Kasia77 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Wisełka']Koniecznie ;) Jak Ząbeczek zniósł wizytę u weta? :razz: Mój młodszy jamnior to na luzie wchodzi, wita się z wetami i w ogóle a starszy Guciek tylko znajdzie się w gabinecie i warczy skubany /a ostatnio bywał tylko towarzysko, żeby samego go w domu bez Docenta nie zostawiać/ :p - stoi i powarkuje na wszelki wypadek od razu :mad: Będą nowe fotki Ząbka? :loveu: Ząbek u weterynarza jest bardzo grzeczny, chodzi z nosem przy podłodze i tylko zapachy go interesują:) Został zaszczepiony na wscieklizne i wirusówki, poogladany- weterynarz mówi,ze niebawem jeden z zębów(po tej stronie,gdzie były zdrowe i nie usuwane przy zeszłorocznym zabiegu) zacznie go boleć i trzeba bedzie cos radzic, ząb juz zaczyna niedobrze wygladać. Poza tym wszystko ok, weterynarz pochwalił za wagę- Ząbus trzyma linię:) . Chłopak cały, zdrowy i szczęśliwy. postaram się wkleic trochę Bąbla, jakieś swieze zdjecia robilismy na spacerku wczoraj Quote
Kasia77 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A tyle Ząbka na spacerze widać, co pare kroków to nowa dziura do wykopania:) Quote
Wisełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Taki nieząbkowy na fotkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dla mnie jak na focie nie widać z góry pychola, od noska tej charakterystycznej czarnej krechy - to nie Ząbek :diabloti: ;) hihihihihi Ja z Docentem to nawet na działce muszę do lasu na smyczy łazić, tylko by doły kopał!!! :diabloti: Quote
danka1234 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Widze ze w kopaniu Pinesia Bąblowi pomaga. Quote
Kasia77 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 danka1234 napisał(a):Widze ze w kopaniu Pinesia Bąblowi pomaga. Oj, i to jeszcze jak! a Misia z drugiej strony:) Quote
ana666 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Dobrze ze chłopak juz zaszczepiony :) Kasiu poprosze numer konta na PW tez wysle chociaz pare złotych dla Ząbka żeby Cię odciazyc choc troche, bo wydatki przy takim zwierzyńcu pewnie są duze Quote
Gosiapk Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Kto pokocha chłopaka i przygarnie na stałe? Quote
Recommended Posts