Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sachma napisał(a):
Jaki on piękny!

Nic dziwnego,że sędzina aż się za głowę łapie,bo Igor cudny.

Posted

Cheritka, nożyczki są bosskie!! 82085 proste miodzio!!! I da się uciąć te krzywizny :) Juz dzisiaj wypróbowałam i jest super!!

Posted

[quote name='aneta']A potem czy biegł za samochodem czy oddałaś samochód do generalnego prania tapicerek ;)

Nie, zamoczył łapki w jeziorku, w samochodzie mam matę taką zakłądaną za zagłówki a w domu zaliczył kąpiołkę łapek i wyglądał tak:

Shot with Canon PowerShot A510 at 2009-11-28

Posted

aneta napisał(a):
Szczęśliwy pies że Pańcia o wszystkim myśli :)

Tak, specjalnie na sobotę takie wypady przeznaczam, bo znam gada. Juz nie ten czas, co do kałuży nie wszedł, o nie... Wypłukał większość w jeziorku, a resztę plus pół lasu, które ze sobą przywiózł na łąpach, ściągnęliśmy (w kąpieli) z odżywką.

Posted

Mieliśmy i bażanty i kuropatwy, pogonił bażanka może z 10 metrów ale pani gwizdnęła to wrócił i potem już jak pani nie kaząła w krzaki ganiać to grzecznie po piaskach latał. A na kuroipatwy co spłoszył znad bajora, prawie nie spojrzał. No, skoro pani wołała, trzeba było wracać a nie kuropatwy gonić :P

Posted

[quote name='Bura']Cheritka, nożyczki są bosskie!! 82085 proste miodzio!!! I da się uciąć te krzywizny :) Juz dzisiaj wypróbowałam i jest super!!

No widzisz, to się cieszę, że na coś się przydałam :)

A pies super, rzadko spotykany w Polsce dwu-kolorowy (chyba w cenie ;) )

Ja też mam taką matę od lat i jestem bardzo zadowolona i moje psy też były, tzn. Cheri dalej jest,
tylko kładę na matę jeszcze frote ręczniki jak dalej jedziemy ,
to pudle mogą sobie wtedy po swojemu pościelić :)

Posted

Tiaaa... a teraz pytanie: muszę kupić kamerę cyfrową, jaką byście polecicli?? Mam na to do 300 zł, chodzi mi o coś fajnego ale bez cudów...na All patrzyłam ale nie wiem jakie to ma mieć parametry żeby było dobre...

Posted

No jaki piękny biały pies w szarych skarpetkach :)
Bura, ja tu do Ciebie z pytaniem o ten przepis na smaczki z wątroby, który kiedyś podawałaś. Robisz je także z wieprzowej wątroby, czy tylko z drobiowych/wołowych? Prosiłam TZ o kupienie odrobiny kurczakowej wątróbki dla piesia i wrócił z zakupów z prawie kilogramową paczką wątroby wieprzowej... Wiadomo, że na surowo nie wolno, ale czy takie suszenie w piekarniku wystarczy, żeby zrobiła się bezpieczna czy lepiej wywalić i nie ryzykować?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...