Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stonka1125']transport zawsze sie jakis wykombinuje,jak sie dogo poruszy:evil_lol:a jest jakś propozycja dla kluski????????????[/quote]

muszę porozmawiać z rodziną i ewentualnie wezmę ją do siebie ale na razie nie chcę robić żadnych nadzieji

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia&Funia']muszę porozmawiać z rodziną i ewentualnie wezmę ją do siebie ale na razie nie chcę robić żadnych nadzieji[/QUOTE]
Widzę światełko :candle: w tunelu :kciuki:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']muszę porozmawiać z rodziną i ewentualnie wezmę ją do siebie ale na razie nie chcę robić żadnych nadzieji[/quote]

już zrobiłaś :cool3:

Posted

w tej chwili nic nowego nie wiem o małej,poza tym że jest w boksie i "dojdzie do siebie",ale myslę że dużo lepiej pomógłby jej stały kontakt z człowiekiem w normalnych domowych warunkach,schronisko nie wpływa dobrze na psia psychike a co dopiero na takiego spłoszonego szczeniaka:shake:

[B]ati[/B]:loveu:po raz kolejny niezawodna

Posted

to teraz mi zadałaś,no mała nie jest niestety,będzie miała do 50 cm(tak zmierzyłam teraz moją i moja ma 50 a mała na pewno jest niższa),a wiek tak myślę ok pół roku:cool3:

Posted

nad transportem , juz sie glowie, ale bym cos wykombinowala- bo to kawal drogi do Tarnobrzegu
czekam tylko na odzew, bo ten maluch naprawde potrzebuje pomocy

Posted

[quote name='Ati']nad transportem , juz sie glowie, ale bym cos wykombinowala- bo to kawal drogi do Tarnobrzegu
czekam tylko na odzew, bo ten maluch naprawde potrzebuje pomocy[/quote]

no transportowo i nie tylko, to ati nam juz którys raz ratuje tyłki(to znaczy psom:lol:)

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Mam pytanie jakiego wzrostu (chodzi mi ile może mieć na oko cm w kłębie) jest suczka i ile może mieć miesięcy??[/quote]

Czekam z zaparty tchem... i mocno zaciśniętymi kciukami...

Posted

[quote name='Ati']Aniu , srednio do 7 miesiecy nastepuje wymiana mleczakow, ale czy wam sie uda zajrzec w pyszczol.[/quote]
wiem,ale nawet nam nie wpadło do głowy,żeby jej zajrzeć w pychola taka przestraszona była,ogólnie to mielismy cos kombinowac na miejscu ale poza mna wszyscy którzy mogliby pomóc pracują ,a nie było sensu zabierać jej i zostawiac na 10 godzin samej z innym psem za drzwiami:shake:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Jutro już się określę na 100% sory dziewczyny że tyle to trwa ale mam kiepską sytuację w domu...[/quote]

Rozumiemy i czekamy z bijącymi serduchami.

Posted

Decyzja podjęta, mogę ją wziąć na DT do siebie ale dopiero na początku lipca. Musi mi się rozładować opcja szczurków bo ma ich za dużo... :evil_lol: I mam lekko na pieńku. Jak mi zostanie ze 4 szczurki to będzie ok :p

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Decyzja podjęta, w mogę ją wziąć na DT do siebie ale dopiero na początku lipca. Musi mi się rozładować opcja szczurków bo ma ich za dużo... :evil_lol: I mam lekko na pieńku. Jak mi zostanie ze 4 szczurki to będzie ok :p[/quote]

:multi::multi::multi: