Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Basia[/B], ja jestem zagotowana sytuacją osobistą, w tym i przeżyciami związanymi z moimi pieskami :-( nie podejmę się więc cudowania z bazarkiem ale...jeśli potrzebujesz rzeczy na bazarek to jak obiecałam, podeślę Ci takie, na zasadzie, jaką opisałam w poście skierowanym do Poker, parę stron wcześniej.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja też moge dac fanty na bazarek, miałam dla Nefrondy, ona już w DS więc jeśli Wam sie przydadzą to proszę adres na priva gdzi słać, a i koc też mam
pozdrawiam
maugo

Posted

[B]Maugo[/B], a może tak to rozwiązać, jak proponowałam wcześniej? Oszczędzi to straty na kosztach zbędnego przesyłania sobie rzeczy na bazarek, czyli Twoje idą do kupującego, a nie robią pętli Ty - wystawiający - kupujący, czyli:
Szukamy jakichś rzeczy, robimy im dobre fotki, podajemy opis, cenę (+ cenę wysyłki, jaką ponosi kupujący) i tak opracowany "materiał" podsyłamy na mail wystawiającego bazarek.
Z chwilą zakupu i wpłaty pieniążków od danego kupującego na konto wystawiającego lub Rytki dostajemy na PW dane do wysyłki + info, co mamy spakować.

Posted

[quote name='majqa'][B]Basia[/B], ja jestem zagotowana sytuacją osobistą, w tym i przeżyciami związanymi z moimi pieskami :-( nie podejmę się więc cudowania z bazarkiem ale...jeśli potrzebujesz rzeczy na bazarek to jak obiecałam, podeślę Ci takie, na zasadzie, jaką opisałam w poście skierowanym do Poker, parę stron wcześniej.[/quote]
Majqa nie zrozumiałaś mnie :mad:ja mówiłam o tym,że zrobie bazarek ,choc nie ukrywam w domu mam sajgon również ,

i mówilam,że mam zabawki na bazarek dla psiaków -chodziło mi o zdiagnozowanie brązowego o konsultacje :evil_lol::razz:

Posted

[quote name='majqa']To teraz uściślij tylko, czy chcesz od nas te fanty bazarkowe, czy uważasz, że wystarczą Twoje.[/quote]

Jutro zobaczę co mam .

wiem,że mam zabawek z których mogę zebrać max 50 zl -dobre i to .

Nie dam rady prowadzić dwóch bazarków - mam jeszcze jeden nie rozliczony na labradorach :oops:

Posted

OK Basiu, nic na siłę. Może pojawią się na wątku osoby chętne zrobić bazarek z cudzych rzeczy. Na paru, innych wątkach trafiały się osoby, które deklarowały chęć zrobienia bazarku, a wstawiały ikonkę zarumienienia, gdy dalej pisały, że nic już od siebie nie miały na bazarek.
I kogoś takiego nam tutaj brakuje. :lol:

Posted

[quote name='majqa']OK Basiu, nic na siłę. Może pojawią się na wątku osoby chętne zrobić bazarek z cudzych rzeczy. Na paru, innych wątkach trafiały się osoby, które deklarowały chęć zrobienia bazarku, a wstawiały ikonkę zarumienienia, gdy dalej pisały, że nic już od siebie nie miały na bazarek.
I kogoś takiego nam tutaj brakuje. :lol:[/quote]

No to jestem. Bazarek zrobię z największą przyjemnością.
Chociaż w ten sposób pomogę.
Chcecie same zdjęcia przesyłać? Jeżeli tak, to proszę też o wycenę.
Mail jak zwykle: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='irenaka']No to jestem. Bazarek zrobię z największą przyjemnością. (...)
Chcecie same zdjęcia przesyłać? Jeżeli tak, to proszę też o wycenę.
Mail jak zwykle: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote]
[B]Jesteś, Mój i Nie Tylko Mój Aniele![/B] :calus:
Ustalmy może do kiedy osoby chętne podeślą Ci wszystkie dane. Napisz proszę Irenuś do kiedy sobie to życzysz.
Ode mnie dostaniesz foty, ceny, cenę wysyłki i opis.
Buziaki i dziękuję!!! :Rose:
Ustal tylko proszę z Rytką, czy kasa idzie do niej, czy do Ciebie, bo wtedy ja będę oczekiwać od którejś z Was PW z danymi osoby, jakiej mam wysłać przedmiot + info, co dokładnie mam wysłać (jedną, dwie rzeczy, które etc...)

Posted

[B]A&S[/B], parę stron wcześniej są fajne zdjątka, w ogłoszeniu dobrze jest je skontrastować z innymi (też są na wątku), a co bardzo ważne, napisać w treści, że potrzebny jest dom docelowy i pomoc w przywróceniu psu sprawności. Dziękuję, że chcesz pomóc! :loveu:

Posted

Wróciłam ze spaceru,pies juz sie nie chwieje/to musialo być z glodu/ale chodzi smiesznie tj.lewa noga zamiata do srodka wywijajac łape/kąt prosty/.Nadal sika jak baba i kupe robi stajac na 3 lapach/ale juz nie piszczy przy tym/Wogole to juz nie ten sam pies,nie jest juz tak bardzo bojazliwy chyba,ze idziemy na spacer w nowe miejsce to jeszcze czuje sie niepewnie,bo na swoim terenie to szef.Próbuje nauczyc go wchodzic na schody.Wieczorem szczekał glosno/chyba 1 raz/okazalo sie ,ze wolał za potrzeba/bo nie zalatwi sie w budynku ani na wybiegu.Smieja sie z niego,ze pewnie wydaje mu sie ,ze wdomu jest/twarde podłoże ,dokoała sciany:lol:/

