mal_2 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Smutek mógł też być wynikiem stresu - jednak brak dotychczasowego opiekuna, nowe miejsce, nowe stado. Za kilka dni powinny być już weselsze mordki ;) Quote
pietrucha204 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 a gdzie można Kasetę podejrzeć;)? wstawcie jakieś foto albo linka dajcie:) Quote
lilk_a Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='pietrucha204']a gdzie można Kasetę podejrzeć;)? wstawcie jakieś foto albo linka dajcie:)[/QUOTE] Kasetka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212905-ONka-4-lata-w-schronie-ledwo-wstaje-zbieramy-na-DT-u-Czarodziejki[/URL] Quote
pietrucha204 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 dzięki :) śliczna jest mimo wieku:) teraz nie dziwię się Szaremu ;) dobrze, że została zabrana !!! Quote
mal_2 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Szarcio i Kasetka coraz lepiej czują się w Psanatorium :) Wyjazd na diagnostykę nieco odłożony z uwagi na roztopy i nieprzejezdną drogę. Może i lepiej, się psiule oswoją trochę z miejsce, panią Joasią i lepiej zniosą odwiedziny u weta ;) Quote
kika_krk Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Cieszę się, że Szarik z Kasetką powoli przyzwyczajają się do nowego miejsca :). Z uwagą śledzę wątek Szariczka. Przesyłam moc pieszczotek dla obydwu ONeczków. Kika i Czaki :) Quote
kika_krk Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Co nowego u Szarika i Kasetki ? Czy pieski już się trochę przyzwyczaiły do nowego miejsca ? Przesyłam moc pieszczotek dla tej sympatycznej parki ONeczków:) Kika i Czaki :) Quote
mal_2 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dziś miałam taki młyn, że nie dałam rady dzwonić do hotelu :( Ale jutro obiecuję poprawę i relację!! Może jakaś dobra dusza była u Szarcia i też się podzieli? ;) Quote
Pyrdka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Widziałam przez chwilkę Szarika i Kasetkę. Zadowolone leżały na posłankach. W niedziele pojedziemy na dłużej to napiszemy co nieco. Quote
hotelterier5 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 już psiaki są w Psanatorium po badaniu. Szarika zdjęcia, jak wszyscy się spodziewali-paskudne. Prześwietlone zostały stawy łokciowe, ale widać też trochę kręgosłupa. Jutro będzie to oglądał doktor i zadecyduje o lekach. Dzisiaj Szarik dostał jeszcze środek przeciwbólowy o przedłużonym działaniu w iniekcji. OD niedzielI powinien poczuć ulgę. Łapki przednie są bardzo bolesne. Skraca spacery, po kilku krokach kładzie się z trudem i odpoczywa. Bardzo grzeczny, pełna kultura. Oba psiaki wet zalecił odchudzić. U Szarika ostatni wpis odrobaczania to rok 2009, więc kupiłam aniprazol, jutro wszystko policzę. Za prześwietlenie 30zł. Quote
malizna78 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='hotelterier5']już psiaki są w Psanatorium po badaniu. Szarika zdjęcia, jak wszyscy się spodziewali-paskudne. Prześwietlone zostały stawy łokciowe, ale widać też trochę kręgosłupa. Jutro będzie to oglądał doktor i zadecyduje o lekach. Dzisiaj Szarik dostał jeszcze środek przeciwbólowy o przedłużonym działaniu w iniekcji. OD niedzielI powinien poczuć ulgę. Łapki przednie są bardzo bolesne. Skraca spacery, po kilku krokach kładzie się z trudem i odpoczywa. Bardzo grzeczny, pełna kultura. Oba psiaki wet zalecił odchudzić. U Szarika ostatni wpis odrobaczania to rok 2009, więc kupiłam aniprazol, jutro wszystko policzę. Za prześwietlenie 30zł.[/QUOTE]:( Nieciekawie troszkę ale mam nadzieję ze odp zadziałane pomoze i poprawi komfort życia szarika cóż zima wychodzi posiedziałby jeszcze z miesiąc i już by się pewnie położył:( Quote
bazylowa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Jak wygląda sprawa płatności za hotelik? W marcu na razie na konto Szara wpłynęło 60zł (od ania to ja i od Kiki). Quote
bros Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [B]bazylowa[/B] rozumiem ze pozostajesz skarbnikiem ? Quote
kika_krk Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Trzymaj się Szariczku dzielnie, mam nadzieję, ze odpowiednia terapia ulży mu i pomoże podreperować łapeczki. Przesyłam moc mizianek i drapanko za uszkiem dla Szarika i jego qmpeli Kasetki Kika i Czaki :) Quote
Cantadorra Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 To ja poproszę o info, gdzie wpłacać. Bo już sama nie wiem, na konto fundacji czy do bazylowej? Quote
malizna78 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='bazylowa']Jak wygląda sprawa płatności za hotelik? W marcu na razie na konto Szara wpłynęło 60zł (od ania to ja i od Kiki).[/QUOTE] Wiem, ze na konto F. bernardyn wpłynęło juz trochę pieniązków. Wszyzstko jest napisane na FB (tzn rozliczenia wpływów) trzeba to jakoś unormować. Ludzie z FB na pewno chętniej wysyłają kasę na Fundację niz do osób prywatnych. Quote
bazylowa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='malizna78'] Ludzie z FB na pewno chętniej wysyłają kasę na Fundację niz do osób prywatnych.[/QUOTE] To na pewno! Tylko czy fundacja zgodzi się przyjmować wpłaty dla Szarika do końca? Bo jeśli tak, to ja chętnie przekieruję to co przychodzi do mnie, na konto fundacji. Quote
malizna78 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='bazylowa']To na pewno! Tylko czy fundacja zgodzi się przyjmować wpłaty dla Szarika do końca? Bo jeśli tak, to ja chętnie przekieruję to co przychodzi do mnie, na konto fundacji.[/QUOTE] Ale "do końca" to znaczy? Ja nie ustalałam z fundacją tylko napisałam, co czytałam na FB To resztę już musicie między sobą uzgadniać:) Quote
Akrum Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 jutro jedziemy do hoteliku, to i Szarika odwiedzimy i może uda się jakieś fotki strzelić fajne :) Quote
imperator Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/1387/dscn2325l.jpg[/IMG] [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/1566/dscn2328y.jpg[/IMG] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/520/dscn2329j.jpg[/IMG] [IMG]http://img267.imageshack.us/img267/7852/dscn2338g.jpg[/IMG] [IMG]http://img694.imageshack.us/img694/7810/dscn2340b.jpg[/IMG] Quote
imperator Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [video=youtube;x7UBreXvchY]http://www.youtube.com/watch?v=x7UBreXvchY[/video] Quote
malizna78 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Oj, łapki rzeczywiscie słabiutkie ale odnosze wrazenie, że najgorzej szarikowi zacząc iśc potem jest jakby lepiej. Drepcze śmielej. Ale jest okazały i piękny. To trzeba przyznac. Dziękujemy za zdjęcia i filmik! Quote
pietrucha204 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 jaki dziadziuś z niego ... normalnie się wzruszyłam jak widzę jak tam sobie drepcze pomalutku. mam go w pamięci jak sobie za piłką gonił i dreptał z mal krok w krok ;) był wtedy łysawy wszędzie. teraz wygląda pięknie ale się gorzej porusza... :( Quote
malizna78 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='pietrucha204']jaki dziadziuś z niego ... normalnie się wzruszyłam jak widzę jak tam sobie drepcze pomalutku. mam go w pamięci jak sobie za piłką gonił i dreptał z mal krok w krok ;) był wtedy łysawy wszędzie. teraz wygląda pięknie ale się gorzej porusza... :([/QUOTE] Trudno,zeby po takim wymrożeniu i wilgoci w ktorej mieszkal ten biedak normalnie sie poruszał. I tak dobrze, że w ogóle chodzi i udało mu sie zime przetrwac. Mam nadzieje, ze teraz to już bedzie tylko lepiej. Quote
Recommended Posts