Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jak ja lubie te skaczące posty :mad:. maciaszek napisał(a):Mój post przeskoczył na poprzednią stronę. Napisałam, że nie ma psiaków w tym tyoie w katowickim schronie. A jak z alegratką ??? A nowe zdjęcia Maji ??? Quote
maciaszek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dogo07 napisał(a):A jak z alegratką ???Nie wiem, nie ja ją robiłam. Dogo07 napisał(a):A nowe zdjęcia Maji ???Obawiam się, że nieprędko będzie szansa na takowe... Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 maciaszek napisał(a): Obawiam się, że nieprędko będzie szansa na takowe... Rozumiem, że to w związku z sytuacją w schronisku i brakiem wolontariatu. Oj to kiepsko, bo ważne są aktualne info i dobre zdjęcia w ogłoszeniach. Pewnie chętne domki też nie są sprawdzane, tylko ludzie sobie sami do schroniska idą i stamtąd psiaka zabierają. A tak to trzeba by do hoteliku psiaka wyciągnąć. Quote
maciaszek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Dogo07']Rozumiem, że to w związku z sytuacją w schronisku i brakiem wolontariatu.Dokładnie tak. Ja jestem w schronie raz, dwa razy w tygodniu. Najczęściej przed pracą i nie jestem w stanie obskoczyć wszystkich psiaków, którym trzeba dorobić zdjęcia... Pewnie chętne domki też nie są sprawdzane, tylko ludzie sobie sami do schroniska idą i stamtąd psiaka zabierają. Jeśli domki zgłaszają się do nas (ludzi z dogo) to są sprawdzane. Jeśli do schroniska to nie są sprawdzane. Quote
Jasza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Majeczka jest piękna ale potrzebowałaby też pięknych zdjęć, to prawda... Quote
Jasza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A alegratkę robiłam ja. Nie wiem jak się ją poprawia. Ale dałam nowe ogłoszenie Majeczki w miejsce starego i juz powinno być na pierwszej stronie! Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jasza, alegratka b.ładna :) taka biorąca za serce, może jeszcze jakieś zdjęcie Maji dodaj. Szkoda, że nic więcej o niej nie można napisać np. jaki ma charakter. Quote
Jasza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mam tylko dwa zdjęcia Majeczki. Z przodu, to które jest na alegratce i drugie podobne tylko troche bokiem... Dodam jutro... Quote
Jasza Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dodałam na alegratce drugie zdjęcie. Maja pokaz sie światu! I niech się ktoś w końcu zakocha w tobie! Quote
kamilawa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Cioteczki nie róbcie takiego tłoku, bo na wątek wejść nie można :evil_lol::shake: Więcej cioteczek na wątek ! już, już! :evil_lol: Pokaż się światu Majeczko, zasługujesz na domek pięknotko :loveu: oby szybko ktoś zadzwonił, oby... Tak bym chciała, żebyć zaznała troszkę szczęścia... :-( Trzymaj się tam w schronie, pamiętaj, że jesteśmy z Tobą myślami ;) Quote
Jasza Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dziękujemy Kamilawa za dobre słowa... A ty Majeczko, do góry... Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 kamilawa, masz czas może żeby ściągnąć tu więcej ciotek? ja już nie wyrabiam :roll: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Jasza napisał(a):A im nas więcej tym lepiej.. Dla Majki. No właśnie :roll: Quote
kamilawa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 czasu mam masę ;) wakacje w końcu :multi: Pościągam cioteczki, pościągam... :cool3: Dziewczyny, a może banerek? Umiecie robić? Quote
__Lara Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 kamilawa napisał(a):czasu mam masę ;) wakacje w końcu :multi: Pościągam cioteczki, pościągam... :cool3: Dziewczyny, a może banerek? Umiecie robić? Oj nie :( Posciągaj, proszę Cię kochana! :multi: Quote
kamilawa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Jutro zaproszę dużo cioteczek na wątek ;) Obiecuję :cool3: A teraz miłej i spokojnej nocy dla Majusi i dla Was :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts