__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Labradorka mix Fejt: [FONT=verdana][/FONT] Tekst do ogłoszeń: "Jestem młodym, pięknym Labradorem... prawie labradorem, ale wiem, że i tak mnie pokochasz! Mam piękną czarną sierść i dlugie ładne uszka. Kiedyś żyło mi się najlepiej pod słońcem - miałem swojego człowieka. Pielęgnował mnie, bawił się ze mną, dbał o mnie... ale kiedyś mnie zostawił... nie wiem dlaczego... nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie, tak bardzo bym chciał... dlaczego mnie zostawiłeś? skazałeś na to miejsce? na betonowo - drewnianą podłogę, na zimno w deszczowe dni, głód gdy nie wystarcza tyle jedzenia, smutek w kącie przez całość dnia? dlaczego? Czy Ty potrafisz odmienić mój los? Czy jest ktoś kto chciałby mnie jeszcze pokochać, dać nowe życie, w cieple, na miękkim legowisku, z miską i zabawką? Przecież niewiele potrzebuję do szczęścia, tylko zabierz mnie stąd! Nie skazuj na więzienie! Na puste, tak samo upływające dni! Na jęk innych psów, tak samo chorych z nieszczęścia jak ja! Proszę, spójrz w moje oczy i zabierz mnie ze sobą! [FONT=verdana]Młodziutka suczka średniej wielkości. Taki minilabradorek. Łagodnie nastawiona do ludzi i do psów. Spokojna, cicha. Wystraszona, źle znosi pobyt w schronisku. Jest zestresowana, nie chce jeść :-(.[/FONT] [FONT=verdana]Ma ok. roku. [/FONT] Quote
Jasza Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Piękna jest i mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry dom... Podnosimy.. Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Nie wiem czy ten wątek zamknąć czy nie, bo Gisic na labradorach jej założyła wątek... Quote
Diegula Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jaka piękna:loveu: i zarazem taka smutna:shake:. Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Diegula napisał(a):Jaka piękna:loveu: i zarazem taka smutna:shake:. Niestety.... nie radzi sobie w schronie... :-( Quote
Gisic87 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Wątek niech będzie;) Ja założyłam jej na labkach ale na dogo może też ktoś dojrzy ślicznotkę. Jeśli wszystko przebiegnie ok to w poniedziałek sunia przyjdzie do mnie na tymczas. Maciaszkowa miała racje że nie zdążycie się uśmiechnąć a już będą nową bidę mieć tylko skąd ona to wiedziała:roll: Quote
Gisic87 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 I jeśli mogę coś od siebie dodać to jak dla mnie imię dla ślicznotki to Faith (Fejt) z angielskiego wiara:oops: Quote
Basia i Barni Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 no jestem - jedziemy z ogłoszeniami -dajcie jakiś opis ,co ludziska tu przylecą jak muchy :evil_lol: żeby wstawiac :evil_lol: Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Basia i Barni napisał(a):no jestem - jedziemy z ogłoszeniami -dajcie jakiś opis ,co ludziska tu przylecą jak muchy :evil_lol: żeby wstawiac :evil_lol: witamy :loveu: opis do ogłoszeń? jutro cosik skrobnę :) Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Gisic87 napisał(a):I jeśli mogę coś od siebie dodać to jak dla mnie imię dla ślicznotki to Faith (Fejt) z angielskiego wiara:oops: Jak chcecie, mogę zmienić :) moje wymyślone na szybko - dla potrzeb allegro ;) Quote
Jasza Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Wyjątkowo piękny pies. Na dodatek młodziutka jest. Znajdzie szybko domek... Gisic, jesteś wspaniała! (Twój TZ jeszcze wspanialszy....;)) Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Tekst do ogłoszeń: "Jestem młodym, pięknym Labradorem... prawie labradorem, ale wiem, że i tak mnie pokochasz! Mam piękną czarną sierść i dlugie ładne uszka. Kiedyś żyło mi się najlepiej pod słońcem - miałem swojego człowieka. Pielęgnował mnie, bawił się ze mną, dbał o mnie... ale kiedyś mnie zostawił... nie wiem dlaczego... nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie, tak bardzo bym chciał... dlaczego mnie zostawiłeś? skazałeś na to miejsce? na betonowo - drewnianą podłogę, na zimno w deszczowe dni, głód gdy nie wystarcza tyle jedzenia, smutek w kącie przez całość dnia? dlaczego? Czy Ty potrafisz odmienić mój los? Czy jest ktoś kto chciałby mnie jeszcze pokochać, dać nowe życie, w cieple, na miękkim legowisku, z miską i zabawką? Przecież niewiele potrzebuję do szczęścia, tylko zabierz mnie stąd! Nie skazuj na więzienie! Na puste, tak samo upływające dni! Na jęk innych psów, tak samo chorych z nieszczęścia jak ja! Proszę, spójrz w moje oczy i zabierz mnie ze sobą! Quote
JOMA Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Melduję się na wątku i wspieram domek tymczasowy z tymczasowymi pieskami i mam nadzieję stałym TZ - tem :loveu: Quote
__Lara Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Dziś miałam telefon w sprawie naszego labradorka... Pani z Częstochowy... najpierw się ucieszyłam, Pani się dosyć fajna wydawała, ale... potem się okazało, że ma być psem na podwórku... wolno biegającym... nie wiem, co o tym myślicie? Powiedziałam Pani, że nie jestem w stanie jej nic więcej powiedzieć o piesku poza to co jest w jego opisie. Powiedziałam, że idzie teraz do dt i wtedy będziemy więcej wiedzieć. Ma dzwonić do mnie za tydzień jak nie znajdzie innego psa... Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 __Lara napisał(a):Dziś miałam telefon w sprawie naszego labradorka... Pani z Częstochowy... najpierw się ucieszyłam, Pani się dosyć fajna wydawała, ale... potem się okazało, że ma być psem na podwórku... wolno biegającym... nie wiem, co o tym myślicie? Powiedziałam Pani, że nie jestem w stanie jej nic więcej powiedzieć o piesku poza to co jest w jego opisie. Powiedziałam, że idzie teraz do dt i wtedy będziemy więcej wiedzieć. Ma dzwonić do mnie za tydzień jak nie znajdzie innego psa... to nie pies na dwór, będzie służyła jako stróż , poszukamy coś innego, macie jakieś ogłoszenia czy póki co nic>?i na kogo namiary Quote
Gisic87 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dostałam wiadomość od Maciaszek że sunia już ma domek. Zadzwonili do niej ze schroniska że dzisiaj rano przyjechali bardzo fajni ludzie i zdecydowali że oddadzą im suczkę. To nawet dobrze się składa bo wczoraj dzwonił ojciec że wraca w weekend i znów będę musiała zostać tylko przy jednym tymczasie. Ale pewnie tak miało właśnie być:loveu: Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Gisic87 napisał(a):Dostałam wiadomość od Maciaszek że sunia już ma domek. Zadzwonili do niej ze schroniska że dzisiaj rano przyjechali bardzo fajni ludzie i zdecydowali że oddadzą im suczkę. To nawet dobrze się składa bo wczoraj dzwonił ojciec że wraca w weekend i znów będę musiała zostać tylko przy jednym tymczasie. Ale pewnie tak miało właśnie być:loveu: no i Bosko :multi:mam nadzieję ,że coś więcej napiszecie o nowym domu i można będzie od państwa na jakąś fotkę liczyc :multi: Quote
Jasza Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Hura :multi::multi::multi: już zmieniam tytuł wątku :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts