elmira Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 waldi481 napisał(a):Zofia na Prezydenta!! waldi481 :lol::lol::lol: Quote
sleepingbyday Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):Nieee chceeeem :placz: Nieee maaam bliźniakaaaa :placz: miejmy nadzieję, że to nie wejdzie do kanonu wymogów :roll: i co, trzecia jest... a ja o 16.00 wychodze z pracy i skąd będę wiedziała, co wygrało? puścice smsa, pliss Quote
anetek100 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 pewnie narażę się co poniektorym:diabloti:ale jeśli mój głos jeszcze ejst ważny to .....głosuje na ciaputkę:p Quote
Chandler Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Pozostają 4 imiona (proszę już nie podawać nowych propozycji, tylko głosować na wybrane do godziny 20.00) - DAISY (waldi481 + Karlika + marlenka + Soema + Freya73) CIAPUTKA (Zofia.Sasza + SBD + elmira + anetek100 + Chandler) KAMA (waldi + Kasieńka001) BRONKA czyli SZCZYBRONKA (mgie + elmira) Szczybronkę mam ochotę wywalić z rankingu, ale nie mogę tego zrobić mgie, bo Ona robi ogłoszenia dla psiaków z O.Sz. :evil_lol: Uzasadnienie dla imienia CIAPUTKA dobra, dla wszystkich, którzy po łebkach lub nieuważnie (lub wcale :mad:) czytali watek bzibzi, cytuję historię imienia bzibzia, będącą jednocześnie historią imienia ciaputek -ciaputka. dla smaku dodam, że ja do zośki pieszczotliwie mówie bzibziu (między innymi :oops:) dowód z 13 lutego :eviltong:: http://www.dogomania.pl/forum/11793950-post34.html treść: "to z wiecha. spodziewaliście się :razz: :evil_lol:? historia o tym, jak pan roman wybrał sie na wakacje i na dworcu pomylil walizki. nad morzem okazało się, że, cytuję: "spiewając tryumfalnie: morze, nasze morze, my nad tobą zawsze będziem trwać... otworzył walizkę i zdrętwiał. gazety ani sladu, skarpetki ani jednej, kostuim kapielowy nieobecny. przepraszam, kostium był, ale nie ten. składał się z pięknych, kretonowych majteczek w chabry i takiegoż wąziutkiego biustonosza. uzupełniał całość wielki meksykański kapelusz plażowy. pod tymi przedmiotami poukładane były wzorowo różne koszulki z czarnym haftem i tysiące różnych drobiazgów, których przeznaczenie stanowiło dla pana romana nierozwiązalną zagadkę. na dnie walizki spoczywała niklowa ramka z fotografią jakiegoś łysego, powaznego obywatela, opatrzona nastepującą, lakoniczną dedykacją: "Bzibzi - Ciaputek" :evil_lol: Uzasadnienie dla imienia DAISY Daisy! Daisy! Ona taka jak dama z kreskówki!:multi::multi::multi: Daisy - no z tej suni to rzeczywiscie stokrotka :evil_lol:. Imię KAMA nie ma uzasadnienia Imię BRONKA (SZCZYBRONKA) nie ma uzasadnienia. Quote
Chandler Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Głosuję na .................................. CIAPUTKĘ. Sorki Dziewczyny, ale Zofia ma mi zrobić zdjęcia kilku psiaków w Ostataniej Szansie :diabloti:. Nie mogę się wyłamać, bo mamy wspólne psie interesy ;). Quote
Chandler Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Kopiuję z poprzedniej strony i aktualizuję - Pozostają 4 imiona (proszę już nie podawać nowych propozycji, tylko głosować na wybrane do godziny 20.00) - CIAPUTKA ([SIZE=2]Zofia.Sasza + SBD + elmira + anetek100 + Chandler + zuzel) 6 głosów DAISY (waldi481 + Karlika + marlenka + Soema + Freya73 + aldira) 6 głosów SZCZYBROCHA (mgie + elmira + Chandler) 3 głosy KAMA (waldi + Kasieńka001) 2 głosy Szczybronkę mam ochotę wywalić z rankingu, ale nie mogę tego zrobić mgie, bo Ona robi ogłoszenia dla psiaków z O.Sz. :evil_lol: Uzasadnienie dla imienia CIAPUTKA dobra, dla wszystkich, którzy po łebkach lub nieuważnie (lub wcale :mad:) czytali watek bzibzi, cytuję historię imienia bzibzia, będącą jednocześnie historią imienia ciaputek -ciaputka. dla smaku dodam, że ja do zośki pieszczotliwie mówie bzibziu (między innymi :oops:) dowód z 13 lutego :eviltong:: http://www.dogomania.pl/forum/11793950-post34.html treść: "to z wiecha. spodziewaliście się :razz: :evil_lol:? historia o tym, jak pan roman wybrał sie na wakacje i na dworcu pomylil walizki. nad morzem okazało się, że, cytuję: "spiewając tryumfalnie: morze, nasze morze, my nad tobą zawsze będziem trwać... otworzył walizkę i zdrętwiał. gazety ani sladu, skarpetki ani jednej, kostuim kapielowy nieobecny. przepraszam, kostium był, ale nie ten. składał się z pięknych, kretonowych majteczek w chabry i takiegoż wąziutkiego biustonosza. uzupełniał całość wielki meksykański kapelusz plażowy. pod tymi przedmiotami poukładane były wzorowo różne koszulki z czarnym haftem i tysiące różnych drobiazgów, których przeznaczenie stanowiło dla pana romana nierozwiązalną zagadkę. na dnie walizki spoczywała niklowa ramka z fotografią jakiegoś łysego, powaznego obywatela, opatrzona nastepującą, lakoniczną dedykacją: "Bzibzi - Ciaputek" :evil_lol: Uzasadnienie dla imienia DAISY Daisy! Daisy! Ona taka jak dama z kreskówki!:multi::multi::multi: Daisy - no z tej suni to rzeczywiscie stokrotka :evil_lol:. Imię KAMA nie ma uzasadnienia Uzasadnienie imienia SZCZYBROCHA Trzeba być konsekwentnym a poza tym szczybrocha szybciej wpadnie w oko chętnym w stosie ogłoszeń...niż taka np Maja to jest wszystko skrzętnie przemyślane pijarowo ...a nie tam tłumaczenia ,że podobna do stokrotki... Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='mgie'] Trzeba być konsekwentnym a poza tym szczybrocha szybciej wpadnie w oko chętnym w stosie ogłoszeń...niż taka np Maja Jak nie ma wytłumaczenia,jak nie ma... to jest wszystko skrzętnie przemyślane pijarowo ... a nie tam tłumaczenia ,że podobna do stokrotki... Aha i ja głosuje na szczybroche a nie bronkę :eviltong: Chandler- ''Szczybronkę mam ochotę wywalić z rankingu'' Ja to sobie zapamiętam. .. Quote
Chandler Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='mgie']Jak nie ma wytłumaczenia,jak nie ma... to jest wszystko skrzętnie przemyślane pijarowo ... a nie tam tłumaczenia ,że podobna do stokrotki... Aha i ja głosuje na szczybroche a nie bronkę :eviltong: Chandler- ''Szczybronkę mam ochotę wywalić z rankingu'' Ja to sobie zapamiętam. .. :evil_lol: Już wpisuję uzasadnienie. No jak rany, mgie - wpadnie w oko, jako obsikana biżuteria... :grins: Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Widzę,że użytkownik Chandler ma konszakty z osobą trzymającą aparat fotograficzny :mad: Quote
Chandler Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='mgie']Widzę,że użytkownik Chandler ma konszakty z osobą trzymającą aparat fotograficzny :mad: Tam od razu takie wielkie słowa :lol:... Kto ma aparat tem ma WAAAAADZĘ i już. Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 kto ma konta na 20 serwisach ten ma ..ogłoszenia :lol::lol: Dobra,dobra to imię obroni się samo ! :vamp: Mam takie pytanko...czy nie powinno być tak,że dana osoba ma tylko jeden głos..a nie np elmira popiera Ciaputkę i szczybrochę jak w każdym szanującym się konkursie .. ha ? Quote
