obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja jestem u Ani w kolejce...... ale przede mną jest kilka innych osób..... Quote
Jasza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jestem na wątku na zaproszenie Mgie. Tylko poczytam poźniej. Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 jasne, niekoniecznie ania, wiem, ze sa kolejki. ale mielibysmy za to sporo deklaracji, mysle, że spora część deklarantów rikiego przekazałaby ciaputce deklaracje. taka mam nadzieję. a juz gdzie ciaputkja by poszła, to drugorzędna w sumie sprawa, choc nie nieważna. mam swoje preferencje, ale wiadomo, nie zawsze mamy duzy wybór. jednak zamiast do gdziekolwiek, wolałabym poczekać na dobry hotel. albo na płatny tymczas domowy... byle rikiego pchnąć. wiecie, co z tym fajnym domem, co napisal za późno o gwiazdkę, miał byc tam riki pokazany? Quote
marlenka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 sleepingbyday napisał(a):jasne, niekoniecznie ania, wiem, ze sa kolejki. ale mielibysmy za to sporo deklaracji, mysle, że spora część deklarantów rikiego przekazałaby ciaputce deklaracje. taka mam nadzieję. a juz gdzie ciaputkja by poszła, to drugorzędna w sumie sprawa, choc nie nieważna. mam swoje preferencje, ale wiadomo, nie zawsze mamy duzy wybór. jednak zamiast do gdziekolwiek, wolałabym poczekać na dobry hotel. albo na płatny tymczas domowy... byle rikiego pchnąć. wiecie, co z tym fajnym domem, co napisal za późno o gwiazdkę, miał byc tam riki pokazany? Chyba Mgie mi pisała ze Pani nie chce samca , tak mi się kojarzy . Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Od lutego rusza równiez Hotelik u Funii. Może przez ten miesiąc warto byłoby uzbierac deklaracje, a potem u Funi Ciaputke umieścić?? http://www.dogomania.pl/threads/173830-Hotelik-w-Zamosciu Quote
mgie Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='marlenka']Chyba Mgie mi pisała ze Pani nie chce samca , tak mi się kojarzy . Zgadza się...podesłałam im rudą sunie z Ostrowca Maz. Doszło kolejne 25zł za bazarku,tak więc: Deklaracje stałe : 20zł -Nikki 30 zł od marca Monika z Katowic Wpłaty jednorazowe: 50zł -Kundelkowa Skarbonka 175zł -bazar mgie (który jeszcze trwa :cool3:) Quote
Monika z Katowic Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ludzie kochani! Dajcie grosiki na Ciaputkę z Boguszyc. Quote
Jasza Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ciaputka jest niesamowicie podobna do Zuzi z katowickiego schroniska, która była u mnie na króciutkim trzydniowym Dt i potem Reyes ją zawoziła do świetnego domu w Białymstoku. Do Aniaak. I Marianka. Zuzia była u mnie przez chwilę, nękana zresztą przez mojego Reksia, ale nie zapomnę jej nigdy. Słodka i delikatna istota. Trzymam kciuki za Ciaputkę. Oby trafiła do podobnego domu. Quote
Nikki Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 poproszę nr konta na pv, na który mam wpłacić pieniądze dla Ciaputki. W tym miesiącu moja stała wpłata 20 zł + 30 zł od moich rodziców jednorazowo chyba, razem 50 zł wpłacę Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Sonikowa zapisana:) Miejsce 10:( Obraczus jestes 8....w sumie może być tak iż psy z miejsc wyżej się wykrusza, ale gwarancji żadnej nie ma...Tak więc może to trwac dośc długo. Mgie- z suczek mam Pusie boguszycką gdyby co:) Ona ma rudy krawacik hehe Quote
obraczus87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='obraczus87']Od lutego rusza równiez Hotelik u Funii. Może przez ten miesiąc warto byłoby uzbierac deklaracje, a potem u Funi Ciaputke umieścić?? http://www.dogomania.pl/threads/173830-Hotelik-w-Zamosciu przypomne tylko..... Quote
mgie Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Nikki']poproszę nr konta na pv, na który mam wpłacić pieniądze dla Ciaputki. W tym miesiącu moja stała wpłata 20 zł + 30 zł od moich rodziców jednorazowo chyba, razem 50 zł wpłacę Podesłał ci ktoś numer konta? Jakby co wkleję jeszcze raz tutaj Nr subkonta: FUNDACJA OSTATNIA SZANSA Warszawa 01-494 ul. Blatona3/141 BANK PEKAO S.A. 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 SWIFT: Pekao SA: PKOPPLPW Tytuł: "imie psa - nick" Mała aktualizacja Deklaracje stałe : 20zł -Nikki 30 zł od marca Monika z Katowic Wpłaty jednorazowe: 50zł -Kundelkowa Skarbonka 175zł -bazar mgie (który jeszcze trwa ) 30 zł -rodzice Nikki Quote
sleepingbyday Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 mgie napisał(a):Olaaaa miałaś tytuł zmienić! absolutnie nic nie pamietam... żartujesz w związku z kaukazami, czy na serio? Quote
marlenka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jasza napisał(a):Zaglądam.Dużo ma Ciaputka ogłoszeń? Ciaputka chyba wogóle nie ma ogłoszeń, bez socjalizacji nie nadaje się do adopcji Quote
ewatonieja Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 no własnie gdyby był tekst to chetnie porobię ogłoszenia za free :)) Quote
sleepingbyday Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 a s pierwszego postu nie mozna by coś, zmieniając tylko żbey nie było dogomaniackich, forumowych zwrotów? Quote
Recommended Posts