Rodzice Maciusia :) Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 rozumiem, że to odpowiedź na moje pw (przy okazji to grzecznie byłoby odpisać jednak na nie) Jakoś wyczuwam, że coś na tym wątku zaczyna iskrzyć, więc mimo, że miałam robić Ząbkowi kolejne allegra na swój koszt, o czym napisałam anie, to widząc że pewne osoby zaczyna ponosić lepiej zniknę stąd. A ty, Kasia77, przecież mogłaś wystawić sama mu piękne allegra o których piszesz. I tak przy okazji, jesteś bardzo wdzięczną osóbką. Powodzenia biedny Ząbku :shake: Quote
Kasia77 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):rozumiem, że to odpowiedź na moje pw (przy okazji to grzecznie byłoby odpisać jednak na nie) Jakoś wyczuwam, że coś na tym wątku zaczyna iskrzyć, więc mimo, że miałam robić Ząbkowi kolejne allegra na swój koszt, o czym napisałam anie, to widząc że pewne osoby zaczyna ponosić lepiej zniknę stąd. A ty, Kasia77, przecież mogłaś wystawić sama mu piękne allegra o których piszesz. I tak przy okazji, jesteś bardzo wdzięczną osóbką. Powodzenia biedny Ząbku :shake: Po pierwsze nie napisałam,że wystawiam allegro,tylko że za nie płace,bez zbędnego przepłacania. I tak przy okazji,jeśli o ścisłosć chodzi, nie muszę być nikomu za nic wdzięczna,bo nie dla mnie to było tylko dla psa,Ja nie wymagam wdzięczenia sie wobec mojej osoby, dlatego,że pomagam potrzebującym psom.Poza tym,nie musi mi się podobać wszystko co ktoś zrobi. A ostatniego zdania,nawet nie będę komentować...:shake::shake::shake: Quote
danka1234 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Rodzice Maciusia,jeśli jeszcze nie przesyłałaś mi tych 20zł za te dodatkowe zakupione na moim bazarku filmy i bajki to opłac prosze za nie allegro Ząbka. Kasia ma tyle psów na utrzymaniu,chorych i na darmowych tymczasach ze każda złotówka jest dla niej na wage złota. czy to 'biedny Ząbku;naprawde było potrzebne? nie uważasz ze biedny był wówczas gdy gnił w schronisku gryziony przez psy i nie było chętnego by mu dał tymczas,to nie było feer. Pozwalam sobie to napisac ponieważ znam Kasie osobiscie,znam jej sytuacje,wiem jak duzo robi dla psów i taka ocena jej osoby jest bardzo krzywdząca i niepotrzebna tak jak ta dyskusja. Quote
Fredziu123 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='danka1234']Rodzice Maciusia,jeśli jeszcze nie przesyłałaś mi tych 20zł za te dodatkowe zakupione na moim bazarku filmy i bajki to opłac prosze za nie allegro Ząbka. Kasia ma tyle psów na utrzymaniu,chorych i na darmowych tymczasach ze każda złotówka jest dla niej na wage złota. czy to 'biedny Ząbku;naprawde było potrzebne? nie uważasz ze biedny był wówczas gdy gnił w schronisku gryziony przez psy i nie było chętnego by mu dał tymczas,to nie było feer. Jestem tego samego zdania. Też znam Kasię osobiście i nie pozwolę jej obrażać. Nie jest to bynajmniej wazeliniarstwo z mioej strony. Wiem też, że Kasia nigdy o nic nie prosiła a przecież tak dużo robi dla tych psiaków. Quote
danka1234 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 odnowie ogłoszenia dla Ząbka,wymienie fotki,moze tym razem ktos sie nim zainteresuje. Quote
Isadora7 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kasiu dasz pare foteczek? A czy dałoby sie do mnie podesłać na maila pare nie zmniejszanych nie przerabiabnych? Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No żeby taki fajny Ząbek tak długo szukał domku!!! :mad: Quote
Kasia77 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Isadora7 napisał(a):Kasiu dasz pare foteczek? A czy dałoby sie do mnie podesłać na maila pare nie zmniejszanych nie przerabiabnych? Pewnie,Już wysyłam;) Quote
Isadora7 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 przespać się muszę i "dopracuję" ciebie Ząbeczku. Quote
danka1234 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 pokazuj sie przystojniaku ,moze jakiś domek wreszcie cie wypatrzy. Quote
Isadora7 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 danka1234 napisał(a):pokazuj sie przystojniaku ,moze jakiś domek wreszcie cie wypatrzy. Pracujemy nad tym, pracujemy Quote
danka1234 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='deer_1987']Jest jakis nowy text do ogloszen? nowego nie ma ,jest z moich ogłoszen. Malutki jamnikowaty Ząbek szuka domku. Quote
danka1234 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witamy Zabeczka i cała gromadke.Co u Wasz słychać,nadal zadnego zainteresowania Ząbkiem? Quote
Isadora7 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ząbku - jamniś Majki poszedł do domku, oddziedziczyłeś po nim jeszcze kilka dni wyróżnionego allegro. Może obserwatorzy, a jest ich kilku zdecydują się na ciebie. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Jamnik (778484765) - Aukcje internetowe Allegro :cool3: Quote
aldira Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Kasia77'] Witaj Ząbeluszku w ten mglisty poranek ! ;) Quote
hop! Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Brzydalek jest dzisiaj w gazecie Metro. Trzymam kciuki! ;-) Quote
Isadora7 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 hop! napisał(a):Brzydalek jest dzisiaj w gazecie Metro. Trzymam kciuki! ;-) Super, METRO ma bardzo dobry oddźwięk. Quote
Kasia77 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='hop!']Ciekawe, czy był chociaż jeden telefon... Ząbek miał wczoraj dwa telefony,w tym jeden z Metra. Pani,oczekiwała zapewnienia,że Ząbek pozostawiany sam na długie godziny,niczego nie zniszczy i nie będzie broił.(Pani pracuje zawodowo,pies musiałby być w mieszkaniu sam minimum 8 godzin dziennie) Ząbek jest grzeczny i nie wygląda na to,żeby miał zapędy do wygryzania dziur w kanapach,ale nie mogłam zagwarantować,że zawsze i na pewno będzie święty.U mnie nigdy nie zostaje sam na tak długo,a nawet jeśli zostaje na trochę,to też nie sam,bo ma do towarzystwa kilka futrzaków. Drugi telefon z Poznania- dość wcześnie,więc podniósł mi ciśnienie na resztę dnia.Pytanie-"czy piesek jest jeszcze do wydania?,bo Ja mam 8mio letnie dziecko i chciałam właśnie takiego małego pieska". Potwierdzam,że ogłoszenie jest aktualne i pytam,gdzie ewentualnie miałby Ząbek zamieszkać-blok,dom?,na co Pani-"No,normalnie,w chałupie!". Założyłam,że chałupa,to dom,więc jedna z ważniejszych kwestii,to oczywiście szczelne ogrodzenie(bo Ząbek jak najbardziej gwizdnąłby jakby miał okazję,u mnie też kombinuje- najmniejsza dziurka mile widziana),starczyło pare słów na ten temat,i okazało się ,że ogrodzenia to tam nie ma! bo i po co?!. Baba szukała "powsinogi",więc powiedziała - "trudno sie mówi" i....pewnie szukała dalej,jakiejś biednej psiny,na zmarnowanie:shake: Quote
Recommended Posts