Isadora7 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 beka napisał(a):Ziutka skąd Ty bierzesz te bidy :(??? Ma jakis patent jak widać. Quote
Ziutka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 wilczyca napisał(a):przelew już poszedł, nie dużo ale zawsze coś :oops: Właśnie doszedł przelew :lol: i bardzo dziękujemy :multi: dla nas to bardzo dużo :lol: Wpłaty będę uzupełniać w pierwszym poście. Quote
luka1 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 no prosze, a już myślałam że zabraknie nam pieseczków do kochania :evil_lol: Quote
Ziutka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 luka1 napisał(a):no prosze, a już myślałam że zabraknie nam pieseczków do kochania :evil_lol: Taaaaaaaa :diabloti: nie łudź się mamcia...nie będziemy miały takiego szczęścia :splat: Quote
Zbójini Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 przepraszam za offa. jest ktoś z Warszawy do pomocy? http://www.dogomania.pl/forum/f28/tulajacy-sie-onek-po-wawie-pomocy-140088/#post12467140 Quote
mortikia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Zbójini']przepraszam za offa. jest ktoś z Warszawy do pomocy? http://www.dogomania.pl/forum/f28/tulajacy-sie-onek-po-wawie-pomocy-140088/#post12467140 Odpisałam na wątku. Quote
Ziutka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 I kolejny mail od Kasi o lekach : " leki ciag dalszy: Clotrimazol w ilosciach hurtowych, 2 tubki dziennie wychodza Ketokenazol a z szamponow - szampony na grzyba, mam ja kapac raz na 10 dni" Doszły kolejne wpłaty i dopisuje je już do pierwszego postu :) Dziękuje za pomoc dla naszej Isi :) Quote
Isadora7 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Ziutka']I kolejny mail od Kasi o lekach : " leki ciag dalszy: Clotrimazol w ilosciach hurtowych, 2 tubki dziennie wychodza Ketokenazol a z szamponow - szampony na grzyba, mam ja kapac raz na 10 dni" Doszły kolejne wpłaty i dopisuje je już do pierwszego postu :) Dziękuje za pomoc dla naszej Isi :) Dziś dzień odpoczynku od kompa, więc tylko zaglądam, jutro sie za dziewczynkę zabiore. Quote
Ziutka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Isadora7 napisał(a):Dziś dzień odpoczynku od kompa, więc tylko zaglądam, jutro sie za dziewczynkę zabiore. Dziękujemy Dorka :loveu: Quote
mysza 1 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kurczę, szkoda, że nie ma jakiegos specyfiku w sprayu, Clotrizmazolem smarować całego psa to niezłe wyzwanie. Bidulka straszna. Quote
maugo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ile tego Clotrimazolu Ci potrzeba, może poproszę znajomego lekarza o recepty i wykupię, podejrzewam, że każda tubka sie przyda Quote
Ziutka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='maugo']Ile tego Clotrimazolu Ci potrzeba, może poproszę znajomego lekarza o recepty i wykupię, podejrzewam, że każda tubka sie przyda Kasia pisała, że 2 tubki zużywa codziennie na wysmarowanie Isi i masz rację maugo, że każda tubka się przyda!!! Dzisiejsze wieści od Kasi : zapomniałam dodać, ze wczoraj Iska dostała szczepionkę na grzyba (muszę zapytać jaka, bo z tego wszystkiego zapomniałam zapytać jak to się nazywa), zastrzyki na świerzba i nużeńca oraz antybiotyk. Dzisiaj będę u weta, to się zapytam co konkretnie dostała (nazwy). Zastrzyki trzeba będzie powtórzyć za tydzień, ale to ja już jej zrobię, bo ona jednak cholernie się stresuje samochodem i wizyta u weta; zdecydowanie to co dostała, to jej pomogło, ponieważ dzisiaj już się tak nie drapała i mnie krwawiła. Quote
Ziutka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Dzisiejsze zdjęcia Isi - tak wygląda :shake: Quote
bico Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 moja wpłata też już poszła, nie jest to dużo niestety:-(:oops: te fotki:crazyeye: masakra:placz::-(:placz: mam wrażenie, że ma skórę w jeszcze gorszym stanie niż na fotkach z pierwszej strony:roll: i jakby jej sierść już cała wypadła:roll: ale może to tylko takie moje wrażenie:roll: Quote
Ziutka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 bico napisał(a):moja wpłata też już poszła, nie jest to dużo niestety:-(:oops: Dziękuje Kochana :buzi: jak tylko dojdą to napisze. bico napisał(a):te fotki:crazyeye: masakra:placz::-(:placz: mam wrażenie, że ma skórę w jeszcze gorszym stanie niż na fotkach z pierwszej strony:roll: i jakby jej sierść już cała wypadła:roll: ale może to tylko takie moje wrażenie:roll: Dobre masz wrażenie...wypadła jej już cała sierść :shake: na pierwszych fotkach z przed kilku dni wyglądała o wiele lepiej. Quote
wilczyca Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ziutka, zamówię jej karmę dla psów z problemami skórnymi, podaj mi namiary do kogo wysłać karmę. Quote
Ziutka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='wilczyca']ziutka, zamówię jej karmę dla psów z problemami skórnymi, podaj mi namiary do kogo wysłać karmę. Dziękuje bardzo...bardzo dziękuje :buzi: Już wysyłam namiary na PW ;) Wieści od Kasi : Wczoraj Isia dostala szczepionke na grzyba (musze zapytac jaka, bo z tego wszystkiego zapomnialam zapytac jak to sie nazywa), zastrzyki na swierzba i nuzenca oraz antybiotyk. Dzisiaj bede u weta, to sie zapytam co konkretnie dostala (nazwy). Zastrzyki trzeba bedzie powtowrzyc za tydzien, ale to ja juz jej zrobie, bo ona jednak cholernie sie stresuje samochodem i wizyta u weta; zdecydowanie to co dostala, to jej pomoglo, poniewaz dzisiaj juz sie tak nie drapala i mnie krwawila. Quote
maugo Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ziutka podaj mi na pw adres do siebie, kupiłam Clotrimazol, to Ci wyślę a jesli to jest Błonie - to i sama zawiozę.Odwiedzę stare kąty :lol:. W zamieszchłej przeszłości mieszkałam w Błoniu a w 11-latce (nr 69) nauki pobierałam Quote
Ziutka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='maugo']Ziutka podaj mi na pw adres do siebie, kupiłam Clotrimazol, to Ci wyślę a jesli to jest Błonie - to i sama zawiozę.Odwiedzę stare kąty :lol:. W zamieszchłej przeszłości mieszkałam w Błoniu a w 11-latce (nr 69) nauki pobierałam Już wysyłam PW :lol: Wielkie dzięki za Clotrimazol :multi: Bico - doszła Twoja wpłata i już ją dopisuję do pierwszego postu ;) Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc :Rose::Rose: Quote
wilczyca Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 zrobiłam już zamówienie ;), powinno dojśc do piątku w przyszłym tygodniu. Daj mi znać czy doszło Quote
Ziutka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 wilczyca napisał(a):zrobiłam już zamówienie ;), powinno dojśc do piątku w przyszłym tygodniu. Daj mi znać czy doszło Oczywiście dam znać jak tylko przyjdzie :lol: Dziękuje w imieniu Isi - Fisi :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts