Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulap - DZIĘKUJĘ!! :loveu: :loveu: :loveu:

Pyrdka, Akrum - jak pięknie czytać takie wieści!! Fotki Piękne :multi: Szariś w końcu przestaje cierpieć! Poczekajcie aż trawka urośnie, każdy spacerek będzie się rozpoczynał buchnięciem na plecki w trawę :loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum'][IMG]http://images10.fotosik.pl/1017/53730b50de0bac2cmed.jpg[/IMG][/QUOTE]

Ależ piękne, cudne szczęśliwe pysio :iloveyou:

Posted

[quote name='mal_2']Ulap - DZIĘKUJĘ!! :loveu: :loveu: :loveu:

Pyrdka, Akrum - jak pięknie czytać takie wieści!! Fotki Piękne :multi: Szariś w końcu przestaje cierpieć! Poczekajcie aż trawka urośnie, każdy spacerek będzie się rozpoczynał buchnięciem na plecki w trawę :loveu:[/QUOTE]I ja dołączam się do podziekowań!

Posted

[quote name='Pyrdka']A jak pociesznie otrzepywał z piasku swoje futerko.[/QUOTE]
[B]
Pyrdko[/B], a jak wytrzepywał sie, miał jakieś problemy z utrzymaniem równowagi, z nie przewróceniem się? Robił to ostrożnie, czy zywiołowo?

Pytam, bo widzę zmiany w trzepaniu się mojej Zuzieńki i to jest także wskaxnik jej samopoczucia i sprawności.

Posted

nie przewracał się.
Gdyby to miał zrobić tydzień temu, to pewnie skończył by na ziemi.

po tarzaniu w piachu wstał sam, zresztą zobaczycie to później na filmie.

Posted

[quote name='Akrum']nie przewracał się.
Gdyby to miał zrobić tydzień temu, to pewnie skończył by na ziemi.

po tarzaniu w piachu wstał sam, zresztą zobaczycie to później na filmie.[/QUOTE]

Bardzo się cieszę i chętnie obejrzę na filmie!

Posted

[quote name='zuzlikowa'][B]
Pyrdko[/B], a jak wytrzepywał sie, miał jakieś problemy z utrzymaniem równowagi, z nie przewróceniem się? Robił to ostrożnie, czy zywiołowo?

Pytam, bo widzę zmiany w trzepaniu się mojej Zuzieńki i to jest także wskaxnik jej samopoczucia i sprawności.[/QUOTE]Też się nady tym zastanawiałam właśnie.
Ale już wiem i też chętnie zobaczę na filmie:)

Posted

Zmiana w jego chodzeniu jest widoczna. Łapki są bardziej wyprostowane, już ich tak nie zgina. Podczas spaceru robi mniej przerw. Jak siusia to ładnie podnosi łapkę. A kiedy TŻ głaskał go po brzusiu to jakby nagle odmłodniał - to były miłe chwile.
Jeszcze jedno, nie wykazywał agresji do obcej osoby - do TŻta, od razu dał się głaskać.

Posted

[quote name='Penny']Zmiana w jego chodzeniu jest widoczna. Łapki są bardziej wyprostowane, już ich tak nie zgina. Podczas spaceru robi mniej przerw. Jak siusia to ładnie podnosi łapkę. A kiedy TŻ głaskał go po brzusiu to jakby nagle odmłodniał - to były miłe chwile.
Jeszcze jedno, nie wykazywał agresji do obcej osoby - do TŻta, od razu dał się głaskać.[/QUOTE]Wspaniale czytać takie informacje.
Tym bardziej, kiedy nie pochodzą
"z jednych ust"
Cieplej sie robi na sercu
mając świadomośc, że te psy w koncu
naprawdę są szczęsliwe i zaopiekowane!
Zeby jeszzce dom się znalazł
i człowiek tylko dla nich
to już będzie szczyt szczęscia,
bo teraz to mamy "tylko" sczęscie;)

Posted

pierwszy filmik:

[video=youtube;WBCqzmtALTc]http://www.youtube.com/watch?v=WBCqzmtALTc&feature=youtu.be[/video]

drugi jutro postaram się wgrać w pracy, bo ten przez godzinę mi się na YT wgrywał z uwagi na mega wolny internet.

Posted

[quote name='Akrum']pierwszy filmik:

[video=youtube;WBCqzmtALTc]http://www.youtube.com/watch?v=WBCqzmtALTc&feature=youtu.be[/video]

drugi jutro postaram się wgrać w pracy, bo ten przez godzinę mi się na YT wgrywał z uwagi na mega wolny internet.[/QUOTE]
Ciężka dopka jeszcze, widać:(
ale róznica jest znaczna
Gęba mi sie śmiała do monitora
bo ten dziadzio zachowuje się jak młodzieniaszek
i widać, że bardzo chce jeszcze cieszyć się życiem.
To tarzanko na piasku było rozkoszne:)

Posted

Szar jest świetny!
Ja też mogę potwierdzić to co pisały wyżej dziewczyny - ten pies to oaza spokoju. Kiedy był na leczeniu u Mal byłyśmy u niego z Pietruchą. Trafiłyśmy na kąpiel leczniczą. Pozwolił się nam myć, a przecież byłyśmy dla niego właściwie obcymi osobami. On nie przepadał za tymi zabiegami, ale nawet mu przez myśl nie przeszło, żeby pokazać zęby czy zawarczeć. Kombinował tylko jak pójść w długą i ukryć się gdzieś przed nami :)

Posted

Szarik weselszy, ja też jestem weselsza jak to widzę :)
Tak swoją drogą, to Szara chyba swędzi trochę skóra, czy ze skórą teraz jest ok?
Chodzi faktycznie lepiej, super, super, super :)

Posted

Na dzień dzisiejszy idzie do Szarka prezent od [B]ulap [/B]w postaci arthroflexu :) Dalsze preparaty zamówimy po poznaniu ostatecznej diagnozy i zaleceniach wet, ale z tego co czytam świetnie sprawdza się Gelacan Fast.

Posted

Na filmiku widać, jak Szarik sprytnie wstaje :)
Zapraszam przy okazji na bazarek kosmetyczny: [url]http://www.dogomania.pl/threads/224348-Avon-do-22.03-na-Znajdki-i-Kanisa-pe%C5%82na-oferta-zapraszamy!!!?p=18801613#post18801613[/url]

Posted

[quote name='ulap']dziś poszło priorytetem, jutro powinno być, przynajmniej tak mówią na poczcie[/QUOTE]

Jeżeli wysyła się przed godz. 15 priorytetem to prawie na pewno paczka/list powinien być u adresata na drugi dzień.