kiedy moja mała będzie miała takie owłosienie na łapkach (z miesiąca na miesiąc jest coraz lepsze, pracuję nad tym, ale do Twojej suni to jeszcze jej brakuje :( )

Posted

Olivka piękna...................Ja chce więcej zdjec!!!!!!!!!!!!!! Może jakieś z bliska???????????

I mam putanie: bedzie ktos miał apatra na wystawie w Krakowie????

Posted
No to walcz Olivka!!! Kto wie może kiedyś będziemy kibicować naszej mod, co Justa????? 8)

Nio widzę, że już plany snujecie!!!

JA to się zapaliłam do tego wystawiania, ale myśle, że mój pies nie będzie z tego zadowolony... Ona po rpostu nie umie ustać w miejscu spokojnie, musi coś robić, skakać, biegac, miałczeć, ręcic sie w kółko istny wulkan energii :-? 8)

Ile mnie trudu będzie kosztowało, żeby ja przyuczyc do porządnego stania... :roll: Ale może się uda... :roll: Szansa zawsze jest!

Chciaż ja to ja bym zapisała na zawody w jakimś torzez przeszkód dla psów, bo do tego chyba sie bardzij nadaje :wink: Agility to sie chyba nazywa? 8)

Ale będę walczyć, żeby wziąść udział przynajmniej w jednej wystawie!!! NAwet tak z ciekawości ;)

A nasze wystawowe panienki i ich piechy serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki!!!

Just@ & GAL

Posted

To co mam jeszcze raz wklejać te zdjęcia?

Taaaaak ! ! !

Trymamy za Was kciuki i łapki ! ! !

:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

Posted
To co mam jeszcze raz wklejać te zdjęcia?

No ja myślę, że możesz zmienić tamtem post ze zdjęciami - wywalić te z interii i wkleić onetowe :D

OK to juz zmieniam :wink:

Posted

Justa na pewno uda Ci się sunię opanować, tak by pięknie się zaprezentowała na wystawie. Ja na początku jak zaczęłam uczyć Beskę, to nie wyobrażałam sobie by tak na hasło umiała spokojnie stać, a teraz na magiczne hasło stoi jak struna póki jej nie zwolnię, i w ogóle jakoś tak sobie wyrobiła tą postawę że sama gdy coś wypatruje stoi jak na wystawie:)

Marta-M, ja będę miała aparat i kamerę;) I na pewno nie tylko ja;)

A wytłumaczcie proszę jak wstawić tu zdjęcia bo chciałabym razem z Seją coś wrzucić?

Posted
A wytłumaczcie proszę jak wstawić tu zdjęcia bo chciałabym razem z Seją coś wrzucić?

no jeżeli zdjęcia już są w internecie to wystarczy tylko wpisać tak:

adres zdjęcia i już :wink:

A jesli nie masz ich w necie to musisz poszukać jakiś fajny serwer (np. republika) i je tam wgrać :D

A teraz sznaucie średnie p&s

cachorros-500x350-021.jpg

cachorros-500x350-023.jpg

cachorros-500x350-025.jpg

cachorros-500x350-029.jpg

cachorros-500x350-024.jpg

cachorros-500x350-039.jpg

cachorros-500x350-050.jpg

cachorros-500x350-051.jpg

cachorros-500x350-053.jpg

cachorros-500x350-058.jpg

cachorros-500x350-054.jpg

Posted

Jejciu jakie one słodziuchne!!! Wiecie nim pojechałam po swoją sunie, to tak rozmawiałam z jedna Panią co ma hodowlę Bobtail i powiedziała mi że nim pojadę żebym była zdecydowana, żebym przemyślałą swój krok, bo jak zobaczę szczenię sznaucerka to już nie będzie powrotu i prędzej czy później u mnie zamieszka. Miała rację, owszem wszystkie szczeniaczki są piękne i urocze, ale fakt faktem szczeniaki sznaucerków są w czołówce tych piękności:)

Posted

Zdjęcia jak zwykle super, ale najbardziej podoba mi sie 8......no ten z językiem jest zajefajny!!!!!!!!!!!!!!!!! A ten drugi tak sie na wiego patrzy.. :roll:

:D :D :D

Posted

Słuchajcie dziś byłam u mojej cioci i wyszłam na spacer z jej psem, mijał nas pies moim zdaniem sznaucer ;-) bialutki z zakręconym ogonkiem.. wiem ze takie umaszczenie występuje, ale on miał czarne plamki przy oku i na uszku... czy był to czystej rasy pies?? :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...