Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pietrucha204']bazylowa ma problem z zalogowaniem się na dogo. nie wiem kiedy się pojawi :/[/QUOTE]
To może ktoś inny zaopiekuje się wątkiem na czas nieobecności bazylowej...?
Sa osoby, które chcę wpłacić konkretną sumę, a tu nie ma info...

Pzdr.

Posted

A zrobiłam już teraz. Aktualne rozliczenie na pierwszej stronie w poście trzecim. Jak zwykle proszę o sprawdzenie czy wszystkie wpłaty zostały zapisane.
Szarikowa dziura budżetowa niestety się powiększa. Jutro pójdzie przelew za październik-listopad (już ujęty w rozliczeniu), na zapłacenie hotelu do 14 grudnia już nie starczy. W tej chwili stan szarikowego konta to 136zł, a potrzeba 465. [B][COLOR=darkred]
Brakuje więc aż 329zł!![/COLOR][/B]

Posted

Mam parę drobiazgów na bazarek, ale ja nawet nie potrafię wkleić zdjęcia :roll:
Mogłabym Komuś przesłać paczkę, ewentualnie fotki zrobione komórką.

Ponad 300 zł długu za listopad-grudzień !!! A tu już styczeń za progiem...

Posted

[quote name='ania_to_ja']Szczęście w nieszczęściu:) Dzisiaj dostałam pieniążki z odszkodowania z powodu wypadku więc jutro przelewam 240 zł na Szarego :)[/QUOTE]

Aniu ale Ty chyba nie specjalnie narażasz się na wypadki dla Szarika :-o :lol:

Posted

[quote name='betka']Aniu ale Ty chyba nie specjalnie narażasz się na wypadki dla Szarika :-o :lol:[/QUOTE]

O nie nie nie mam nadzieję, że to pierwszy taki i ostatni bo naprawdę nie chciałabym powtórek :D

Posted

Rozumiem, mam prawie 14-letniego On-ka. Paskud, złośliwiec i zazdrośnik, a i tak tylko mój :loveu:
[COLOR=silver]Zaraz nas tu zbanują za prywatę[/COLOR].

[COLOR=black]A Szarik jest dostojny i grzeczny, miły i ponoć baaardzo dobry. Mal mi kiedyś o nim pisała, a był u Niej [/COLOR]parę miesięcy, więc wie. Ludzie Go nie chcą bo już starszy, szkoda...

Posted

Betka na swym bazarku wypatrzyła, że czaję się na bezprzewodową klawiaturę... klawiatura nie zeszła na bazarku, potem nikt nie wyrażał chęci a ja też miałam dziurę budżetową... jakiś czas temu betka postanowiła wspomóc studentkę i po prostu zaproponowała mi, że mi wyśle klawiaturę, bo u niej się kurzy. I w ten sposób wylądowałam tutaj, bo stwierdziłam, że w zamian chętnie wpłacę cuś na jakiegoś wskazanego przez nią psiaczka :) Poproszę o numer konta.

Posted

Vlk dzięki, że padło akurat na Szarika. Wszystkie dane i nr konta są w drugim poście na tym wątku. Uzupełniłam finanse Szarika o wpłaty od Ani. Brakuje nam już tylko parę grosików.

Posted

dobrze, że tu zajrzałam bo czekałam na pw ;) nie zauważyłam tych danych, pewnie przez to że wszystko na szybko no i jeszcze resztki choroby się mnie imają ;)

Posted

na owczarku pytają o zdrowie i stan psychiczny Szarego :) jak tam nasz gentelmen się miewa ????

[URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=15305&PN=9[/URL]

z mojego bazarku bedzie ze 200 zł na Szarika, przeleję myślę zaraz po Nowym Roku :)

Posted

[CENTER]Słuchajcie, do Szarika przyszedł Mikołaj!!! Baaaardzo święty Mikołaj i przyniósł mu górę forsy :crazyeye:
Hotel jest zapłacony do 14 grudnia, dziś zrobię przelew do 14 stycznia i jeszcze coś zostanie! Jak weszłam wczoraj na konto to zwariowałam. Myślałam, że mi wypłata przyszła 2 tygodnie szybciej. A to był szarikowy Mikołaj!

:tree1::tree1::tree1::tree1:
Jak się ogarnę świątecznie, bo na razie to jeszcze :sleep2: to wstawię rozliczenie. Zobaczymy na czym wtedy Szarik stoi. :grins:
[/CENTER]