Jump to content
Dogomania

Kropka de domo Ciaputka MA DOM!!!!! koniec tułaczki po długim czasie. SZAMPANA!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jasne, niekoniecznie ania, wiem, ze sa kolejki. ale mielibysmy za to sporo deklaracji, mysle, że spora część deklarantów rikiego przekazałaby ciaputce deklaracje. taka mam nadzieję. a juz gdzie ciaputkja by poszła, to drugorzędna w sumie sprawa, choc nie nieważna. mam swoje preferencje, ale wiadomo, nie zawsze mamy duzy wybór. jednak zamiast do gdziekolwiek, wolałabym poczekać na dobry hotel. albo na płatny tymczas domowy...

byle rikiego pchnąć.
wiecie, co z tym fajnym domem, co napisal za późno o gwiazdkę, miał byc tam riki pokazany?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jasne, niekoniecznie ania, wiem, ze sa kolejki. ale mielibysmy za to sporo deklaracji, mysle, że spora część deklarantów rikiego przekazałaby ciaputce deklaracje. taka mam nadzieję. a juz gdzie ciaputkja by poszła, to drugorzędna w sumie sprawa, choc nie nieważna. mam swoje preferencje, ale wiadomo, nie zawsze mamy duzy wybór. jednak zamiast do gdziekolwiek, wolałabym poczekać na dobry hotel. albo na płatny tymczas domowy...

byle rikiego pchnąć.
wiecie, co z tym fajnym domem, co napisal za późno o gwiazdkę, miał byc tam riki pokazany?

Chyba Mgie mi pisała ze Pani nie chce samca , tak mi się kojarzy .

Posted

[quote name='marlenka']Chyba Mgie mi pisała ze Pani nie chce samca , tak mi się kojarzy .

Zgadza się...podesłałam im rudą sunie z Ostrowca Maz.

Doszło kolejne 25zł za bazarku,tak więc:

Deklaracje stałe :
20zł -Nikki
30 zł od marca Monika z Katowic

Wpłaty jednorazowe:

50zł -Kundelkowa Skarbonka
175zł -bazar mgie
(który jeszcze trwa :cool3:)

Posted

Ciaputka jest niesamowicie podobna do Zuzi z katowickiego schroniska, która była u mnie na króciutkim trzydniowym Dt i potem Reyes ją zawoziła do świetnego domu w Białymstoku.
Do Aniaak. I Marianka.
Zuzia była u mnie przez chwilę, nękana zresztą przez mojego Reksia, ale nie zapomnę jej nigdy.
Słodka i delikatna istota.
Trzymam kciuki za Ciaputkę.
Oby trafiła do podobnego domu.

Posted

poproszę nr konta na pv, na który mam wpłacić pieniądze dla Ciaputki. W tym miesiącu moja stała wpłata 20 zł + 30 zł od moich rodziców jednorazowo chyba, razem 50 zł wpłacę

Posted

Sonikowa zapisana:) Miejsce 10:( Obraczus jestes 8....w sumie może być tak iż psy z miejsc wyżej się wykrusza, ale gwarancji żadnej nie ma...Tak więc może to trwac dośc długo.

Mgie- z suczek mam Pusie boguszycką gdyby co:) Ona ma rudy krawacik hehe

Posted

[quote name='Nikki']poproszę nr konta na pv, na który mam wpłacić pieniądze dla Ciaputki. W tym miesiącu moja stała wpłata 20 zł + 30 zł od moich rodziców jednorazowo chyba, razem 50 zł wpłacę

Podesłał ci ktoś numer konta?
Jakby co wkleję jeszcze raz tutaj

Nr subkonta:
FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
Warszawa 01-494
ul. Blatona3/141

BANK PEKAO S.A.

68 1240 1066 1111 0010 2468 8007

SWIFT: Pekao SA: PKOPPLPW

Tytuł: "imie psa - nick"

Mała aktualizacja

Deklaracje stałe :