aldira Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja głosuję na "Daisy" , gdyż jest to ładne imię i pasuje do takiego fajnego pieska , no i będzie miało dobry wpływ na adopcje pieska , gdyż imie jest wabikiem dla człowieka ;) Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='aldira'], no i będzie miało dobry wpływ na adopcje pieska , gdyż imie jest wabikiem dla człowieka ;) Dla tej Daisy wabik nie działa :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenka-daisy-kupka-nieszczescia-na-dwoch-lapkach-pomozmy-jej-schron-radom-136532/ Quote
Chandler Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='mgie']kto ma konta na 20 serwisach ten ma ..ogłoszenia :lol::lol: ? No dobra, zagłosuję też na BRONKĘ. [quote name='mgie']Mam takie pytanko...czy nie powinno być tak,że dana osoba ma tylko jeden głos..a nie np elmira popiera Ciaputkę i szczybrochę jak w każdym szanującym się konkursie .. ha ? A kto powiedział, że to jest szanujący się konkurs :evilbat:? Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Chandler napisał(a): A kto powiedział, że to jest szanujący się konkurs :evilbat:? Nie mam więcej pytań :lol: Quote
Chandler Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Kopiuję z poprzedniej strony i aktualizuję - Pozostają 4 imiona (proszę już nie podawać nowych propozycji, tylko głosować na wybrane do godziny 20.00) - CIAPUTKA ([SIZE=2]Zofia.Sasza + SBD + elmira + anetek100 + Chandler + zuzel) 6 głosów DAISY (waldi481 + Karlika + marlenka + Soema + Freya73 + aldira) 6 głosów SZCZYBROCHA (mgie + elmira + Chandler) 3 głosy KAMA (waldi + Kasieńka001) 2 głosy Szczybronkę mam ochotę wywalić z rankingu, ale nie mogę tego zrobić mgie, bo Ona robi ogłoszenia dla psiaków z O.Sz. :evil_lol: Uzasadnienie dla imienia CIAPUTKA dobra, dla wszystkich, którzy po łebkach lub nieuważnie (lub wcale :mad:) czytali watek bzibzi, cytuję historię imienia bzibzia, będącą jednocześnie historią imienia ciaputek -ciaputka. dla smaku dodam, że ja do zośki pieszczotliwie mówie bzibziu (między innymi :oops:) dowód z 13 lutego :eviltong:: http://www.dogomania.pl/forum/11793950-post34.html treść: "to z wiecha. spodziewaliście się :razz: :evil_lol:? historia o tym, jak pan roman wybrał sie na wakacje i na dworcu pomylil walizki. nad morzem okazało się, że, cytuję: "spiewając tryumfalnie: morze, nasze morze, my nad tobą zawsze będziem trwać... otworzył walizkę i zdrętwiał. gazety ani sladu, skarpetki ani jednej, kostuim kapielowy nieobecny. przepraszam, kostium był, ale nie ten. składał się z pięknych, kretonowych majteczek w chabry i takiegoż wąziutkiego biustonosza. uzupełniał całość wielki meksykański kapelusz plażowy. pod tymi przedmiotami poukładane były wzorowo różne koszulki z czarnym haftem i tysiące różnych drobiazgów, których przeznaczenie stanowiło dla pana romana nierozwiązalną zagadkę. na dnie walizki spoczywała niklowa ramka z fotografią jakiegoś łysego, powaznego obywatela, opatrzona nastepującą, lakoniczną dedykacją: "Bzibzi - Ciaputek" :evil_lol: Uzasadnienie dla imienia DAISY Daisy! Daisy! Ona taka jak dama z kreskówki!:multi::multi::multi: Daisy - no z tej suni to rzeczywiscie stokrotka :evil_lol:. Imię KAMA nie ma uzasadnienia Uzasadnienie imienia SZCZYBROCHA Trzeba być konsekwentnym a poza tym szczybrocha szybciej wpadnie w oko chętnym w stosie ogłoszeń...niż taka np Maja to jest wszystko skrzętnie przemyślane pijarowo ...a nie tam tłumaczenia ,że podobna do stokrotki... Quote
