Luzia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nadrabiaj Szarik, nadrabiaj! Bo może Ci braknąć:) Quote
Czarodziejka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Kochany słoń ze smutną trąbą. Ma taki wyraz pyska, że tylko przytulać, ale to taki chwyt marketingowy. Wie, jak wyprzeć konkurencję ;) Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Czarodziejka']Nie jest łatwo mu się schować grubasowi ;) Szar ma taki apetyt, że wczoraj, kiedy nałożyłam wszystkim i zostawiłam wiadro z karmą na werandzie otwarte, podszedł nasz sierot i zabrał się za robotę. Ledwo dyszał, a pchał w siebie nadal. Obok akcję obserwował zdegustowany Ząbalek - psi cień, chodząca lekcja anatomii. Chwiejąc się na cienkich łapinach zjadł swój przydział, upchgnął jakieś extrasy, wyczyścił cudzą michę i zaniemógł. Szarika musiałam siłą od wiadra odciągać, bo chyba by się prędzej przewrócił niż odszedł ;)[/QUOTE] Matkooooooo... on po prostu nadrabia zły czas;) pzdr. Quote
bazylowa Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 zrobilam przelew za lipiec. powinien juz dzis byc u czarodziejki. pojawily sie tez juz lipcowe wplaty. jak tylko bede miala wolna chwile i wolne obie rece to uaktualnie rozliczenie. brakuje polskich znakow i wielkich liter poniewaz pisze jedna reka. musicie byc wyrozumiali. Quote
Czarodziejka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Przelew dotarł. Dziękuję. Jesteśmy wyrozumiali i życzymy zdrowia ;) Quote
Czarodziejka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Szarusia nasza strasznie jest gruba i pazerna. Ciężko mu chodzić, bo łapy stare, a tu taki apetyt. Chyba na diecie to umrze z głodu, a na spacery nagle zrobił się za leniwy. Najlepiej leżeć i być drapanym ;) Quote
bazylowa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Cantadorra']Czy konto z pierwszego posta aktualne?[/QUOTE] Jak najbardziej :) Quote
bazylowa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Przelałam z marszu Czarodziejce pieniądze za sierpień. Skoro są to po co mają leżeć u mnie bezczynnie. Zaraz zbiorę do kupy to co już wpłynęło za lipiec. Quote
betka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Szariczku Ciebie kocham, Ty wiesz :) Dziewczyny, które działają na forum ON-ków w potrzebie proszę wrzućcie tam tego biedaka. Wygląda jak nasz Szarik 2 lata temu :( [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210702-Wychudzony-i-zaniedbany-ON-ek-w-tragicznym-stanie-b%C5%82agam-zerknijcie-b%C5%82agam..."]Wychudzony i zaniedbany ON-ek w tragicznym stanie - błagam zerknijcie błagam...[/URL] Aktualizacja:[/B] Dorobella wrzuciła go na pl i eu. Quote
ewachw Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Witam, dzisiaj przelałam moją deklarację stałą (20 zł) za lipiec. Pozdrawiam Ewa Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dostałam wpłatę za sierpień. Dziękuję. Szaruś w te upały bardzo ostrożnie i ciężko chodzi i to na przednie łapy, ale ogólnie jest stabilny, apetyt dopisuje, rozkłada się kilka razy dziennie i warczy przy garach na słabszych ;) Quote
Kocurek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 To Szarus z Sako lubia sobie powarczec:)Niedobroty:) Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Szaruś warczy tylko, kiedy nadciąga masą swego ogromnego ciała w kierunku pełnej michy. Cudzej oczywiście, bo swoją dokładnie wyczyści, żeby nikomu nic nie zostało. A tak...to chodząca dobroć i słodycz z wiecznie smutno wiszącymi na wabia oczyskami. Nic, tylko brać i tulić :D Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Wziąć nie wezmę;), ale utulić wirtualnie Szarusia mogę:) Pzdr. Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Dziś znów zapowiada się straszliwy upał. Szaruś tak ciężko stąpa na przednie łapki. W nocy odeszła Carmisia...:( Quote
anula42 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 trzymaj się Szariczku kochany - tak mi przykro z powodu Carmisi.. Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Szaruś już wyklepany przez Anulę42. Krótko było, ale dobre i to ;) A tak sobie upały znosi grubas wielki. [IMG]http://img804.imageshack.us/img804/1051/obraz004g.jpg[/IMG] Quote
Kocurek Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No ale tez zalapal sie na kawaleczek paroweczki?:) Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Załapał się, żebrał profesjonalnie z oczami jak u osieroconego smoka ;) Anula była zachwycona. Quote
anula42 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Szariczku kochany- nastepnym razem jak przyjadę to masz "osobistą torbę prezentową" (jak każdy z Was piesiule) bo ostatnim razem się nie popisałam:oops: Quote
Recommended Posts