Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='sleepingbyday']ideał sięgnął brooku? :evil_lol: Ale takie imię to szansa... na sukces :-D. jakie zibzbi??? zibzia i gzigzia była.. Zmieniłam... Quote
Zofia.Sasza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ale to mała cholera jest :evil_lol: Serafina? Diabolina raczej :diabloti: Quote
mgie Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 nie było mnie przez chwile..wchodzę ..a tu co drugi post CIAPUTKA myślę o co kaman:hmmmm::stupid:... Zdecydujcie się drogie Panie bo odpalam z ogłoszeniami .. Quote
Zofia.Sasza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='mgie']nie było mnie przez chwile..wchodzę ..a tu co drugi post CIAPUTKA myślę o co kaman:hmmmm::stupid:... Zdecydujcie się drogie Panie bo odpalam z ogłoszeniami .. A boisz się STRASZLIWEGO SZPICOTERIERA? :cool3: Bo jak nie CIAPUTKA, to szpicoterier będzie poszczuty :mad::mad::mad:;) Quote
Zofia.Sasza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nie uważacie, że ja każdy wątek umiem zamienić w niezrozumiały bełkot? :diabloti: Quote
mgie Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jak dla mnie CIAPUTKA może być (nie ze strachu przed szpicoterrierem :mdleje:) Chociaż i tak wiem ze to imię zostanie przed właściciela zmienione momentalnie. :grins::grins::grins: Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Konkurs trwa do piątku. Oficjalnie. Kierowniczko mgie - a nie można napisać, że trwa konkurs na imię...:cool3: do piątku. Zofia, co tam bełkot, jaka oglądalność wątku..., żeby się tylko na dom przełożyła :cool1:. Edit: Aaaaa bełKOT. Dopiero zajarzyłam :lol:. Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 marlenka - jak to się wymawia :cool3:? Jasmine... A potem będą na nią Jaśka wołali...:eviltong: Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Chandler'] Kierowniczko mgie - a nie można napisać, że trwa konkurs na imię...:cool3: do piątku. Muszę sama siebie zacytować... Nie obraź się za tę kierowniczkę mgie :cool3:, może być pani prezes mgie... No to można w tych ogłoszeniach napisać o tym konkursie, czy nie wypada? Quote
mgie Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ok...napisze,że konkurs trwa Mój kolega nazwał suczkę jamnika FREDA:grins: Edit.. Nie wiem czy wypada, czy nie ...ja tu tylko sprzątam Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):ideał sięgnął brooku? :evil_lol: ... - jekly gluche kamienie :evil_lol: A propos to wers z Norwida. Jakos mi sie tak skojarzyl :oops:. Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='mgie'] Nie wiem czy wypada, czy nie ...ja tu tylko sprzątam Nie sprzątasz, nie sprzątasz tylko jesteś menagierem do spraw reklamy i kontaktów z internetowymi portalami. Masz funkcję i musisz zarządzać :diabloti:. PS Jak odwrócone fotki?? Wysyłam Ci pw z odnośnikiem do galerii. Dostałam od teapot. A propos to wers z Norwida. Jakos mi sie tak skojarzyl :oops:. Edit- Dobrze Ci się skojarzyło :klacz:. Fortepian Szopena. Quote
mgie Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 haha nie,nie fotki są dobre. Tylko ja wstawiłam odwrócona fotkę (nie widzisz?:cool3:) http://img229.imageshack.us/img229/2230/bzibzia5.jpg Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Oczywiscie upieram sie na SERAFINE. Dlatego bo szalona, dlatego, ze ma plomienne umaszczenie i dlatego, ze pies z klasa (patrz zdjecia - pierwszej klasy modelka :lol:). * To urocze kobiety, pełne magnetyzmu. Niełatwo poznać ich psychikę, gdyż wszystko u nich tak szybko się zmienia. Pewne siebie, dumne, wyniosłe,w sporach nie ustępuje lecz okazuje silny opór i zaciekłość ale zręcznie argumentuje. Potrzebują dużo miłości i nie znoszą samotności, są bardzo przywiązane do rodziny i przyjaciół. Dlatego nasza Serafka tak pilnie potrzebuje domu!!! Seraphim- serafinowie, od saraph- palić, płomienny. Pochodzenie:hebrajskie Zdrobnienia:Serafcia,Serafka * Znaczenie imienia Serafina znalazlam na www.imiona.eu. Quote
mgie Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Serafina ... ? :roll: To ją jakoś postarza :lol: Quote
Soema Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nie... ma być Zibzia, bo Bzibzia miała szczęście i znalazła dom, więc ta też musi mieć, o! Bo to na pewno dzięki urokowi osobistemu, ale i imię było udane :cool1: a teraz to sobie stąd pójdę....:siara: Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 mgie napisał(a):Serafina ... ? :roll: To ją jakoś postarza :lol: Kwestia skojarzenia, wedlug mnie dodaje jej klasy:eviltong:. Pzdr Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='mgie']haha nie,nie fotki są dobre. Tylko ja wstawiłam odwrócona fotkę (nie widzisz?:cool3:) No...:mad: Już się wystraszyłam... a teraz to sobie stąd pójdę....:siara: Eeee, nie musisz iść Soema, Zofii dzisiaj w wątku nie będzie :eviltong:. Można się panoszyć do woli :diabloti:. Dotychczasowe propozycje imion - Ciaputka Luna Ciaputka Serafina Ciaputka Zibzia Ciaputka Bibi Ciaputka Ciapcia Ciaputka Bzdziągwa Ciaputka Jasmine Ciaputka Brooke Gzigzia Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Soema napisał(a):Czy któraś z Was ma psa, co się wabi CIAPUTEK?! :shock: Ja rowniez podejrzewam poza wirtualna zmowe :niedowia: Quote
Soema Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 mgie napisał(a):Czyli 8:1:1:1:1:1:1:1:1 dla Ciaputki :) Czy któraś z Was ma psa, co się wabi CIAPUTEK?! :shock: Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tylko żeby to sie nie skojarzyło komu z ciapą.. Mnie się kojarzy z paputek.. Proponuję:Astra,Fleur,Kama E Quote
Soema Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Freya73 napisał(a):Ja rowniez podejrzewam poza wirtualna zmowe :niedowia: Nie no, one na pewno wiedzą o czymś, o czym my nie wiemy :mad: nie wierzę, że to ot tak... choć z drugiej strony...:hmmmm: z nimi nic nie wiadomo :evil_lol: Quote
Recommended Posts