Mal Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dziewczyny, ja wszystko rozumiem, ale nie mogę mieć dwóch psów. Pietrucha, co z tą firmą, która z końcem października miała stawiać kojce dla psów u B? Niestety, jeśli szybko nie znajdziemy nowego domu to Szary będzie musiał wrócić do B. Ja niebawem nie będę mogła go już trzymać :( Quote
pietrucha204 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 TOnZ się wycofał z inwestycji... wiec i firma nie potrzebna :( na razie szukam sponsorów na budowę większego kojca dla tych 6 wilczastych bo zaczęły się gryź z ciasnoty :shake: Quote
lilk_a Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 jest taka strona owczarkowa ...może tam wrzucić Szarika .... [url]http://anashar.nazwa.pl/pwp/owp3/index.php?id=adopcje[/url] Mal ...to ile czasu zostało Szarikowi u Ciebie ? Piertucha... wysłałam Ci pw .... Quote
pietrucha204 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 teraz będę miała więcej czasu dla B, przynajmniej do wyjaśnienia zakazu wstępu do schronu - jaki dostałam oficjalnie dzisiaj. zanim urzędasy mi poodpowiadają to trochę minie... to może wymyślę co z Szarym?? Quote
Mal Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Postaram się wrzucić Szarego na OwP. Lilk_a myślę, że jeszcze 2-3 tyg jakoś dam radę. Kurcze, żyłam w nieświadomości, że lada dzień kojce będą porobione a tu zonk :shake: Może udałoby się Szarego umieścić w jakimś hotelu? Ja wiem tylko o psiej krainie niedaleko gliwic, tylko tam cena nie jest mała, 25-30 zł/dobę + wyżywienie. Taniej, jeśli pies jest z jakiejś fundacji, ale Szary pod niczyją opieką nie jest. Pietrucha, myśl, myśl intensywnie, bo będzie bieda :placz: Quote
Szarotka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jamor bierze 15 od psa i warunki sa bardzo dobre. Quote
lilk_a Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 to może byłoby to dobre rozwiązanie dla Szarika oglądając hotel u Jamora i czytając o jego podejściu do psów to ja jestem jak najbardziej za .... mogę się też zobowiązać do bazarków dla Szarika dokąd nie znajdzie domu :loveu: Quote
Szarotka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 To musicie ustalic z Jamorem czy ma miejsce. Quote
lilk_a Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 hmmm... a może by tak u Mal ...zamienić bezpłatny dom tymczasowy na płatny ? ;) Quote
Szarotka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 To oczywiscie bylaby najlepsza opcja :):) Quote
Mal Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='lilk_a']hmmm... a może by tak u Mal ...zamienić bezpłatny dom tymczasowy na płatny ? ;)[/QUOTE] Normalnie, ciotki ... :diabloti::diabloti::diabloti: Wiem, że najlepiej jakby Szary mógł u mnie zostać, ale nie ma szans. I nie o pieniążki chodzi, a o czas i możliwości :shake: Quote
Cantadorra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Mal, rozumiesz, ze to ciotki tak maja i tak muszą bo chcialyby dla Szarika jak najlepiej :p Quote
Mal Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Tia, ja wiem, że takie zapędy to właśnie wszelakie ciotki :lol: Szczerze mówiąc nigdy nawet nie myślałam, żeby zostawić Szarego. To bardzo fajny pies, jednak nie mam na tyle czasu, żeby należycie i solidnie zająć się dwoma psami. Niestety. Pietrucha, jakieś pomysły?? Kurde, może lepiej do hotelu niż z powrotem do B? Tam nikt mu już czasu nie poświęci, nie dość, że znów może się pochorować to jeszcze deprechę tam bidak załapie :placz: Wszyscy wiemy, co się dzieje z psami, które utraciły swoje miejsce :shake: Quote
pietrucha204 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 no tam na bank będzie siedział w kojcu. dostanie jeść ale o spacerach nie ma mowy. tym bardziej, że on u ciebie odzyskał wiarę w ludzi i nabrał chęci do żzycia a tam się snuł ledwo co... no ale jak nie będzie wyjścia to co nam innego zostaje? wiesz B. z dobrego serca jak mu będzie żal Szarego to na bank go zacznie wypuszczać żeby sobie pochodził wokół bajora :shake: Quote
Mal Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ja nie sądzę, żeby Szarik u B. w ogóle mieszkał w kojcu. Jak zabierałyśmy psa to B. mówił, że ojej, biedny Szarik, do kojca idzie a on tak nie lubi kojców. Także wiesz, pewnie od razu go wypuści, żeby gęsi pilnował i lisy odstraszał :roll: To co, zbieramy na hotel?? Quote
pietrucha204 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 taaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu: deklaruję 15 zł na miesiąc :) średni 1 dzień w hotelu :) jeszcze 30 takich osób :cool3: Quote
Mal Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Mogę zadeklarować 30 zł. Spytałam już na wątku Jamora, czy ma miejsce w hotelu. Trzymajcie kciuki, bo lepszego miejsca dla tej bidy nie znajdziemy ;) No ciotki, która się dokłada do Szarikowego pobytu w normalnych warunkach? :razz: Quote
lilk_a Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 pierwsza wpłata z bazarku już jest ..... jak wszyscy będą tacy szybcy jak [B]al-ka[/B] :loveu::loveu: to 215 zł z bazarku może wpłynie na konto Szarika już w tym tyg :loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 U Jamora juz jest jeden Szarik :):) tez Onek tylko mlody.:cool3::cool3::cool3: Quote
Mal Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Co dwa Szariki to nie jeden :razz: Umieściłam prośbę o wsparcie na hotel na owczarkowie. Musimy uzbierać tą kwotę, bo inaczej będzie dramat i tragedia :placz: Quote
bros Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ode mnie 10 zł m-cznie , tylko tyle mogę :bluepaw: Quote
pietrucha204 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 to już 55 zł :))) kto się dorzuci :knajpa: - 3 piwa mniej w miesiącu - jeden dzień dla szarego w hotelu ;) Quote
bazylowa Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Ja deklaruję 15 na Szarego :lol: Quote
Mal Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No to mamy już 70 zł :multi: Kto da więcej? :loveu: Bazylowa, może daj w tytule, że nasza chłopina zbiera na hotel ;) Quote
Agmarek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Mal']No to mamy już 70 zł :multi: Kto da więcej? :loveu: Bazylowa, może daj w tytule, że nasza chłopina zbiera na hotel ;)[/QUOTE] A ile jeszcze brakuje bo nie doczytałam? :roll: Quote
Recommended Posts