Kasia77 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='E-S']Kasiu napisz mi na wątku, że wyrażasz zgodę na wykorzystanie zdjęć i opisów historii życia Ząbka i Pineski do ogłoszeń adopcyjnych. Nie chcę naruszać praw autorskich nawet w słusznej moim zdaniem sprawie :) Ewa[/QUOTE] Oczywiście że tak, i baaardzo dziękujemy... Quote
E-S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Kasia77']Oczywiście że tak, i baaardzo dziękujemy...[/QUOTE] To się zabieram do pracy. Najbardziej upierdliwa jest obróbka zdjęć i zmiana ich nazwy i przycinanie do 200 kb .... Jak skończę, podam link. Ewa Quote
E-S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Zrobiłam: [url]http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/[/url] Ząbek, trzymam kciuki ! Ewa Quote
Kasia77 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='E-S']Zrobiłam: [URL]http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/[/URL] Ząbek, trzymam kciuki ! Ewa[/QUOTE] :Rose: od Ząbuli... Quote
kaskadaffik Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Kurcze przygnałąm , bo tytuł zmieniony, ale jednak ślicznotek dalej bez stałego domku, szkoda.......... Quote
LadyS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przepraszam za offa, ale zbieramy deklarację na jamnikowate Manię i Mańka z Nowodworu - to ich jedyna szansa, aby wyjść ze schroniska i móc bezpiecznie czekać na adopcję - wciąż jednak brakuje deklaracji! Prosimy nawet o 5-10 zł miesiecznie! [url]http://www.dogomania.pl/threads/176770[/url] Prosimy o pomoc szczególnie dla Mańka, który ma tylko 20 zł deklaracji... :-( Quote
ana666 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 czy ten tytuł moze byc? czy moze zmienic? ja nie mam pomysłu ;( Zabek uciekaj juz do swojego domku...:( Quote
kaskadaffik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ząbku gdzie ktoś na Ciebie czeka, gdzie ?? ;( Quote
E-S Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ząbeczek przypomina, że tu: [url]http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/JAMNIKOWATE-Pineska-i-Zabek-ju,2,ID401149840,n[/url] w 1 miejscu są wszystkie jego najpiękniejsze zdjęcia, tekst nadający się do ogłoszeń, przypomina także, że nie jest rozrabiaką, tylko cudownym pieskiem przytulankowym :) I bardzo prosi o dom ... Ewa Quote
Angel Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ząbek nadal nie ma swojego stałego domu!! on go bardzo potrzebuje..:( Quote
E-S Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Angel']Ząbek nadal nie ma swojego stałego domu!! on go bardzo potrzebuje..:([/QUOTE] Ząbek pilnie poszukuje domku stałego - wiosno, daj temu przeuroczemu pieskowi szansę na normalne życie ... Miałam nadzieję, że na wiosnę się ruszy. A tu bach, wiadomo, święta, potem katastrofa, potem histeria narodowa i nadal adopcje generalnie leżą :( Quote
Tia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 W końcu trafiłam na ten wątek:) Tyle czasu się zamierzałam i w końcu jestem:) Zrobiłam mu ogłoszenia takie do rozwieszenia, w piątek zawieszę je w Poznaniu:) Może akurat się uda:) A mam pytanie czy numer telefonu z pierwszej strony jest aktualny i dobry do ogłoszeń?? I ogłoszenia z pierwszej strony, większość jest nieaktualna z tego co widzę, może trzeba by je było odświeżyć lub zaktualizować pierwszy post jeżeli gdzieś na wątku są już odświeżone lub nowe:) Quote
Isadora7 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Na pewno ma zawsze aktualne allegro cały czas u mnie wznawiane Quote
Tia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Isadora7']Na pewno ma zawsze aktualne allegro cały czas u mnie wznawiane[/QUOTE] To dobrze, że chociaż allegro jest ciągle odświeżane:):)...ale resztę ogłoszeń też by było trzeba zaktualizować... Quote
danka1234 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Najlepiej zrobić Ząbkowi nowe ogłoszenia,wiekszosc z tamtych dawno jest nieaktualne i nie na wszystkich potralach mozna wznawiac. kontakt z 1 strony jest aktualny; [B][COLOR=black]Kontakt: 724265106[/COLOR][/B] Quote
Kasia77 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Tia']W końcu trafiłam na ten wątek:) Tyle czasu się zamierzałam i w końcu jestem:) Zrobiłam mu ogłoszenia takie do rozwieszenia, w piątek zawieszę je w Poznaniu:) Może akurat się uda:) A mam pytanie czy numer telefonu z pierwszej strony jest aktualny i dobry do ogłoszeń??[/QUOTE] Numer do mnie,od 9ciu miesięcy ten sam,chociaż telefon bezzmiennie milczy. Bardzo dziękujemy z Ząbeczkiem za pomoc w szukaniu domku. Quote
Tia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Więc ogłoszenia rozwieszone po Poznaniu.:razz: Rozwiesiliśmy je i po jakimś czasie przechodziliśmy obok nich to już ktoś urywał karteczkę z telefonem.:multi: Może się uda, no zobaczymy:) Quote
danka1234 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Czas by sie wreszcie dobry domek dla Zabka znalazł wiec pomoc w szukaniu jest bardzo potrzebna. [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/9517/bild3127.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts