Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ah, cudowny :) zawsze uwielbiałam pudle, ale zwykle średnie czarne i apricot podobały mi się najbardziej. Od dzisiaj staję się fanką dużych białych pudli :lol:. Nie mogę się napatrzeć na Igorka.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ah, cudowny :) zawsze uwielbiałam pudle, ale zwykle średnie czarne i apricot podobały mi się najbardziej. Od dzisiaj staję się fanką dużych białych pudli :lol:. Nie mogę się napatrzeć na Igorka.

Wiesz, ja w ogóle nie byłam fanką pudli a Igorrita nad życie uwielbiam :) To bardzo fajny pies, ma w sobie to "coś". I niejeden zażarty przeciwnik pudli już sie na nie "nawrócił" dzięki mojej dzidzi :)

Sylwia K napisał(a):
wygląda rewelacyjnie!

No wiadomo, ręka Gosi :) Poprawiła moje dziury i doliny. Chociaż jak twierdzą niektórzy, przy moim czerwonym stroju nie widac psa tylko mnie :P

• 2 weeks later...
Posted

A właśnie zastanawiałam się, jak wygląda fryzura z pomponami, gdy zaczyna odrastać sierść i muszę przyznać, że też fajnie wygląda! :)

Poza tym, chciałam się dowiedzieć, czy Igorek ma już swoje własne konto na facebooku? Uważam, że powinien mieć, miałby mnóstwo fanów :) Ja się w nim zakochałam, od momentu, gdy trafiłam na ten wątek, a po spotkaniu na żywo (wystawa w Świdniku) jestem jego fanką :D

Posted

daguerrotype napisał(a):
A właśnie zastanawiałam się, jak wygląda fryzura z pomponami, gdy zaczyna odrastać sierść i muszę przyznać, że też fajnie wygląda! :)

Poza tym, chciałam się dowiedzieć, czy Igorek ma już swoje własne konto na facebooku? Uważam, że powinien mieć, miałby mnóstwo fanów :) Ja się w nim zakochałam, od momentu, gdy trafiłam na ten wątek, a po spotkaniu na żywo (wystawa w Świdniku) jestem jego fanką :D

Hm, Igor nie, ale ja tak :) Znaczy my razem mamy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...