mychaaaaa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ah, cudowny :) zawsze uwielbiałam pudle, ale zwykle średnie czarne i apricot podobały mi się najbardziej. Od dzisiaj staję się fanką dużych białych pudli :lol:. Nie mogę się napatrzeć na Igorka.
Cockermaniaczka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 http://img510.imageshack.us/img510/4897/img3773.jpg widac ze sie super dogadujecie:)Pieknie wygladacie razem:)
Bura Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Cockermaniaczka napisał(a):http://img510.imageshack.us/img510/4897/img3773.jpg widac ze sie super dogadujecie:)Pieknie wygladacie razem:) Hm, wiesz, róznie to bywa :P Ale generalnie to świetny pies :) A teraz trochę śniegu :) By null at 2010-12-04 By null at 2010-12-04
Bura Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 mychaaaaa napisał(a):Ah, cudowny :) zawsze uwielbiałam pudle, ale zwykle średnie czarne i apricot podobały mi się najbardziej. Od dzisiaj staję się fanką dużych białych pudli :lol:. Nie mogę się napatrzeć na Igorka. Wiesz, ja w ogóle nie byłam fanką pudli a Igorrita nad życie uwielbiam :) To bardzo fajny pies, ma w sobie to "coś". I niejeden zażarty przeciwnik pudli już sie na nie "nawrócił" dzięki mojej dzidzi :) Sylwia K napisał(a):wygląda rewelacyjnie! No wiadomo, ręka Gosi :) Poprawiła moje dziury i doliny. Chociaż jak twierdzą niektórzy, przy moim czerwonym stroju nie widac psa tylko mnie :P
Bura Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Dla odmiany Nikosław przed: By null at 2010-12-17 po: By null at 2010-12-17 By null at 2010-12-17
filodendron Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Hihi, jaki uroczy biało-czarny zestawik :)
Cheritka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Dla odmiany Nikosław Piękny piesek i pięknie ostrzyżony :)
Bura Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Dzięki Ewuniu, to tylko mała wprawka, i chyba nabędę małe gięte nożyczki. Dopadłam tez Igora i oto efekt, chyba nigdy jeszcze w moim wykonaniu tak ładnie nie wyglądał. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
dagg Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 A właśnie zastanawiałam się, jak wygląda fryzura z pomponami, gdy zaczyna odrastać sierść i muszę przyznać, że też fajnie wygląda! :) Poza tym, chciałam się dowiedzieć, czy Igorek ma już swoje własne konto na facebooku? Uważam, że powinien mieć, miałby mnóstwo fanów :) Ja się w nim zakochałam, od momentu, gdy trafiłam na ten wątek, a po spotkaniu na żywo (wystawa w Świdniku) jestem jego fanką :D
Bura Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 daguerrotype napisał(a):A właśnie zastanawiałam się, jak wygląda fryzura z pomponami, gdy zaczyna odrastać sierść i muszę przyznać, że też fajnie wygląda! :) Poza tym, chciałam się dowiedzieć, czy Igorek ma już swoje własne konto na facebooku? Uważam, że powinien mieć, miałby mnóstwo fanów :) Ja się w nim zakochałam, od momentu, gdy trafiłam na ten wątek, a po spotkaniu na żywo (wystawa w Świdniku) jestem jego fanką :D Hm, Igor nie, ale ja tak :) Znaczy my razem mamy :)
Recommended Posts