wtatara Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 szkoda ze w tamtym tygodniu niewypalił ten zabieg, było dużo chłodniej Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='wtatara']bardzo się denerwuję[/quote] [B]Wtatara[/B], zawsze się denerwuję, nawet jak idę z psiurem tylko na szczepienie:oops:, rozumiem Twoje obawy przed zabiegiem. :loveu: [B]Coronaaj[/B], podaję Ci link do schorzeń serca u psów, na dole znajdują się różne wyjścia tematyczne. Mam nadzieję, że tym razem wyjdzie, poprzednio automatycznie następowała zmiana. :roll: [url=http://www.vetopedia.pl/article77-1-Choroby_serca_u_psow.html]Choroby serca u psów - Zdrowie psa - weterynarz online - twoja lecznica w internecie - opinie o weterynarzach[/url]. [B]Pako[/B], bądź dzielny i trzymaj się, bojowy maluszku ! :thumbs::thumbs: Quote
LadyMusic Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Biedne maleństwo ;( Oby wszystko poszło dobrze ;( Quote
Asior Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Pako już ponad godzinę temu zaczął operację.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='Asior']Pako już ponad godzinę temu zaczął operację....[/quote] Trzymam kciuki za Pakusia ..... :thumbs::thumbs: Za Wtatarę też, żeby się tak bardzo nie denerwowała.....;) Quote
Asior Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Pakuś już po zabiegu... Wszystko poszło dobrze... Oczko okazało się nie jest chore.. to wada wrodzona.. Reszte opisze P. Wanda Quote
wtatara Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [IMG]http://images50.fotosik.pl/163/efd93ce3af06bfdfmed.jpg[/IMG] jestesmy już w domku.Pakuś 0 10 miał podana narkozę w obecności Pana. Jest to bardzo fajne, piesek zasnął na kolanach własciciela i sie tak nie denerwował.Przed 12 dostałam telefon ze jest już wybudzony.Jak na razie jest wszystko OK. Troszkę leży , trochę chodzi jak pijaczek po mieszkaniu. wyniosłam go na spacerek,bo nie chciał sikac w domu. Jak go przywiozłam ze schronu to sikał w domu co chwila a teraz n atrawce. Wysikał ze dużo ale pić nie chce. Za to chce nosić swoja zabawkę ale nie włoży ja do pyszczka i trzeba mu wkadać. Quote
wtatara Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [IMG]http://images37.fotosik.pl/158/eda9ce66cdac9db4med.jpg[/IMG] Quote
Asior Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ojej.. bidula słodka.. z zabaweczką siedzi :loveu: A GDZIE ALICJA??????? Quote
sonikowa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Bozie, jaki on kochany z ta zabawką. Koniecznie nie zapomnijcie o niej jak pojedzie do DS. Asior, Alicja chyba wyjechała, wraca 17.07. O ile pamietam ;-) Quote
t_kasiek Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='wtatara'][IMG]http://images37.fotosik.pl/158/eda9ce66cdac9db4med.jpg[/IMG][/quote] :loveu::loveu::loveu: kochany !!!!!!!!!!!!!!! Quote
wtatara Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ta zabaweczka to tego ukochana maskotka choć plastikowa.Pewnie że z nią pojedzie. Kiedyś zapomniałam zabrać ją na działkę to zaglądał do torby w której ją woże,patrzył pod krzaczki . Dobrze że syn jechał później i przywiózł.On z nią śpi i przez godzinę potrafi przynosić na wersalkę aby mu rzucać. jak mu nikt nie rzuca to piszczy albo sobie łapką sam zrzuca..jest bardzo kochany gdyby nie to łapanie ząbkami. Może jak będzie bez hormonów to mu przejdzie. Jest w doskonałej formie, dostał kilka kęsków mięska do pyszczka, szczekał w kuchni. Jestem bardzo zadowolona, jutro jeszcze domek a w piątek jak będzie OK -działka w cieniu Quote
Asior Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='sonikowa'] Asior, Alicja chyba wyjechała, wraca 17.07. O ile pamietam ;-)[/QUOTE] ale miała wziąć lapka :) Quote
wtatara Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 troszkę smutno, moja Pani nawet nie wie jak ja się czuję. A czuję się bardzo dobrze. Chciałem zjeść kolację Tabi- musieli mnie trzymać.najgorszy ten kołnierz.Nie wiem czy on wytrzyma tydzień. Quote
LadyMusic Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ciesze sie,ze operacja sie udała :D Słodziudko z zabaweczką wygląda :iloveyou: Ale bym go chciała wycałować tak baardzo :evil_lol: Quote
Asior Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='LadyMusic']Ciesze sie,ze operacja sie udała :D Słodziudko z zabaweczką wygląda :iloveyou: Ale bym go chciała wycałować tak baardzo :evil_lol:[/QUOTE] niewiem czy dla Ciebie nie skończyło by się to niezbyt ciekawie :cool3: Quote
wtatara Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='Asior']niewiem czy dla Ciebie nie skończyło by się to niezbyt ciekawie :cool3:[/quote] a to masz rację. Może w kołnierzu nauczę go że pieska można nosić na rękach Quote
Asior Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='wtatara']a to masz rację. Może w kołnierzu nauczę go że pieska można nosić na rękach[/QUOTE] PANI WANDO!!! SUPERR POMYSŁ!!! Teraz to za karę niech idzie na ręce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 chwilowe zawieszenie broni... :evil_lol: [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/5049/apako.jpg[/IMG] Quote
wtatara Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 no nie wiem , chyba z mężem albo Pani przyjedzie i spróbuje Quote
Recommended Posts