Jogurt Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dostałam takiego maila od znajomej, pozwole sobie wkleic go w całosci, tam najlepiej jest to opisane: To jest ta biedna sunieczka, mieszka pod samochodami przy bloku, trzyma się jedego bloku, adres Celestynów osiedle jednostki wojskowej, blok nr. troszkę o niej: przyplatałą się tam około 2 tyg temu, ktoś jej daje jeść ale jak ją karmiłam to widać że głód jej się daje we znaki bardzo, jak widzi miseczkę dla niej, to przełamuje strach i idzie do jedzenia, ale generalnie ona po prostu przeprasza że żyje, jeszcze tak smutnych i zrezygnowanych oczek nie widziałam, każde spojrzenie na nią to dla nej stres, odwraca główke i się kuli, nie wyobrażam sobie gdzie ona może się podziać z tymi szczeniakami które urodzi, daje się głaskać chociaż się bardzo boi, przewraca się na plecki i poddaje się, mój Cziko chciał ja powachac to przewrciła sie na plecki i pisnęła ze strachu aby jej nie zjadał... jest to młoda sunia , ma moze rok albo niewiele wiecej, albo i młoddsza , jest malutka , na fotkach nie widać ale to malutki niekłopotliwy psiaczek, o bardzo łągodnym charakterze, dobrze by było aby odezwał się ktoś kto mógłby wziąć ja na tymczas, ja sfinansuję sterylkę i inne zabiegi, a może i nawet strylke aborcyjną , jesli możesz to daj to na dogomanię , trzeba działąć bo ona może jeszczez tydzień i się oszczeni , Ona nie moze wziasc jej na tymczas ze wzgladu na basseta w domu ktorego sunka panicznie sie boi (zreszta jak kazdego innego psa), ja mieszkam w Krakowie wiec kawal drogi i nie wiele moge zrobic:-( Stąd gorąca prosba do Was Dogomaniacy, pomóżcie, bo mamy mało czasu :-( Zdjecia: Quote
jotpeg Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jogurt, moze skorzystaj z mapy pomocy, i wyslij ten watek albo maile, z W-wy jest duzo dogomaniakow, przynajmniej ktos zauwazy (watki szybko sie przesuwaja...): http://www.dogomania.pl/forum/f28/blyskawiczna-mapa-dogo-http-mapapomocy-dogomania-pl-rejestrujcie-sie-27419/ Quote
Cockermaniaczka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Podnosze!!!Szukajcie na mapie dogo dziewczyn.Pomoc pilnie potrzebna!!!! Quote
Abrakadabra Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jogurt? A mozesz przeslac mi na PW telefon do osoby, ktora w Celestynowie zajmuje sie sunieczka? Quote
Jogurt Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Telefon moge przeslac, tyle ze ta osoba nie mieszka w Celestynowie...Byla tam tylko na pare dni, a info o suni dostalam dzisiaj. Quote
Ela_bassety Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 kochani to ja byłam w Celestynowie i widziaam sunię, fotki zrobiłam, karmiłam ją przez kilka dni, wczoraj nie odebierałam po południu tel bo nie wziełam go zwyczajnie idąc na spacer do parku, tak że śmiało mozna do mnie dzwoinć o każdej porze do skutku az odbiorę, no dobrze by było aby ktoś przygarnął mała, :-( Quote
Sylwia K Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 zadzwonię dziś do dyrektorki schroniska w Celestynowie w jej sprawie. Może uda się dt załatwić. Quote
malagos Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Żeby tylko nie urodziła gdzies w krzakach :shake: Quote
Ela_bassety Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 kochani dzisiaj sunia jedzie do domu tymczasowego do Brodnicy, dam znać co i jak poszło . tzrymajcie kciuki Quote
nika28 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ela_bassety napisał(a):kochani dzisiaj sunia jedzie do domu tymczasowego do Brodnicy, dam znać co i jak poszło . tzrymajcie kciuki Trzymam kciuki... Quote
Ela_bassety Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ok, sytuacja na te chwilę jest taka ze suni nie ma pod blokiem a przez dwa tyg się tzryama bloku, może po tym wątku na dogo ktoś pojechał i ją wziął, rano jeszcze była jak mój mąż szedł do pracy a jak wracał to nie ma jej, no ale nic to, jadę i poszukam jej:-( nie lubię takich sytuacji jak wszystko jest umówione i mogło by się dobzre skonczyc a tu masz babo placek, moze poszła gdzieś rodzić, .... Quote
Sylwia K Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 słuchaj może potrzebujesz pomocy w poszukiwaniu suczki? Ja mieszkam niedaleko i po południu mogłabym tam pojechać. Quote
Recommended Posts