Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hop!']W przyszłym tygodniu powinno się ukazać ogłoszenie Ząbka w DP.[/QUOTE]
Ząbek jest dzisiaj w DP - [url]http://www.dziennikpolski24.pl/Artykul.100+M5100478508b.0.html[/url]. :lol:
Trzymam kciuki!

Posted

[quote name='hop!']Ząbek jest dzisiaj w DP - [URL="http://www.dziennikpolski24.pl/Artykul.100+M5100478508b.0.html"]Dziennik Polski: Ząbek kocha kanapę[/URL]. :lol:
Trzymam kciuki![/QUOTE]

Cichutko zupełnie było wczoraj,ani jeden domek nie zadzwonił -
Ząbek się wcale nie pogniewał:loveu:;)...

Posted

[quote name='Kasia77']Cichutko zupełnie było wczoraj,ani jeden domek nie zadzwonił -
Ząbek się wcale nie pogniewał:loveu:;)...[/QUOTE]
Może jeszcze ktoś zadzwoni... Na przykład jutro. :roll:

Przypuszczam, że Ząbek wcale nie chce się od Ciebie wyprowadzić... ;)

Posted

[quote name='hop!']Może jeszcze ktoś zadzwoni... Na przykład jutro. :roll:

Przypuszczam, że Ząbek wcale nie chce się od Ciebie wyprowadzić... ;)[/QUOTE]

I Ja tak myślę;),
ale tak naprawdę,to myślę,że widocznie jeszcze nie czas na Ząbka-domek Ząbkowy jeszcze może nawet nie wie,że będzie za jakis czas z jakiegoś powodu szukał piesia,i wtedy znajdzie właśnie Ząbka;)

Posted

[quote name='Kasia77']I Ja tak myślę;),
ale tak naprawdę,to myślę,że widocznie jeszcze nie czas na Ząbka-domek Ząbkowy jeszcze może nawet nie wie,że będzie za jakis czas z jakiegoś powodu szukał piesia,i wtedy znajdzie właśnie Ząbka;)[/QUOTE]
Jesteś prawdziwą optymistką. ;)

Posted

[quote name='hop!']Jesteś prawdziwą optymistką. ;)[/QUOTE]

To chyba ostatnia cecha,którą bym się określiła:lol:,zwykle wszyscy mówią,że pesymistka ze mnie straszna,a Ja uważam,że tylko realistka...;)

Moja tymczasowa boksia-Boni, czekała na domek 7m-cy, aż nie znalazł jej ten NAJ! -na TAKI dom czekaliśmy,i warto było czekać:loveu:.Na Ząbulowy też poczekamy ile trzeba.

Posted

Witamy z Ząbulem :)
Domku nie widać...,nie było ani jednego telefonu z zapytaniem o Ząbka,
dzwonił za to Pan z gazety krakowskiej,w której Zabek miał ogłoszenie,pytając o zupełnie innego psa,którego tam wypatrzył.Pan zapodział gazetę i nie potrafił znaleźć pieska,więc zadzwonił pod numer z ogłoszenia Ząbka,Pamiętał imę psa,więc mu go znaleźliśmy-mam nadzieję,że "udało się Ząbkowi, znaleźć dobry dom innej biedzie"