Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, ja wszystko rozumiem, ale nie mogę mieć dwóch psów.
Pietrucha, co z tą firmą, która z końcem października miała stawiać kojce dla psów u B?

Niestety, jeśli szybko nie znajdziemy nowego domu to Szary będzie musiał wrócić do B. Ja niebawem nie będę mogła go już trzymać :(

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest taka strona owczarkowa ...może tam wrzucić Szarika ....

[url]http://anashar.nazwa.pl/pwp/owp3/index.php?id=adopcje[/url]

Mal ...to ile czasu zostało Szarikowi u Ciebie ?
Piertucha... wysłałam Ci pw ....

Posted

teraz będę miała więcej czasu dla B, przynajmniej do wyjaśnienia zakazu wstępu do schronu - jaki dostałam oficjalnie dzisiaj. zanim urzędasy mi poodpowiadają to trochę minie... to może wymyślę co z Szarym??

Posted

Postaram się wrzucić Szarego na OwP.

Lilk_a myślę, że jeszcze 2-3 tyg jakoś dam radę.

Kurcze, żyłam w nieświadomości, że lada dzień kojce będą porobione a tu zonk :shake:

Może udałoby się Szarego umieścić w jakimś hotelu? Ja wiem tylko o psiej krainie niedaleko gliwic, tylko tam cena nie jest mała, 25-30 zł/dobę + wyżywienie. Taniej, jeśli pies jest z jakiejś fundacji, ale Szary pod niczyją opieką nie jest.

Pietrucha, myśl, myśl intensywnie, bo będzie bieda :placz:

Posted

to może byłoby to dobre rozwiązanie dla Szarika oglądając hotel u Jamora i czytając o jego podejściu do psów to ja jestem jak najbardziej za ....
mogę się też zobowiązać do bazarków dla Szarika dokąd nie znajdzie domu :loveu:

Posted

[quote name='lilk_a']hmmm... a może by tak u Mal ...zamienić bezpłatny dom tymczasowy na płatny ? ;)[/QUOTE]

Normalnie, ciotki ... :diabloti::diabloti::diabloti: Wiem, że najlepiej jakby Szary mógł u mnie zostać, ale nie ma szans. I nie o pieniążki chodzi, a o czas i możliwości :shake:

Posted

Tia, ja wiem, że takie zapędy to właśnie wszelakie ciotki :lol:
Szczerze mówiąc nigdy nawet nie myślałam, żeby zostawić Szarego. To bardzo fajny pies, jednak nie mam na tyle czasu, żeby należycie i solidnie zająć się dwoma psami. Niestety.

Pietrucha, jakieś pomysły?? Kurde, może lepiej do hotelu niż z powrotem do B? Tam nikt mu już czasu nie poświęci, nie dość, że znów może się pochorować to jeszcze deprechę tam bidak załapie :placz: Wszyscy wiemy, co się dzieje z psami, które utraciły swoje miejsce :shake:

Posted

no tam na bank będzie siedział w kojcu. dostanie jeść ale o spacerach nie ma mowy. tym bardziej, że on u ciebie odzyskał wiarę w ludzi i nabrał chęci do żzycia a tam się snuł ledwo co... no ale jak nie będzie wyjścia to co nam innego zostaje?

wiesz B. z dobrego serca jak mu będzie żal Szarego to na bank go zacznie wypuszczać żeby sobie pochodził wokół bajora :shake:

Posted

Ja nie sądzę, żeby Szarik u B. w ogóle mieszkał w kojcu. Jak zabierałyśmy psa to B. mówił, że ojej, biedny Szarik, do kojca idzie a on tak nie lubi kojców. Także wiesz, pewnie od razu go wypuści, żeby gęsi pilnował i lisy odstraszał :roll:

To co, zbieramy na hotel??

Posted

Mogę zadeklarować 30 zł.

Spytałam już na wątku Jamora, czy ma miejsce w hotelu. Trzymajcie kciuki, bo lepszego miejsca dla tej bidy nie znajdziemy ;)

No ciotki, która się dokłada do Szarikowego pobytu w normalnych warunkach? :razz:

Posted

pierwsza wpłata z bazarku już jest ..... jak wszyscy będą tacy szybcy jak [B]al-ka[/B] :loveu::loveu: to 215 zł z bazarku może wpłynie na konto Szarika już w tym tyg :loveu::loveu:

Posted

Co dwa Szariki to nie jeden :razz:

Umieściłam prośbę o wsparcie na hotel na owczarkowie. Musimy uzbierać tą kwotę, bo inaczej będzie dramat i tragedia :placz:

Posted

[quote name='Mal']No to mamy już 70 zł :multi: Kto da więcej? :loveu:

Bazylowa, może daj w tytule, że nasza chłopina zbiera na hotel ;)[/QUOTE]

A ile jeszcze brakuje bo nie doczytałam? :roll: