Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']Nie jest łatwo mu się schować grubasowi ;) Szar ma taki apetyt, że wczoraj, kiedy nałożyłam wszystkim i zostawiłam wiadro z karmą na werandzie otwarte, podszedł nasz sierot i zabrał się za robotę. Ledwo dyszał, a pchał w siebie nadal. Obok akcję obserwował zdegustowany Ząbalek - psi cień, chodząca lekcja anatomii. Chwiejąc się na cienkich łapinach zjadł swój przydział, upchgnął jakieś extrasy, wyczyścił cudzą michę i zaniemógł. Szarika musiałam siłą od wiadra odciągać, bo chyba by się prędzej przewrócił niż odszedł ;)[/QUOTE]
Matkooooooo... on po prostu nadrabia zły czas;)

pzdr.

Posted

zrobilam przelew za lipiec. powinien juz dzis byc u czarodziejki. pojawily sie tez juz lipcowe wplaty. jak tylko bede miala wolna chwile i wolne obie rece to uaktualnie rozliczenie. brakuje polskich znakow i wielkich liter poniewaz pisze jedna reka. musicie byc wyrozumiali.

Posted

Szarusia nasza strasznie jest gruba i pazerna. Ciężko mu chodzić, bo łapy stare, a tu taki apetyt. Chyba na diecie to umrze z głodu, a na spacery nagle zrobił się za leniwy. Najlepiej leżeć i być drapanym ;)

Posted

Przelałam z marszu Czarodziejce pieniądze za sierpień. Skoro są to po co mają leżeć u mnie bezczynnie. Zaraz zbiorę do kupy to co już wpłynęło za lipiec.

Posted

Szariczku Ciebie kocham, Ty wiesz :)

Dziewczyny, które działają na forum ON-ków w potrzebie proszę wrzućcie tam tego biedaka. Wygląda jak nasz Szarik 2 lata temu :(
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210702-Wychudzony-i-zaniedbany-ON-ek-w-tragicznym-stanie-b%C5%82agam-zerknijcie-b%C5%82agam..."]Wychudzony i zaniedbany ON-ek w tragicznym stanie - błagam zerknijcie błagam...[/URL]

Aktualizacja:[/B]
Dorobella wrzuciła go na pl i eu.

Posted

Dostałam wpłatę za sierpień. Dziękuję.
Szaruś w te upały bardzo ostrożnie i ciężko chodzi i to na przednie łapy, ale ogólnie jest stabilny, apetyt dopisuje, rozkłada się kilka razy dziennie i warczy przy garach na słabszych ;)

Posted

Szaruś warczy tylko, kiedy nadciąga masą swego ogromnego ciała w kierunku pełnej michy. Cudzej oczywiście, bo swoją dokładnie wyczyści, żeby nikomu nic nie zostało. A tak...to chodząca dobroć i słodycz z wiecznie smutno wiszącymi na wabia oczyskami. Nic, tylko brać i tulić :D

Posted

Szariczku kochany- nastepnym razem jak przyjadę to masz "osobistą torbę prezentową" (jak każdy z Was piesiule) bo ostatnim razem się nie popisałam:oops: