Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='autsajder']ihabe ...zapytam popytam ... moze ktoś ze znajomych sie zakocha w tych psinach ... żuczek tak mnie wycałował podczas wizyty z Beata :) kochany psiak !! kochany !! pozdr
popytaj m proszę, bo chłopak naprawdę jest super. U mnie już brak miejsca no i cały czas problem z dominantem westem nad, którym pracujemy:evil_lol:

Posted

tak, Żuczek wylizał kandydata, obwąchał wszystkie kąty w mieszkaniu i później mi powiedział na uszko , że też chciałby taki domek ;)
A Negro siedzi na walizkach i się nie może doczekać jutra.
Z ogłoszenia Negro na domek załapała się przy okazji sunia se schroniska Aja , która jutro także jedzie na swoje .

Posted

_bubu_ napisał(a):
Z ogłoszenia Negro na domek załapała się przy okazji sunia se schroniska Aja , która jutro także jedzie na swoje .

suuper :lol: życzę jej dużo szczęscia w nowym domu

Posted

Ja też mam taką nadzieję,bo jak nie to Negro wróci z powrotem do mojego ogródka. Ładnie się w nim prezentował:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

autsajder, jak tam przebiegła Wam podróż i pierwsze dni w domu?
Negro już sie zadomowił? dogadaliście się bez problemów?
a kiedy będą pierwsze fotki?

Posted

witam
A więc Negro na poczatku w samochodzie przerażony ... usiadł a siedzeniem na dywaniku i tak 15 min ... poniej wskoczyl na tylnia kanape.. glowe wsadzil miedzy nas i tak dojechalismy do domku .... potem odpoczynek w nowym domku ... to niemożliwe jak Negro potrzebuje kontaktu z człowiekiem .. juz w pierwszym dniu siedąc na dywanie podszedł do mnie i podał sam od siebie łapke... jakby mowil zostań mym przyjacielem... jest pieszczochem .. uwielbia spacery ... dzis juz wie , które są nasze drzwi od mieszkania :D staje i czeka :) . Jest ułożony..uwilbia jezdzic samochodem :D a wiec dla mnie bomba bo czesto wyskakuje w plener gdzies dalej ....
Dostaje bdb jedzonko i mam nadzieje , że przybierze na wade... troszke wychudzony brunet po tym okropnym pobycie w lesie...Sierść już wygląda dużo lepiej ... wystarczyła szczotka na spacerze :D i najlepsze jest to , że polubił naszą szczotkę :D
Zdjęcia sie wkrótce pojawią ... może ush w weekend .
Pozdrawiam serdecznie
autsajder

Posted

super wiadomości :multi:
czyli jednak zostaliście kumplami :loveu:
ciekawe gdzie śpi :cool3:
co do jazdy samochodem, to z nami też tak podróżował .. zamiast na siedzeniu to pod, ale jak już się zorientował, że nic mu nie grozi to w końcu i tylna kanapa była ok :evil_lol: (w przeciwieństwie do np. Żuczka na przednie fotele się nie pcha ;))
co do sierści to bubu planowała kąpiel Negra, ale nie wiem czy w końcu jej się udało .. no ale widzę, że już się tym dobrze zajęliście :lol:

czekam na fotki z niecierpliwością, no i na te obiecane odwiedziny :razz:
powodzenia chłopaki :loveu:

Posted

Elu , autsajder pokrył koszt hotelu Negro . Z twojej wpłaty opłacimy reszte - szczepienie itd. myśle ze wystarczy. dostaje rachunek na końcu miesiąca to dam znać ile wyszło za reszte. Możliwe ze nawet coś zostanie :p

Posted

[quote name='peate']gdyby ktoś nie wiedział to to jest Aja (siostra prawie bliźniaczka Negro ;))

no i niestety Aja wróciła do schroniska :-(
podobno warczała na dzieci :roll:

mam nadzieję, że z Negro nie ma podobnych problemów ..

Posted

[quote name='_bubu_']Elu , autsajder pokrył koszt hotelu Negro . Z twojej wpłaty opłacimy reszte - szczepienie itd. myśle ze wystarczy. dostaje rachunek na końcu miesiąca to dam znać ile wyszło za reszte. Możliwe ze nawet coś zostanie :p[/quote]
super, że coś zostalo z tego. zadysponuj nimi wedle potrzeb.

Posted

w takim razie jeśli coś zostanie to wykorzystamy na opłacenie hotelu Aji bo zajęła w lecznicy miejsce Negra i trzeba będzie zapłacić za nią 200zł. Na szczęście wkrótce jedzie do domu, mam nadzieje ze tym razem będzie miała więcej szczęścia.

Posted

ja i Negro mamy sie świetnie ... jestem pod duzym wrażeniem tego psa... zaskakuje mnie pozytywnie kazdego dnia...
jesli chodi o odwiedziny na pewno sie zjawie do Was .... prosze o cierpliwosc... a fotki .. tylko odbiore aparat z reklamacji :( i foty sie pojawią !! :)
pozdr