elmira Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='mgie']kto ma konta na 20 serwisach ten ma ..ogłoszenia :lol::lol: Dobra,dobra to imię obroni się samo ! :vamp: Mam takie pytanko...czy nie powinno być tak,że dana osoba ma tylko jeden głos..a nie np elmira popiera Ciaputkę i szczybrochę jak w każdym szanującym się konkursie .. ha ? Mgie, ale ja nie potrafię się zdecydować. NA PRAWDĘ. Jednakowa atencja pałam do imienia Szczybrocha, oraz Ciaputka.:lol: P.S. Ja mam po prostu bardzo pojemne serce i pomieszcze w nim entuzjazm dla obu imion:roll: Quote
Chandler Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 mgie napisał(a):Nie mam więcej pytań :lol: Ty się nie ciesz mgie, tylko głosuj na Ciaputkę, bo będzie Stokrotka ;) :lol:. Chciałam powiedzieć jeszcze, że faktycznie imię Ciaputka brzmi dziwnie, ale też dziwnie brzmi imię Bzibzia, a nasza suczka, którą nazwałyśmy Bzibzia tak szybko znalazła dom. Serio. Dzwoniący mówili tak - "Dzwonię w sprawie tej suczki" Ja pytałam - "A której dokładnie, bo kilka suczek ma ogłoszenia?" "No tej - bzia.., bzi..., bzie.." "Aaaaa... Bzibzi" - odpowiadałam. "Taaaaak" - odpowiadał z ulgą głos po drugiej stronie słuchawki. A Pani, która adoptowała Bzibzię w pierwszych słowach powiedziała do mnie - "Imię koszmarne..." :evil_lol: Wkrótce Pani adoptowała Bzibzię, nazwała ją Mara, z czym uczestniczki jej wątku nie mogą się pogodzić do dzisiaj. Dla nas Mara pozostała Bzibzią :diabloti:, to imię z historią... Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Faktycznie z dwojga złego wole Ciaputkę, bo stokrotek są milioony (wkurza mnie ta reklama lotto) ale głos na szcz...... podtrzymuję. :lol: Tamta Pani to też dobra ..mówi,że Bzibzia koszmarne a Mara to co ? :roll::lol: Mara- istota półdemoniczna,, która nocą męczyła śpiących, wysysając z nich krew. Quote
Chandler Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='mgie'] Tamta Pani to też dobra ..mówi,że Bzibzia koszmarne a Mara to co ? :roll::lol: Mara- istota półdemoniczna,, która nocą męczyła śpiących, wysysając z nich krew. Mara - imię koszmarne...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może to miała być Mary? Maryśka? Remis jest :cool3:. Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Może faktycznie miała być Mary ...tylko co SBD źle usłyszała przez telefon ? :lying: Kurde skąd tu skombinować 4 sprzymierzeńców ?:razz: Quote
elmira Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='mgie']Może faktycznie miała być Mary ...tylko co SBD źle usłyszała przez telefon ? :lying: Kurde skąd tu skombinować 4 sprzymierzeńców ?:razz: Mozna zrobic prosty dil:evil_lol: Np. założyć post p.t. "Zrobię ogłoszenia za poparcie dla Szczybrochy" edit:Wątek, a nie post. Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Elmira haha tak... Szczy...i tak nie wygra a ja robotą zawalona na całe wakacje :evil_lol: Quote
teapot Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A ja powiem tak, byłam- widziałam szczeciniastą na żywo i stokroty to ona nijak nie przypomina. Mój głos zatem na Ciaputkę - z literackim uzasadnieniem w pełni się broni. I nie zapominajmy, że w Boguszycach jest jeszcze Bzibzia tris tylko ta jest jakby w ACE wyprana. Quote
Recommended Posts