Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allegro mu dziś/jutro wznowię (coś mnie nie chce zalogować).
Ogłoszenia Nati robiła, będzie najlepiej zorientowana, czy są aktualne.

No i wykrakałam drapanie, dziś stałam chwilę na podwórku to Szary się dość długo drapał :angryy: mam nadzieję, że to coś przejściowego a nie powrót grzyba :shake:

A ja dziś odkryłam, że to nie moja kotka fiksuje i zachowuje się jak dzikus tylko drugi, identyczny kociak kręci się obok naszego domu :roflt:Moja kotka była jedną z dwójki młodych, pewnie drugie wróciło na zimę na stare śmieci :D Wyglądają identycznie ;)

Posted

[QUOTE]A ja dziś odkryłam, że to nie moja kotka fiksuje i zachowuje się jak dzikus tylko drugi, identyczny kociak kręci się obok naszego domu :roflt:Moja kotka była jedną z dwójki młodych, pewnie drugie wróciło na zimę na stare śmieci :-D Wyglądają identycznie ;-)[/QUOTE]to dzikiego kota wołałaś i dziwiłaś się że Cię nie słucha :roflt:

rozmawiałam z [B]bazylową [/B]o szablonie na allegro dla przytuliska w którym był Szarik zrobię go na wtorek środę w przyszłym tygodniu , miał być wcześniej ale się nie wyrobię to może wstrzymaj się z allegro i już z wykorzystaniem tamtego szablonu zrobisz ,
umieszczę tam dane przytuliska , konto , itp, to co jest na pierwszej stronie tamtego wątku
,nie wiem czy robicie allegra dla tamtych psów ....

Posted

Szary miał już u mnie allegro, planowałam wystawić to samo po raz kolejny, ale mogę się wstrzymać i wystawimy go w nowym szablonie.

Kombinuję, jak udomowić to drugie kociątko, żeby głodne i zmarznięte nie chodziło ;) w końcu to rodzina :lol!:

Posted

[quote name='Mal']Ogłoszenia Nati robiła, będzie najlepiej zorientowana, czy są aktualne.
[/QUOTE]

Aktualne, udało mi się wynegocjowac ogłaszanie naszych psów na stronie gazety lokalnej. Będzie wszystko na bierząco:)

Posted

Szarik zajął się budową balkonu w budzie :mad: Jak tak dalej pójdzie za tydzień nie będzie miał gdzie mieszkać :diabloti:

A drapać się przestał, widać coś go podrażniło czy pogryzło ;)

Posted

Poszłam dziś z psami po południu na spacer w okolice wiejskich domów niedaleko mnie. W jednym gospodarstwie tuż przy ulicy są gęsi, normalnie siedzą cicho, ale nie dziś. Jak Szarik usłyszał gęganie koleżanek to normalnie wmurowało zwierzaka :o Stanął jak wryty i nasłuchiwał ;) Nie wyglądał na zestresowanego dźwiękiem, ale odnoszę wrażenie, że jakoś tak ucieszył się jak dotarliśmy na nasze "osiedle" i wrócili do domu. Chyba biedulek nie ma wielkiej ochoty wracać do przytuliska :shake: A domku nie widać :(

Posted

[quote name='NatiiMar']Mal,on po prostu pokochał Ciebie, Twój dom i swojego psiego kolegę...Nowy dom musi być naprawde wyjątkowy dla Szarusia.[/QUOTE]

Przepraszam że pytam ale powiedz mi Mal czy Szarik długo jest u Ciebie?

Posted

[quote name='Mal']Dokładnie od 3 lipca, więc już trochę jest ;)[/QUOTE]

To już zdążył Cię pokochać. Oby tylko domek szybko się znalazł, bo za długo na DT to też chyba niezbyt dobrze? I dla Ciebie i dla niego.

Posted

Dla mnie to pół biedy, gorzej, że Szarcio się już tak przywiązał i uznał miejsce za swoje. To po nim widać, czuje się tu u siebie, straciła się cała jego niepewność.
Jakoś tak dopiero wczoraj sobie uświadomiłam, że to już prawie 4 miesiące jak Szarik jest u mnie. A tak cały czas mi się wydaje, że to ledwo wczoraj go przywoziłyśmy z dziewczynami ;)

Posted

[quote name='lilk_a']Mal ...a nie myślałaś o tym żeby go zatrzymać u siebie ? :loveu:[/QUOTE]

Skąd ja wiedziałam, że prędzej czy później takie propozycje tudzież pytania będą :laugh2_2: Nie mogę mieć obecnie dwóch dużych psów, niestety. Inaczej dawno już pewnie byłby drugi psiak ;)

Posted

Niedłygo będzie zima,bajoro zamarznie. Potem będa roztopy, wszystkie śniegi zaczną ściekać właśnie tam i to,co powstanie będzie mozna nazwać jeziorem,a nie bajorkiem...Może gęsi to lubią,ale warunki zdecydowanie nie dla psa...
Szybko trzeba mu znaleźć nowy dom. Tylko jakoś do tej pory nikt go nie chciał....:shake: