mal_2 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ulap - DZIĘKUJĘ!! :loveu: :loveu: :loveu: Pyrdka, Akrum - jak pięknie czytać takie wieści!! Fotki Piękne :multi: Szariś w końcu przestaje cierpieć! Poczekajcie aż trawka urośnie, każdy spacerek będzie się rozpoczynał buchnięciem na plecki w trawę :loveu: Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 jeszcze później będzie filmik, ale wolno net mi w domu chodzi, więc dłuuugo to potrwa. Quote
mal_2 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Akrum'][IMG]http://images10.fotosik.pl/1017/53730b50de0bac2cmed.jpg[/IMG][/QUOTE] Ależ piękne, cudne szczęśliwe pysio :iloveyou: Quote
Pyrdka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A jak pociesznie otrzepywał z piasku swoje futerko. Quote
malizna78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='mal_2']Ulap - DZIĘKUJĘ!! :loveu: :loveu: :loveu: Pyrdka, Akrum - jak pięknie czytać takie wieści!! Fotki Piękne :multi: Szariś w końcu przestaje cierpieć! Poczekajcie aż trawka urośnie, każdy spacerek będzie się rozpoczynał buchnięciem na plecki w trawę :loveu:[/QUOTE]I ja dołączam się do podziekowań! Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Pyrdka']A jak pociesznie otrzepywał z piasku swoje futerko.[/QUOTE] [B] Pyrdko[/B], a jak wytrzepywał sie, miał jakieś problemy z utrzymaniem równowagi, z nie przewróceniem się? Robił to ostrożnie, czy zywiołowo? Pytam, bo widzę zmiany w trzepaniu się mojej Zuzieńki i to jest także wskaxnik jej samopoczucia i sprawności. Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 nie przewracał się. Gdyby to miał zrobić tydzień temu, to pewnie skończył by na ziemi. po tarzaniu w piachu wstał sam, zresztą zobaczycie to później na filmie. Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Akrum']nie przewracał się. Gdyby to miał zrobić tydzień temu, to pewnie skończył by na ziemi. po tarzaniu w piachu wstał sam, zresztą zobaczycie to później na filmie.[/QUOTE] Bardzo się cieszę i chętnie obejrzę na filmie! Quote
malizna78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='zuzlikowa'][B] Pyrdko[/B], a jak wytrzepywał sie, miał jakieś problemy z utrzymaniem równowagi, z nie przewróceniem się? Robił to ostrożnie, czy zywiołowo? Pytam, bo widzę zmiany w trzepaniu się mojej Zuzieńki i to jest także wskaxnik jej samopoczucia i sprawności.[/QUOTE]Też się nady tym zastanawiałam właśnie. Ale już wiem i też chętnie zobaczę na filmie:) Quote
joteska Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ale super wiesci i foty, Szar zabójczo urzekający i poprawia sie ruchowo :) czekam z niecierpliwością na film Quote
Penny Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Zmiana w jego chodzeniu jest widoczna. Łapki są bardziej wyprostowane, już ich tak nie zgina. Podczas spaceru robi mniej przerw. Jak siusia to ładnie podnosi łapkę. A kiedy TŻ głaskał go po brzusiu to jakby nagle odmłodniał - to były miłe chwile. Jeszcze jedno, nie wykazywał agresji do obcej osoby - do TŻta, od razu dał się głaskać. Quote
malizna78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Penny']Zmiana w jego chodzeniu jest widoczna. Łapki są bardziej wyprostowane, już ich tak nie zgina. Podczas spaceru robi mniej przerw. Jak siusia to ładnie podnosi łapkę. A kiedy TŻ głaskał go po brzusiu to jakby nagle odmłodniał - to były miłe chwile. Jeszcze jedno, nie wykazywał agresji do obcej osoby - do TŻta, od razu dał się głaskać.[/QUOTE]Wspaniale czytać takie informacje. Tym bardziej, kiedy nie pochodzą "z jednych ust" Cieplej sie robi na sercu mając świadomośc, że te psy w koncu naprawdę są szczęsliwe i zaopiekowane! Zeby jeszzce dom się znalazł i człowiek tylko dla nich to już będzie szczyt szczęscia, bo teraz to mamy "tylko" sczęscie;) Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 pierwszy filmik: [video=youtube;WBCqzmtALTc]http://www.youtube.com/watch?v=WBCqzmtALTc&feature=youtu.be[/video] drugi jutro postaram się wgrać w pracy, bo ten przez godzinę mi się na YT wgrywał z uwagi na mega wolny internet. Quote
malizna78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Akrum']pierwszy filmik: [video=youtube;WBCqzmtALTc]http://www.youtube.com/watch?v=WBCqzmtALTc&feature=youtu.be[/video] drugi jutro postaram się wgrać w pracy, bo ten przez godzinę mi się na YT wgrywał z uwagi na mega wolny internet.[/QUOTE] Ciężka dopka jeszcze, widać:( ale róznica jest znaczna Gęba mi sie śmiała do monitora bo ten dziadzio zachowuje się jak młodzieniaszek i widać, że bardzo chce jeszcze cieszyć się życiem. To tarzanko na piasku było rozkoszne:) Quote
bazylowa Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Szar jest świetny! Ja też mogę potwierdzić to co pisały wyżej dziewczyny - ten pies to oaza spokoju. Kiedy był na leczeniu u Mal byłyśmy u niego z Pietruchą. Trafiłyśmy na kąpiel leczniczą. Pozwolił się nam myć, a przecież byłyśmy dla niego właściwie obcymi osobami. On nie przepadał za tymi zabiegami, ale nawet mu przez myśl nie przeszło, żeby pokazać zęby czy zawarczeć. Kombinował tylko jak pójść w długą i ukryć się gdzieś przed nami :) Quote
Cantadorra Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Bazylowa, wrzuć mi na pw swoje dane do przelewu. Quote
Akrum Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 i drugi obiecany filmik z Szarikiem i Kasetką :) [video=youtube;b9OEIMvZUvw]http://www.youtube.com/watch?v=b9OEIMvZUvw&feature=youtu.be[/video] Quote
mal_2 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Różnica w chodzie kolosalna! Szarik wreszcie wygląda radośnie :D Quote
Cantadorra Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Szarik weselszy, ja też jestem weselsza jak to widzę :) Tak swoją drogą, to Szara chyba swędzi trochę skóra, czy ze skórą teraz jest ok? Chodzi faktycznie lepiej, super, super, super :) Quote
Cantadorra Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Może już gdzieś jest napisane, co Szar dostaje na stawy? Quote
mal_2 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Na dzień dzisiejszy idzie do Szarka prezent od [B]ulap [/B]w postaci arthroflexu :) Dalsze preparaty zamówimy po poznaniu ostatecznej diagnozy i zaleceniach wet, ale z tego co czytam świetnie sprawdza się Gelacan Fast. Quote
ulap Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 dziś poszło priorytetem, jutro powinno być, przynajmniej tak mówią na poczcie Quote
Cantadorra Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Na filmiku widać, jak Szarik sprytnie wstaje :) Zapraszam przy okazji na bazarek kosmetyczny: [url]http://www.dogomania.pl/threads/224348-Avon-do-22.03-na-Znajdki-i-Kanisa-pe%C5%82na-oferta-zapraszamy!!!?p=18801613#post18801613[/url] Quote
Penny Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='ulap']dziś poszło priorytetem, jutro powinno być, przynajmniej tak mówią na poczcie[/QUOTE] Jeżeli wysyła się przed godz. 15 priorytetem to prawie na pewno paczka/list powinien być u adresata na drugi dzień. Quote
Recommended Posts