Jump to content
Dogomania

Kropka de domo Ciaputka MA DOM!!!!! koniec tułaczki po długim czasie. SZAMPANA!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja to zaraz zgłosze do moda chyba :roll:. czuję się zagrożona w swoim jestestwie. chandler ma łatwioej, bo mieszka wpoznaniu, a co więcej teraz zaraz skitra sie gdzieś w górach i nawet leśniczy jej nie znajdzie....a ja???

ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? teraz, jak wybierze sie ciaputke, to będą oskarżenia, że to pod wpływem nacisków jakiejś grupy :evil_lol:.

najważniejsze jest to, że sunia szuka domu, potrzebuje ogłoszeń, allegro, a może ktoś da jej dt???

Posted

[quote name='Chandler']Zofia ludzi zastraszaaaaa....:placz: Proszę się odzywać, Zofia łagodna jest, Ona tylko tak... uparła się na Ciaputka... tak jakoś...

Chyba pójdę po moda :cool3: ;).

Naaapraaawdęęę? :cool3:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ja to zaraz zgłosze do moda chyba :roll:. czuję się zagrożona w swoim jestestwie. chandler ma łatwioej, bo mieszka wpoznaniu, a co więcej teraz zaraz skitra sie gdzieś w górach i nawet leśniczy jej nie znajdzie....a ja???

Ja już w górach nie jestem :shake:. Wrócilam...:placz:

Trzeba zgłosić do moda i będzie wątek moderowany, z pieczatką zieloną w pierwszym poście. Może ogłosić konkurs pt. "do którego moderatora zgłosić wątek"?:hmmmm:

SBD - czy Ty możesz jakieś korepetycje wziąć, coby wyraźne litery robić w banerach ;)?

Ogłoszenia zapewne zrobi mgie, bo Ona w "moich" (szumnie powiedziane :lol:) boguszyckich wątkach na etacie robi ;).
Mgie :buzi:.
Pozostaje allegro...

Posted

[quote name='Chandler']Ja już w górach nie jestem :shake:. Wrócilam...:placz:

Trzeba zgłosić do moda i będzie wątek moderowany, z pieczatką zieloną w pierwszym poście. Może ogłosić konkurs pt. "do którego moderatora zgłosić wątek"?:hmmmm:

SBD - czy Ty możesz jakieś korepetycje wziąć, coby wyraźne litery robić w banerach ;)?

Ogłoszenia zapewne zrobi mgie, bo Ona w "moich" (szumnie powiedziane :lol:) boguszyckich wątkach na etacie robi ;).
Mgie :buzi:.
Pozostaje allegro...

Ty SBD - uważaj :cool3: Ja mam z roboty rzucik beretką do Ciebie :evil_lol: Albo będzie CIAPUTKA albo... I mod nic nie pomoże, bo ja działam w realu :diabloti:

Posted

Zgłoszone do tej pory imiona -

Ciaputka
Luna
Ciaputka
Serafina
Ciaputka
Zibzi
Ciaputka
Bibi
Ciaputka
Ciapcia
Ciaputka
Bzdziągwa
Ciaputka
Jasmine
Ciaputka

oświadczam, że pod przymusem, zastraszona i szantażowana, głosuję na imię CIAPUTKA.

:shithappens:

PS
Banery ładne SBD, tylko litery takie chudziutkie...

Posted

Ta sunia przypomina mi pieska moje Babci. Byla taka sympatyczna i tak dostojnie brzmiala SERAFINA.

Moja Babcia stala w kolejce i przywiazala Serafine przed sklepem. Sunia zerwala sie i pobiegla do domu. Moja Babcia narobila lamentu i krzyczala w panice do ludzi w kolejce "... tutaj byla Serafina, czekala na mnie ...!!!" A po czym jeden z panow zapytal: "Czy ta Pani Serafina stala za pania czy przed pania, bo nikt mnie nie uprzedzil, ze stoi przede mna jeszcze jedna osoba.":evil_lol:

Niestety i Babcia i Serafina odeszly. Zawsze sa w moim sercu.

Posted

[quote name='Chandler']Zgłoszone do tej pory imiona -

Ciaputka
Luna
Ciaputka
Serafina
Ciaputka
Zibzi
Ciaputka
Bibi
Ciaputka
Ciapcia
Ciaputka
Bzdziągwa
Ciaputka
Jasmine
Ciaputka

PS

CIAPUUUTKAAA :loveu:

Posted

[quote name='Freya73']Ta sunia przypomina mi pieska moje Babci. Byla taka sympatyczna i tak dostojnie brzmiala SERAFINA.

Moja Babcia stala w kolejce i przywiazala Serafine przed sklepem. Sunia zerwala sie i pobiegla do domu. Moja Babcia narobila lamentu i krzyczala w panice do ludzi w kolejce "... tutaj byla Serafina, czekala na mnie ...!!!" A po czym jeden z panow zapytal: "Czy ta Pani Serafina stala za pania czy przed pania, bo nikt mnie nie uprzedzil, ze stoi przede mna jeszcze jedna osoba.":evil_lol:

Niestety i Babcia i Serafina odeszly. Zawsze sa w moim sercu.

To rozumiem. Imię z własną historią, a nie Ciaputka i Ciaputka, bo... Ciaputka...:roll: Jakieś uzasadnienie do Ciaputki poproszę.

Sleep ale z Ciebie Tchórz:evil_lol:

Noooo...
I lizus :eviltong: ;).

Posted

Kazdy ma jednak rozne skojarzenia ... suczka w ogole ale to w ogole nie kojarzy mi sie z ciapowatym psem ani na tyle pospolitym by nazwac go Ciaputka i temu podobne Ciapcia, Ciapetka, Ciapciarapcia takze ja na pewno nie zaglosuje na Ciaputke:diabloti:.

Posted

[quote name='Freya73']Kazdy ma jednak rozne skojarzenia ... suczka w ogole ale to w ogole nie kojarzy mi sie z ciapowatym psem ani na tyle pospolitym by nazwac go Ciaputka i temu podobne Ciapcia, Ciapetka, Ciapciarapcia takze ja na pewno nie zaglosuje na Ciaputke:diabloti:.

ja też zdecydowanie NIE!!!!!

Posted

Freya73 napisał(a):
Kazdy ma jednak rozne skojarzenia ... suczka w ogole ale to w ogole nie kojarzy mi sie z ciapowatym psem ani na tyle pospolitym by nazwac go Ciaputka i temu podobne Ciapcia, Ciapetka, Ciapciarapcia takze ja na pewno nie zaglosuje na Ciaputke:diabloti:.

I ja NIE :cool1:
nie zrobię tego tej suni :eviltong:

Posted

[quote name='Chandler']Zgłoszone do tej pory imiona -

Ciaputka
Luna
Ciaputka
Serafina
Ciaputka
Zibzi
Ciaputka
Bibi
Ciaputka
Ciapcia
Ciaputka
Bzdziągwa
Ciaputka
Jasmine
Ciaputka

PS

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wyobraź sobie, ze czcionka pogrubiona :roll:

nie jestem lizusem, obrażam się. mi się ciaputka bardzo podoba, miałam tylko watpliwosci, czy pasi. chandler napisała, że zosia bzibzię zna zywcem, to pewnie wie lepiej. kto tu sie podlizuje, nooooo?

swoja drogą sama wymysliłam to imię, na co jest dowód w postaci postu umieszczonego pod pierwszym zdjęciem bzibzi bis na zbiorczym boguszyckim :eviltong:.

a ciaputka ma owszem historię i znaczenie symboliczne :eviltong:. nie czytało się dokładnie watku bzibzi, co :cool3:?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wyobraź sobie, ze czcionka pogrubiona :roll:

nie jestem lizusem, obrażam się. mi się ciaputka bardzo podoba, miałam tylko watpliwosci, czy pasi. chandler napisała, że zosia bzibzię zna zywcem, to pewnie wie lepiej. kto tu sie podlizuje, nooooo?

swoja drogą sama wymysliłam to imię, na co jest dowód w postaci postu umieszczonego pod pierwszym zdjęciem bzibzi bis na zbiorczym boguszyckim :eviltong:.

a ciaputka ma owszem historię i znaczenie symboliczne :eviltong:. nie czytało się dokładnie watku bzibzi, co :cool3:?

O - i tego będziemy się trzymać :evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']
kto tu sie podlizuje, nooooo??

Noooo Ty przecież... :eviltong:

[quote name='sleepingbyday'] swoja drogą sama wymysliłam to imię, na co jest dowód w postaci postu umieszczonego pod pierwszym zdjęciem bzibzi bis na zbiorczym boguszyckim :eviltong:.

Się czytało (po łebkach) ;).

Poproszę o historię i uzasadnienie kontrowersyjnej Ciaputki albo odpadnie w przedbiegach :p.

Aktualnie -

Ciaputka
Luna
Ciaputka
Serafina
Ciaputka
Zibzia
Ciaputka
Bibi
Ciaputka
Ciapcia
Ciaputka