Moi wiejscy weci powiedzieli,zeby go takiego zostawić/tzn.jeden powiedział,ze mozna operowac ale po co skoro chodzi/chciałabym sie tylko upewnic, ze z biegiem czasu mu sie nie pogorszy.Na tym zdjeciu to ta głowka kosci wyglada 2 razy wieksza od lewej i dokala niej wystaja cyt. dzioby.ja widze to tak,ze jak ktos ma mozliwosc skonsultowac zdjecie zadarmo to przydaloby sie ale jezeli mamay placic to lepiej zebrac troche kasy i podjade tez z psem do najblizszych polecanych wet.tj.w Grudziądzu i Gnieznie dr.Kaczor/operowal podobny przypadek/.
Na dzien dzisiejszy do zaplacenia rach. za 1 wizyte brakuje 48zł/TOGAA PRZYSLALA 70zl I 30zl POKER Z BAZARKU/ a jeszcze szczepienia:-(ZA 2 TYG.

Do ogłoszen zrobie dzis zdjecia extra i wysle:lol:Gufi jest zupelnie nie agresywny/lubi ludzi i zwierza/nie jazgotliwy,nie rzuca sie na człeka tylko delikatnie zaczepia a jak nie mam czsu dla niego to idzie sie polozyc,drzewek nie obsika:diabloti:nie wskazany jest duzo ruchu,lezy tylko na swoim legowisku lub na starm dywaniku/ten ma na zewnącz,bedzie lubil wylegiwac sie w domu,czystosc zachowuje ,slepoty prawie sie nie zauwaza kiedy zna teren,kiedy lezy nie widac ,ze kulawy:diabloti: a ładny taki,ze szkoda gadać...

Posted

[quote name='majqa']
Ustalmy może do kiedy osoby chętne podeślą Ci wszystkie dane. Napisz proszę Irenuś do kiedy sobie to życzysz.
Ode mnie dostaniesz foty, ceny, cenę wysyłki i opis.
Buziaki i dziękuję!!! :Rose:
Ustal tylko proszę z Rytką, czy kasa idzie do niej, czy do Ciebie, bo wtedy ja będę oczekiwać od którejś z Was PW z danymi osoby, jakiej mam wysłać przedmiot + info, co dokładnie mam wysłać (jedną, dwie rzeczy, które etc...)[/quote]

Izuniu:loveu: Ja sobie nic nie życzę. Jestem do dyspozycji i się dostosuję.
Jak macie w tej chwili coś do wystawienia to już przesyłajcie.
Jak ktoś później wpadnie na wątek i będzie coś miał, to zrobię następny bazarek.
Co do konta, to stosuje zasadę, że zawsze podaję konto osoby która ma psa pod opieką. Szybciej spływają pieniądze niż gdybym czekała i jedną kwotą od siebie wysyłała. Rytka tylko musi na wątku potwierdzać kiedy pieniądze wpłyną.
Dane osobowe do wysyłek zbieram od razu i prześlę do Ciebie.
Konto na opłaty przesyłek tylko proszę, podam osobom licytującym po zakończeniu bazarku.

Posted

[quote name='rytka'] (...) chciałabym sie tylko upewnic, ze z biegiem czasu mu sie nie pogorszy.(...) ...[/quote]
Tu się nie ma co upewniać, bo niestety jego choroba/ deformacja i jej skutki, u operowanego, czy nie, będą się pogłębiać. Normalna kolej rzeczy.
Zaraz podeślę Ci stosowne sprawy Irenko.

Posted

[quote name='majqa']Tu się nie ma co upewniać, bo niestety jego choroba/ deformacja i jej skutki, u operowanego, czy nie, będą się pogłębiać. Normalna kolej rzeczy.[/quote]

Myślę, że właśnie tak będzie :-( Niestety... z czasem te deformacje będą mu się dawały coraz bardziej we znaki. Tak jak u ludzi. No i jeszcze teraz bierze chyba środki przeciwbólowe i przeciwzapalne, więc czuje się lepiej. A jak się je odstawi ??? Nie da się ich brać przez całe życie...

Posted

Wstępny obraz bazarku, na który już teraz zapraszam:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/gufi-polamany-niewidomy-czeka-na-pomoc-bazarek-do-30-06-2009-a-140638/#post12504992[/URL]

Jeszcze będą małe poprawki, ale już po spacerze z moimi psiakami;).

Posted

[quote name='majqa'][B]Rytko[/B], koniecznie wstaw ten link bazarkowy do 1 postu.
[B]Irence [/B]dosłałam jeszcze 2 maile.[/QUOTE]

Juz sie robi i nie mówiłam Wam chyba ale 'odważyłam' sie zabrac Gufiego do siebie bo wiedziałam,ze moge na was liczyć:lol:i to,ze Gufi żyje ,nie jest głodny na łancuchu i przedewszystkim ma szanse na dom to Wasza zasługa:loveu:

Wysłam zdjecia z wieczornego spaceru z gufim do nemi:lol:mam nadzieje,ze wstawi;)Gufi wyglada na nich jak okaz zdrowia i zrelaksowany pies:loveu:to zdjecia do ogłoszeń;)wziełam go na chwilke do domu ale sie biedak zestresowal nowe zapachy/duzo zapachów/i stanąl jak wryty w przedpokoju i ani kroku dalej:shake:oparł sie o ściane i zaczął piszczeć :-(