Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka1234']U mnie Ząbulek tez ma cały czas aktywne ogłoszenia.[/QUOTE]

A ja już nawet nie wspominam (brak czasu) że allegra dla Zabeczka są stale wznawiane. Linki w podpisie. Pinesi również.

Posted

[quote name='hop!']Ząbek po raz drugi jest w gazecie Metro. Może tym razem zadzwoni ktoś odpowiedni?[/QUOTE]

Nie chodziła mi wczoraj ta jędzowata dogomania,ale do rzeczy-coś mi sie wydaje,że to z naszaj choinki Ząbuś będzie sciągać świąteczne ozdoby :)
,nikt nie dzwonił(na pewno-nie rozstawałam się z telefonem)

Posted

Ząbuś się nie pogniewa jak wkleje biedulinkę baaardzo potrzebującą wsparcia.Sunia ma 13 lat,żyje uwięziona w klatce metr na metr i do tej pory czekała chyba tylko na śmierć...:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/148458-A-yje-w-piekle-A-agodna-sunia-POMOC-FINANSOWA-uwiAE-ziona-w-klatce[/URL]

Posted

Kasiu dawaj mi na maila nr konta, przez jamniczą skarpetę nie pójdzie ogólna wpłata na Twoje tymczasy, Danka mi tak napisała, mam Tobie wpłacić. Całuski. Ewa S., wiesz kto i namiary wszystkie na mnie masz :)

Posted

[quote name='E-S']Kasiu dawaj mi na maila nr konta, przez jamniczą skarpetę nie pójdzie ogólna wpłata na Twoje tymczasy, Danka mi tak napisała, mam Tobie wpłacić. Całuski. Ewa S., wiesz kto i namiary wszystkie na mnie masz :)[/QUOTE]

Serdecznie witam na Ząbulowym wątku !:) i baaardzo dziękuję...
Chyba będą w tym roku dla pieseczków pod choinką duuuże prezenty.....

Posted

[quote name='E-S']Kasiu dawaj mi na maila nr konta, przez jamniczą skarpetę nie pójdzie ogólna wpłata na Twoje tymczasy, Danka mi tak napisała, mam Tobie wpłacić. Całuski. Ewa S., wiesz kto i namiary wszystkie na mnie masz :)[/QUOTE]

Ząbek i reszta tymczasów,serdecznie dziękują Ewie S. za pieniążki przekazane na ich rzecz;);)

Posted

Kasiu, nie trzeba i wiesz o tym dobrze, nie zawstydzaj mnie na forum publicum proszę. Zryczałam się przy Twoim mailu, ja nie mogę do dziś na spokojnie i bez rozpaczy o Balbince. A Ząbek z Pineską mają mieć fajne prezenty, ja osobiście im życzę, aby zamiast gwiazdki z nieba pod choinkę dostały super domki. Śliczne, z fajnym spojrzeniem, empatyczne psy z potworną przeszłością, należy im się. Ewa

Posted

[quote name='danka1234']odnawiam Zabkowi ogłoszenia ,choc widać zadnego z nich pozytku nie ma.[/QUOTE]

Nawet nie wiem co powiedzieć Danusiu...- żadnych telefonów,kompletnie żadnego zainteresowania,
Aż wierzyć się nie chce,bo Ząb to nietuzinkowy piesek- choćby już na samych zdjęciach

Posted

Musi po prostu zaczekać aż ktoś się w nim zakocha od pierwszego wejrzenia. Jest przeuroczy i słodki, doczeka się na najlepszy, wymarzony domek. Oby jak najszybciej. Ewa