Helga&Ares Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej :multi::multi::multi: A co dziś tylko dwie foteczki?:-( więcej brak:diabloti: agaciaaa napisał(a):O, czyli będzie lustro? Kiedy? :razz: już je prawie miałam, tyle, że zapomniałam o licytacji(bo kupuję na allegro), zasiedziałam się na dogo:mad: Anka_ZG napisał(a):co jest na tym zdjeciu??suszki?? zdjecie jest boskie, niby nic takiego, a jednak cos ma w sobie, taką elegancję....SUPER!!bardzo mi się podoba:loveu: też mi się podoba:loveu: na zdjęciu kompozycja suszków:eviltong: Izabela124. napisał(a):Witanko:multi::loveu::multi: Justys95 napisał(a):http://fotozrzut.pl/zdjecia/0dcaedf697.jpg Tu jest co prawda 95% psa, ale i tak wolałabym, żeby było go więcej widać :eviltong: :mad: BTW:Może troche mniej niż 95%...:] oj tam:evil_lol: to artystyczna fota:eviltong: Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ale śliczne robaczki porobiłaś, bo o Aresie nie będę się powtarzać, że jest śliczny:loveu: DOBRANOC:p Quote
ariss Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Helga&Ares napisał(a):no coś Ty:cool3: chcesz drugiego sznupa? No chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to pewnie dopiero za rok:roll:albo szczenior po Gass,albo jakieś inne średnie cudo:razz: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Przyszłam powiedzieć że coś ci się rozsypało:diabloti: Quote
Anetka83 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 http://fotozrzut.pl/zdjecia/84b3861f40.jpg śliczności :loveu::loveu::loveu: miłego dnia życzę i duużżzooo słoneczka !!!! :loveu: Quote
Helga&Ares Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Anka_ZG napisał(a):czekamy na nowe zdjecia;) nie mam, ciągle padaaaa:placz: Doginka napisał(a):Ale śliczne robaczki porobiłaś, bo o Aresie nie będę się powtarzać, że jest śliczny:loveu: DOBRANOC:p ach ach dzięki:evil_lol::eviltong: gassira napisał(a):No chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to pewnie dopiero za rok:roll:albo szczenior po Gass,albo jakieś inne średnie cudo:razz: to bierz miniaturę, co by jakaś równowaga była:diabloti: apple napisał(a):Przyszłam powiedzieć że coś ci się rozsypało:diabloti: a co takiego?:-o:cool1: Izabela124. napisał(a):A ja przyszłam się przywitac ;) no hej:multi: Anetka83 napisał(a):http://fotozrzut.pl/zdjecia/84b3861f40.jpg śliczności :loveu::loveu::loveu: miłego dnia życzę i duużżzooo słoneczka !!!! :loveu: miły może i był, za to słoneczny niet:placz: Pozdrawiam wszystkich:loveu: a na fotki musicie poczekać, bateria mi się zepsuła:mad: ale mam przynajmniej pretekst do szybszego kupna lustra:razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dotarliśmy i do was :multi: cześć :) :) Quote
Helga&Ares Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Dotarliśmy i do was :multi: cześć :) :) no hellołł:multi: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Helga&Ares napisał(a): a co takiego?:-o:cool1: Jakieś suche paprochy:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Widziałam cudnego Aresika w czerwonych szeleczkach i róźne robactwo z bliska. :cool3: :p :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Helga&Ares napisał(a):już je prawie miałam, tyle, że zapomniałam o licytacji(bo kupuję na allegro), zasiedziałam się na dogo:mad: A to peszek :cool3: :evil_lol: kupuj szybko, bo już sie nie moge Twoich fotek z lustra doczekać :multi::loveu: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Hela gdzie ty łazisz kiedy ja tu czekam:roll::mad: Normalnie niezdyscyplinowana ta Hela:cool1: Quote
Helga&Ares Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 dziś wieczorem coś wstawię;) tymczasem uciekam Quote
Helga&Ares Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Widziałam cudnego Aresika w czerwonych szeleczkach i róźne robactwo z bliska. :cool3: :p :evil_lol: [quote name='agaciaaa']A to peszek :cool3: :evil_lol: kupuj szybko, bo już sie nie moge Twoich fotek z lustra doczekać :multi::loveu: [quote name='apple']Hela gdzie ty łazisz kiedy ja tu czekam:roll::mad: Normalnie niezdyscyplinowana ta Hela:cool1: [quote name='basia bonnie']i co?:evil_lol: czekamy :) [quote name='Rottie']Dzień Dobry ;) [quote name='AnkaG']Wpadłam a tu fotek nie ma ... [quote name='agaciaaa']Chyba już wieczór :hmmmm: [quote name='Medorowa']Dzień Dobry:grins::grins: cześć wszystkim:multi: co za uniwersalna odpowiedź:eviltong: [SIZE=2]Merfuś, boksiu z naszej galerii jest b. chory i wg weta długo nie pociągnie:placz: ma dysplazję stawu biodrowego i chore serduszko..codziennie widzi go wet, zażywa masę leków...biedaczek, on taki kochany jest, mój faflunek :-( ogarnęła mnie seria niefortunnych zdarzeń normalnie, jakieś fatum:roll: trzymajcie kciuki..Pozdrawiam Was Quote
Recommended Posts