pietrucha204 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 szary już pewnie tak wysoko skacze w górę , że niedługo na zawody lekkoatletyczne możemy go wysłać, pewnie zdobyłby złoto w skoku o tyczce ;) Quote
lilk_a Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 czy Szarik ma ogłoszenia ? albo allegro ? Quote
Mal Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Allegro mu dziś/jutro wznowię (coś mnie nie chce zalogować). Ogłoszenia Nati robiła, będzie najlepiej zorientowana, czy są aktualne. No i wykrakałam drapanie, dziś stałam chwilę na podwórku to Szary się dość długo drapał :angryy: mam nadzieję, że to coś przejściowego a nie powrót grzyba :shake: A ja dziś odkryłam, że to nie moja kotka fiksuje i zachowuje się jak dzikus tylko drugi, identyczny kociak kręci się obok naszego domu :roflt:Moja kotka była jedną z dwójki młodych, pewnie drugie wróciło na zimę na stare śmieci :D Wyglądają identycznie ;) Quote
lilk_a Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [QUOTE]A ja dziś odkryłam, że to nie moja kotka fiksuje i zachowuje się jak dzikus tylko drugi, identyczny kociak kręci się obok naszego domu :roflt:Moja kotka była jedną z dwójki młodych, pewnie drugie wróciło na zimę na stare śmieci :-D Wyglądają identycznie ;-)[/QUOTE]to dzikiego kota wołałaś i dziwiłaś się że Cię nie słucha :roflt: rozmawiałam z [B]bazylową [/B]o szablonie na allegro dla przytuliska w którym był Szarik zrobię go na wtorek środę w przyszłym tygodniu , miał być wcześniej ale się nie wyrobię to może wstrzymaj się z allegro i już z wykorzystaniem tamtego szablonu zrobisz , umieszczę tam dane przytuliska , konto , itp, to co jest na pierwszej stronie tamtego wątku ,nie wiem czy robicie allegra dla tamtych psów .... Quote
pietrucha204 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jeszcze4 nie. tzreba z panem B ustalić , które psy jest zdecydowany oddać ;) i trzeba ruszyć z ogłoszeniami Quote
Mal Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Szary miał już u mnie allegro, planowałam wystawić to samo po raz kolejny, ale mogę się wstrzymać i wystawimy go w nowym szablonie. Kombinuję, jak udomowić to drugie kociątko, żeby głodne i zmarznięte nie chodziło ;) w końcu to rodzina :lol!: Quote
NatiiMar Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Kurde,ja tez mam 4 kociaki do oddania...mnoży sie to strasznie....a mówiłam wysterylizować, to nie, ona będzie pilnowac...no i upilnowała, cholera jasna.... Quote
NatiiMar Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Mal']Ogłoszenia Nati robiła, będzie najlepiej zorientowana, czy są aktualne. [/QUOTE] Aktualne, udało mi się wynegocjowac ogłaszanie naszych psów na stronie gazety lokalnej. Będzie wszystko na bierząco:) Quote
pietrucha204 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 a ja mam pomóc w oddaniu ok 10 kociąt...:shake: Quote
Cantadorra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Szarik, jak sie masz? Dalej sie drapiesz, czy w koncu wydrapales wszystko co przeszkadzalo? Quote
Mal Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Szarik zajął się budową balkonu w budzie :mad: Jak tak dalej pójdzie za tydzień nie będzie miał gdzie mieszkać :diabloti: A drapać się przestał, widać coś go podrażniło czy pogryzło ;) Quote
Mal Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Poszłam dziś z psami po południu na spacer w okolice wiejskich domów niedaleko mnie. W jednym gospodarstwie tuż przy ulicy są gęsi, normalnie siedzą cicho, ale nie dziś. Jak Szarik usłyszał gęganie koleżanek to normalnie wmurowało zwierzaka :o Stanął jak wryty i nasłuchiwał ;) Nie wyglądał na zestresowanego dźwiękiem, ale odnoszę wrażenie, że jakoś tak ucieszył się jak dotarliśmy na nasze "osiedle" i wrócili do domu. Chyba biedulek nie ma wielkiej ochoty wracać do przytuliska :shake: A domku nie widać :( Quote
pietrucha204 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 no tam miał pilnować gęsi przed lisowatymi... pewnie chłop skojarzył te dźwięki :crazyeye: Quote
Cantadorra Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Wcale sie nie dziwie, ze nie ma ochoty wracac do przytuliska. Nie ma chlopak szczescia, ale to na razie! Musi sie wszystko ulozyc predzej czy pozniej! Quote
NatiiMar Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mal,on po prostu pokochał Ciebie, Twój dom i swojego psiego kolegę...Nowy dom musi być naprawde wyjątkowy dla Szarusia. Quote
Agmarek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='NatiiMar']Mal,on po prostu pokochał Ciebie, Twój dom i swojego psiego kolegę...Nowy dom musi być naprawde wyjątkowy dla Szarusia.[/QUOTE] Przepraszam że pytam ale powiedz mi Mal czy Szarik długo jest u Ciebie? Quote
Mal Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dokładnie od 3 lipca, więc już trochę jest ;) Quote
Agmarek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Mal']Dokładnie od 3 lipca, więc już trochę jest ;)[/QUOTE] To już zdążył Cię pokochać. Oby tylko domek szybko się znalazł, bo za długo na DT to też chyba niezbyt dobrze? I dla Ciebie i dla niego. Quote
Mal Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dla mnie to pół biedy, gorzej, że Szarcio się już tak przywiązał i uznał miejsce za swoje. To po nim widać, czuje się tu u siebie, straciła się cała jego niepewność. Jakoś tak dopiero wczoraj sobie uświadomiłam, że to już prawie 4 miesiące jak Szarik jest u mnie. A tak cały czas mi się wydaje, że to ledwo wczoraj go przywoziłyśmy z dziewczynami ;) Quote
lilk_a Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mal ...a nie myślałaś o tym żeby go zatrzymać u siebie ? :loveu: Quote
NatiiMar Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='lilk_a']Mal ...a nie myślałaś o tym żeby go zatrzymać u siebie ? :loveu:[/QUOTE] Nie śmiałam o to pytać:) Quote
Mal Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='lilk_a']Mal ...a nie myślałaś o tym żeby go zatrzymać u siebie ? :loveu:[/QUOTE] Skąd ja wiedziałam, że prędzej czy później takie propozycje tudzież pytania będą :laugh2_2: Nie mogę mieć obecnie dwóch dużych psów, niestety. Inaczej dawno już pewnie byłby drugi psiak ;) Quote
pietrucha204 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 byłam dzisiaj w przytulisku dwa razy (woziłam koty do wetów ;) ) maaaaaaaaal wiesz jakie bajoro wielkie:shake:? makabra jakby szary miał tam wrócić :(( Quote
NatiiMar Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Niedłygo będzie zima,bajoro zamarznie. Potem będa roztopy, wszystkie śniegi zaczną ściekać właśnie tam i to,co powstanie będzie mozna nazwać jeziorem,a nie bajorkiem...Może gęsi to lubią,ale warunki zdecydowanie nie dla psa... Szybko trzeba mu znaleźć nowy dom. Tylko jakoś do tej pory nikt go nie chciał....:shake: Quote
Recommended Posts